Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:05 08.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Ето какви ги надробих...........нови  
Автор mimka (момиче)
Публикувано24.12.02 23:38

V събота скъсах с поредния идиот. Та значи ето накратко какво се случи:

Заведе ме на рожден ден. Там дойде една която видимо го сваляше. Казах му да действа ако иска и да не се съобразява с мене. Той отговори че въобще не я харесва. Преди време излизал с нея като приятел а тя му налетяла, но той не я харесвал. По едно време тя го повика при нея, а той отказа. Аз го накарах сда и обърне малко внимание. Той отиде при нея върна се и каза че го питала за мене и какви са ни отношенията, каза че май ощ несме гаджета защото не сме спали заедно казах му че е така и да прави каквото си иска.

Един от приятелите му ме заговори и почнахме да си лафиме за дипломацията. Той дойде и попита какво заговорничите вие двамата. После пак дойде и ми каза: един мъж като хареса жена дори пред приятелството не се спира.

Имах смучка от петък и го излъгах че е от колието с което съм била. После обаче всеки който я видя каза че едва ли е повярвал :)

След малко оная го накара да танцуват, а мен ме покани приятелът му. Той я целуна веднъж. После дойде и ме покани да танцуваме. Каза че съм страхотна танцьорка и много добре усещам движенията на другия. Целуна ме, аз се дръпнах и седнах. Дойде при мене, казах му даи ходи при мацката, която е забил. А той каза, че никой не е забивал. Казах му, че я е целунал. И ето диалога по нататък:

Аз: целуна я
той: била ли си влюбена
а: май да веднъж
т: случвало ли ти се е да целуваш много хора да се здрависваш с много хора, но да обичащ един

после:

той: милена някога наранявали ли са те?
аз: ако имаш предвид дали ме е зарязвал мъж
т: спри нищо н епредполагай, само отговори на ?
а: ми това правя.......не ме е
т: мен да и аз съм го правил, човек може да се справи с това
ще ти кажа какво мисля за тебе наистина : много си красива, прекрасна си и си много добър човек
това е истината, а сега трябва да лъжа а хич не ми се удава
Милена аз не искам по никакъв начин да задълбочаваме това което започнахме каквото и да е то
аз: Спокойно и аз. Знам че не искаш да сме заедно.
той: така ли откъде знаеш това?
аз: винаги усещам как ме приемат другите
той: всъшност излъгах исках да кажа друго
исках да кажа, че съм идиот, тъп страхливец, без самочувствие, който се страхува от сериозна връзка
аз: спокойно знам че ме примаш само като приятелка не се притеснявай. Казах ти още в началото това че съм тук не означава нищо свободен си да си правиш каквото искаш без да се съобразяваш с мене. Затова като ти пращам смс винаги ти пиша ако имаш желание, да не се чувстваш обвързан с мене и т.н. Затова ти казах да си сваляш жени .
той: да си свалям жени ли?
аз: ами да
той: когато човек е влюбен в някого
аз: продължавай кажи каквото искаш
той: не знам какво искам да кажа аз съм глупак
аз: трябва да довършваш започнатото до край
той: не ме карай да то казвам каквото и да било. какво може да ти каже един глупак, един страхливец, това съм аз. Мога да ти кажа само че си прекрасна, само това исках да ти кажа.
аз: Спокойно, казах ти че знам че не искаш да си с мене. не си мисли, че ще тръгна да те преследвам, да те притеснявам, да ти се мятам на врата и т.н. няма такова нещо
той: изобщо не си го мисля
аз съм глупак
аз: виждам, че се разбираш чудесно с приятелите си
той: да
аз: знам че ме познаваш от скоро и не можеш да ми се довериш. Приемо, че съм още един приател, на който можеш да имаш доверие и ще ти е много по-лесно да общуваш с мене

Той само погледн ас отворен ауста не знаеше какво да каже и изчезна да танцува.

Аз си тръгнах и отидох да му кажа чао преди това. Той танцваше от едната му страна най-добрата му приятелка, от другата най-добрият му приател. Отивам аз и:

той: тръгваш ли си?
аз: да
той: важи ли още поканата за нова година (бях го поканила н акупон)?
аз: разбира се! Ти си ми приятел, а аз каня всичките си приятели. Чао.

Той ми се усмихна, целуна ме. После си тръгнах.

И така. Добре ли съм се справила? Как мислите? Някои са на мнение, че съм го понаранила малко, така ли е?

Държа на мнението на всички тук, кажете ПРАВИЛНО ЛИ СЪМ ПОСТЪПИЛА?

Тема Re: Ето какви ги надробих...........нови [re: mimka]  
Авторabe (Нерегистриран)
Публикувано24.12.02 23:46

mnogo ti e naviren nosa, sama si si vinovna.

Тема Re: Ето какви ги надробих...........нови [re: abe]  
Автор mimka (момиче)
Публикувано24.12.02 23:48

Що ми е навирен носа? Казах му какво мисля. Не съм ли постъпила правилно?

Авторxxxxxxx (Нерегистриран)
Публикувано24.12.02 23:59

баси, от къде ги намирате тия бе хора

Авторabe (Нерегистриран)
Публикувано25.12.02 00:13

pirvo si podredi mislite, posle govori s horata. Inache shte se izlagash i shte gubish ...

Автор Merengue (La Decima:))
Публикувано25.12.02 00:26

Ми, кво да ти кажа...не знам дали си го наранила, но със сигурност знам, че момчето не е много в час и въобще, от къде си ги намириш такива бре?!

П.П. Апропо: ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

Когато пиенето пречи на секса, спирам секса!

Тема Re: Ето каквo mislq che si надробиla !!...........нови [re: mimka]  
Автор d..W.Gr (gusto maina)
Публикувано25.12.02 01:15

ti ne go obichash , ti iskash da mu se dokazhesh, koeto ot svoq strana si e stypka kym lubovta , i kak adzheba gi zapomni tiq tolkova repliki , i Slavcho ste ti zavidi.Sto ne se obichgate be hora sto vse na dokazvane go dokarvate,
kvo ima da mu dokazvash kolko si zhelqzna,ili tva ti e repertopara, ako e taka zhalko , makar da se symnqvam , pyk toi tanchuval , mnogo mu zdrave mu kazhi s teb tancuva s drugi,celufancheta razni , ebaty typata situachiq.a pyk
az ako ti kazha kvo mi se sluchva , i to naistina ,nqma da povqrvash , ama tva e drug vypros ,

Тема хехе... ех деца........нови [re: mimka]  
Автор Santa Claus (...is coming)
Публикувано25.12.02 02:49

... как нямъ Ви съ смеЯ брЯ ... и Още веднъж етО така
... хайдъ ВеСела кОледъ ... и акО дойдъ сега тъ отмъкна през кОмина с Рудолф впрегнат за шейнатъ към ЛапландиЯ???

Тема Ами ще имаш малко затруднение преди това.нови [re: Santa Claus]  
АвторEsmeralda (Нерегистриран)
Публикувано25.12.02 05:41

Да позастреляш впрегнатата по грешка в шейната ялова крава и да намериш Рудолф. А пък после и да му кажеш на чист лапландски, че посоката е обратна на тази, по която в момента се движи шейничката ти, влачена от кравешката инерция. Ама мене ако питаш, най-доброто за всички деца по всички земни кълбета ще е да се качиш на трена. Тъй даже и кравата ще е доволна. Че ще се види най-после разпрегната, та без да спазва приличие за пред хората ще се отдаде на инак затруднителните за скриване и покриване, ама тъй идещи й от кравешкото й отвътре дейности по борба с яловостта. Със саможертвеното спомоществователство на черни бикове, разбира се. И абсолютно жива, няма да има спор по което. Нито пък нужда ти да я влачиш или носиш на гръб или да й подлагаш прясно поубит детски материал, според обстоятелствата, та да не мрънка, а да дърпа, че за да върви шейната с подаръците понеже.

П.П. Още по доволни ще са децата обаче. Че ще имат Коледа. А пък най-доволен - ти. Че си вършиш работата на Дядо Коледа.

А дано най-сетне се роди Христос.

Тема Re: mimence zlatno pilence!!!нови [re: Esmeralda]  
Автор d..W.Gr (gusto maina)
Публикувано25.12.02 07:02

kakvi sa tiq izvynzemni istoriiki,
nali ti kazah da ne hodish po kuponi ,
che tam sybirat se galfoni,
ne me poslusha ,
i trygna drug da dirish ,
a az te chakam ,
samo mi zvynni,
i v mig duha mi pri teb ste doleti,
iskam da govorim za vsichko do zori,

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.