Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:41 14.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Социалната ориентация на българката.нови  
Автор File99 (оперативна 1ца)
Публикувано25.01.03 00:49

При честите ми разходки по софийските улици много ама много неприятно впечатление ми прави следната проста съпоставка - когато шофирам руска кола срещам само и единствено незаинтересовани и даже враждебни а понякога и иронични(!) женски погледи, без значение колко добре изглеждам на външност, без значение слънчевото ми настроение, без значение добрите ми обноски, а когато видиш ли докопам лимузината на тате, без значение дали съм се бръснал въобще, без значение дали съм в костюм или прилепнала очертаваща тялото ми фланелка , на всеки ъгъл, на всеки светофар, пред всяка гимназия срещам лукави женски усмивки…Защо така, бе хора, на какво се дължи тази моментална промяна ? Защото съвременната българка с огромното си метафизично самочувствие търси балък с малко акъл и богат баща, който да й реши социалните проблеми на мърлата, да я осигури финансово моля ти се без да се налага тя да работи като сервесса за 150 кинта, да й купува чичко паричко лъскави парцалки и святкащи джесемчета на простакесата, за да си избива комплексите от немотия и вродена женска простотия по спирки и кафета, да се диференцира с дъвката като "баровка" и важности да си придава пред хората, че пари имала.
Ето е заради такива едни женски постановки от рода на вечните какво работиш(нищо), кво караш(лада) никакво внимание, уважение и човешко отношение към булгаристанските мърляви простакеси - труд, труд и само труд ! Труда за тях, парите за нас! Животинска класова експлоатация до спукване и уволнение за най-малката грешка, а не работя защото тате върти зелено, а карам лада за да се пазя от такива гладни боклуци като теб, скубло !

WaffenSS_RA-UnterAlexeev

Редактирано от File99 на 25.01.03 00:51.

Тема Наречи я ОРИЕНТАция. Дали на пол, или на поланови [re: File99]  
АвторEsmeralda (Нерегистриран)
Публикувано25.01.03 01:44

все едно.

П.П. А пък за етикетчето социална има време. Докато от бензиностанция с лади се пръкне общество, примерно.

Според мен.

Тема Re: Социалната ориентация на българката.нови [re: File99]  
Автор corslet (апатичен)
Публикувано25.01.03 02:19

Прав си, тъй си е в общия случай за съжаление . Ама то си има и обяснение. И не само едно, разбира се. Пък и логиката и науката тук може би са малко безсилни и не всичко може да се обясни...

Значи вярно е, че е заради комплексите - тва особено важи за по-младите! А когато минат определена възраст (примерно 22-24 години), жените обикновено почват да се оглеждат за някой мухльо, когото да закопчеят колкото се може по-сигурно . Обаче за избора им (доколкото могат да избират, разбира се) от решаващо значение са няколко основни качества на мъжа. И едно от най-важните е, разбира се, дебелината на портфейла ! И тва си е напълно естествено за жените, заложено им е в инстинктите! Жената иска да си отгледа детенце на всяка цена, а тва излиза солено, и за това трябва да има един платежоспособен балък до себе си, който да се грижи за тая част!!! . Те (жените) на тва му викат, че искали "мъж, с който да се чувстват сигурни, на който да могат винаги да се опрат...". Ами ето това имат обикновено предвид. Хехе !

Автор cлънчицe (сияйно)
Публикувано25.01.03 09:34

Хей... радвам се да те видя...

бе добре почна, ама накрая пак същото...

corslet мисля, че добре ти е отговорил, без излишно озлобрение...

а аз мога да ти кажа друго - наистина ми изглежда странно да видя млад човек в лада... не за друго, ами рядко виждам такива в движение, обикновено ги карат възрастни хора не само защото не могат да си позволят нова, но и защото не могат да се разделят с колата на живота си, въпреки че всяка година дават за поддръжка пари колкото за още една кола... а и младите, когато си купуват евтина кола на старо, обикновено избират нещо от рода на рено5, или де да знам... от сорта.

Здравей! Радвам се да те видя...

АвторБoзo (Нерегистриран)
Публикувано25.01.03 11:25

Абе май и на теб някоя ти е свила кофти номер и все още не можеш да преглътнеш "обидата" И с мен стана така, страдах малко, бях злобен към жените, но после проумях че така само отблъсквам всички около себе си и се измъчвам - полза никаква.
Хората са различни и постъпват различно, важно е да намериш истинският човек. Иначе "corset" май си е казал всичко на място. А "мърши" винаги е имало и ще има!!! Всяка жена, макар и подсъзнателно търси сигурност от мъжа до себе си. Важното е да го прави умело и най-вече с достоинство. Избора на човек е странно нещо, и често не е подчинен на логиката. Постъпиха с мен така, както аз не бих могъл да постъпя и с куче, но хората наистина са различни и постъпват различно. А за търсенето на сигурност също не знам, там е сложно, има и чувства...?! Ето, аз "загубих" от един обикновен тъпак, който я използва само за секс и няма пари дори да я изведе на едно кафе, но тя е с него! Това е нейния избор! Утре да я видя паднала, пак ще и подам ръка, защото така е човешко, но само толкова... Тя няма достоинство! Но хора с достоинство има и то немалко, така че не се отчайваи :-)))
Ако греша, забрави за писаното по-горе!

Тема Точно така - все еднонови [re: Esmeralda]  
АвторFile99 (Нерегистриран)
Публикувано25.01.03 12:14

Точно така - ама все едно дали ще мрете в мизерия или децата ви ще гинат под знамето на НАТО, вие не сте хора и следователно нямате право на живот. Все едно че хората умират от глад по улиците, все едно ще всекидневно стават убийства по софийските улици - днес криминални, а утре дай боже политически...

Тема Морални качестванови [re: corslet]  
Публикувано25.01.03 12:21

Добре, хубаво ама аз съм егоист а и честно казано не виждам каква е връзката между дебелият ми портфейл и женската осигуреност - просто не се връзва нещо някак си, разбираш ли просто не се сещам УМИШЛЕНО...а и длъжен ли аз да нося социалната тежест на гърба си, в живота има толкова други хубави неща та трябва ли човек да си съсипва живота създавайки семейство с аморална жена ? Докато партньорката не докаже морални качества, не се докаже като истински приятел няма никакъв шанс да се обвърже с мен въобще, а дотогава ще кисне в мизерията и ще гледата хората с пари наоколо, докато я возя на симпатичната семейна лада, ИЗДЪНИ ЛИ СЕ - само след няколко дни ще я вкарам в час да си скубе косите после докато е жива - такива случай е имало не един и в бъдеще ще има много...

Тема Руските колинови [re: cлънчицe]  
Публикувано25.01.03 12:35

И аз се радвам да те видя и ще се радвам да се разбирам с теб...Руската кола е част от тъй нареченият двоен стандарт за пред хора и общество, за да не се провокира тяхната завист най-вече и да не гледат на теб като обект, от който могат да изкарат пари. Иначе смятам за напълно погрешно младите да купуват разните стари трошки като АСКОНИ83, опели и беемвета на 20 години най-вече поради техническа негодност и потенциална опасност за тях и останалите учадстници в движението. По-добре да поработят някоя друга годинка на запад и да си купят нещо технически сигурно а от друга страна и престижно.
Възрастните хора карат руски коли от прагматизъм най-вече не толкова от носталгия по комунизма, но те само пречат на движението с неадекватните си маневри и липсата на динамика в този тип автомобили.

Тема Re: heheнови [re: File99]  
АвторDLCl (Нерегистриран)
Публикувано25.01.03 16:57

shto ne go pusnesh towa w niakoj ot auto forumite :))))
po taia logika niama koj da kara i gradskia transport be pich :))
oops-zabrawih, che i avtobusite niama da gi ima /nad 20g. sa :)))/

Тема В България всичко е на обратнонови [re: DLCl]  
Автор File99 (оперативна 1ца)
Публикувано25.01.03 17:20

Виждате ли, в България законите на нормалното общество било то ляво или дясно са обърнати абсолютно наобратно, тоест всичко в България е наопаки и много от процесите, които наблюдавате около вас са аномални и лишени от всякаква логика на пръв поглед. Причината за това генерално объркване идва високо от финансовите и политическите машинации, които се разиграват от демократичният сговор след 1989г. в България и в резултат на които работягите духат супата за 120 лева на месец в най-добрият случай, защото иначе пушат замислено с тъжни погледи от кварталните дупки, а такива като мен например се чудят какво да правят по цял ден и пилеят същите пари за броени дни без един грам труд. Всичко в България е абсолютно ама абсолютно наопаки, а градският транспорт скоро въобще може и да престане да функционира ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.