|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Ето какви ги надробих...........
|
|
Автор |
mimka (момиче) |
Публикувано | 24.12.02 23:38 |
|
V събота скъсах с поредния идиот. Та значи ето накратко какво се случи:
Заведе ме на рожден ден. Там дойде една която видимо го сваляше. Казах му да действа ако иска и да не се съобразява с мене. Той отговори че въобще не я харесва. Преди време излизал с нея като приятел а тя му налетяла, но той не я харесвал. По едно време тя го повика при нея, а той отказа. Аз го накарах сда и обърне малко внимание. Той отиде при нея върна се и каза че го питала за мене и какви са ни отношенията, каза че май ощ несме гаджета защото не сме спали заедно казах му че е така и да прави каквото си иска.
Един от приятелите му ме заговори и почнахме да си лафиме за дипломацията. Той дойде и попита какво заговорничите вие двамата. После пак дойде и ми каза: един мъж като хареса жена дори пред приятелството не се спира.
Имах смучка от петък и го излъгах че е от колието с което съм била. После обаче всеки който я видя каза че едва ли е повярвал :)
След малко оная го накара да танцуват, а мен ме покани приятелът му. Той я целуна веднъж. После дойде и ме покани да танцуваме. Каза че съм страхотна танцьорка и много добре усещам движенията на другия. Целуна ме, аз се дръпнах и седнах. Дойде при мене, казах му даи ходи при мацката, която е забил. А той каза, че никой не е забивал. Казах му, че я е целунал. И ето диалога по нататък:
Аз: целуна я
той: била ли си влюбена
а: май да веднъж
т: случвало ли ти се е да целуваш много хора да се здрависваш с много хора, но да обичащ един
после:
той: милена някога наранявали ли са те?
аз: ако имаш предвид дали ме е зарязвал мъж
т: спри нищо н епредполагай, само отговори на ?
а: ми това правя.......не ме е
т: мен да и аз съм го правил, човек може да се справи с това
ще ти кажа какво мисля за тебе наистина : много си красива, прекрасна си и си много добър човек
това е истината, а сега трябва да лъжа а хич не ми се удава
Милена аз не искам по никакъв начин да задълбочаваме това което започнахме каквото и да е то
аз: Спокойно и аз. Знам че не искаш да сме заедно.
той: така ли откъде знаеш това?
аз: винаги усещам как ме приемат другите
той: всъшност излъгах исках да кажа друго
исках да кажа, че съм идиот, тъп страхливец, без самочувствие, който се страхува от сериозна връзка
аз: спокойно знам че ме примаш само като приятелка не се притеснявай. Казах ти още в началото това че съм тук не означава нищо свободен си да си правиш каквото искаш без да се съобразяваш с мене. Затова като ти пращам смс винаги ти пиша ако имаш желание, да не се чувстваш обвързан с мене и т.н. Затова ти казах да си сваляш жени .
той: да си свалям жени ли?
аз: ами да
той: когато човек е влюбен в някого
аз: продължавай кажи каквото искаш
той: не знам какво искам да кажа аз съм глупак
аз: трябва да довършваш започнатото до край
той: не ме карай да то казвам каквото и да било. какво може да ти каже един глупак, един страхливец, това съм аз. Мога да ти кажа само че си прекрасна, само това исках да ти кажа.
аз: Спокойно, казах ти че знам че не искаш да си с мене. не си мисли, че ще тръгна да те преследвам, да те притеснявам, да ти се мятам на врата и т.н. няма такова нещо
той: изобщо не си го мисля
аз съм глупак
аз: виждам, че се разбираш чудесно с приятелите си
той: да
аз: знам че ме познаваш от скоро и не можеш да ми се довериш. Приемо, че съм още един приател, на който можеш да имаш доверие и ще ти е много по-лесно да общуваш с мене
Той само погледн ас отворен ауста не знаеше какво да каже и изчезна да танцува.
Аз си тръгнах и отидох да му кажа чао преди това. Той танцваше от едната му страна най-добрата му приятелка, от другата най-добрият му приател. Отивам аз и:
той: тръгваш ли си?
аз: да
той: важи ли още поканата за нова година (бях го поканила н акупон)?
аз: разбира се! Ти си ми приятел, а аз каня всичките си приятели. Чао.
Той ми се усмихна, целуна ме. После си тръгнах.
И така. Добре ли съм се справила? Как мислите? Някои са на мнение, че съм го понаранила малко, така ли е?
Държа на мнението на всички тук, кажете ПРАВИЛНО ЛИ СЪМ ПОСТЪПИЛА?
| |
Тема
|
Re: Ето какви ги надробих...........
[re: mimka]
|
|
Автор | abe (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.12.02 23:46 |
|
mnogo ti e naviren nosa, sama si si vinovna.
| |
Тема
|
[re: abe]
|
|
Автор |
mimka (момиче) |
Публикувано | 24.12.02 23:48 |
|
Що ми е навирен носа? Казах му какво мисля. Не съм ли постъпила правилно?
| |
Тема
|
|
|
Автор | xxxxxxx (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.12.02 23:59 |
|
  баси, от къде ги намирате тия бе хора
| |
Тема
|
|
|
Автор | abe (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.12.02 00:13 |
|
pirvo si podredi mislite, posle govori s horata. Inache shte se izlagash i shte gubish ...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Merengue (La Decima:)) |
Публикувано | 25.12.02 00:26 |
|
Ми, кво да ти кажа...не знам дали си го наранила, но със сигурност знам, че момчето не е много в час и въобще, от къде си ги намириш такива бре?!
П.П. Апропо: ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Когато пиенето пречи на секса, спирам секса!
| |
Тема
|
Re: Ето каквo mislq che si надробиla !!...........
|
|
Автор |
d..W.Gr (gusto maina) |
Публикувано | 25.12.02 01:15 |
|
ti ne go obichash , ti iskash da mu se dokazhesh, koeto ot svoq strana si e stypka kym lubovta , i kak adzheba gi zapomni tiq tolkova repliki , i Slavcho ste ti zavidi.Sto ne se obichgate be hora sto vse na dokazvane go dokarvate,
kvo ima da mu dokazvash kolko si zhelqzna,ili tva ti e repertopara, ako e taka zhalko , makar da se symnqvam , pyk toi tanchuval , mnogo mu zdrave mu kazhi s teb tancuva s drugi,celufancheta razni , ebaty typata situachiq.a pyk
az ako ti kazha kvo mi se sluchva , i to naistina ,nqma da povqrvash , ama tva e drug vypros ,

| |
|
... как нямъ Ви съ смеЯ брЯ ... и Още веднъж етО така
... хайдъ ВеСела кОледъ ... и акО дойдъ сега тъ отмъкна през кОмина с Рудолф впрегнат за шейнатъ към ЛапландиЯ???   
| |
Тема
|
Ами ще имаш малко затруднение преди това.
[re: Santa Claus]
|
|
Автор | Esmeralda (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.12.02 05:41 |
|
Да позастреляш впрегнатата по грешка в шейната ялова крава и да намериш Рудолф. А пък после и да му кажеш на чист лапландски, че посоката е обратна на тази, по която в момента се движи шейничката ти, влачена от кравешката инерция. Ама мене ако питаш, най-доброто за всички деца по всички земни кълбета ще е да се качиш на трена. Тъй даже и кравата ще е доволна. Че ще се види най-после разпрегната, та без да спазва приличие за пред хората ще се отдаде на инак затруднителните за скриване и покриване, ама тъй идещи й от кравешкото й отвътре дейности по борба с яловостта. Със саможертвеното спомоществователство на черни бикове, разбира се. И абсолютно жива, няма да има спор по което. Нито пък нужда ти да я влачиш или носиш на гръб или да й подлагаш прясно поубит детски материал, според обстоятелствата, та да не мрънка, а да дърпа, че за да върви шейната с подаръците понеже.
П.П. Още по доволни ще са децата обаче. Че ще имат Коледа. А пък най-доволен - ти. Че си вършиш работата на Дядо Коледа.
А дано най-сетне се роди Христос.
| |
Тема
|
Re: mimence zlatno pilence!!!
[re: Esmeralda]
|
|
Автор |
d..W.Gr (gusto maina) |
Публикувано | 25.12.02 07:02 |
|
kakvi sa tiq izvynzemni istoriiki,
nali ti kazah da ne hodish po kuponi ,
che tam sybirat se galfoni,
ne me poslusha ,
i trygna drug da dirish ,
a az te chakam ,
samo mi zvynni,
i v mig duha mi pri teb ste doleti,
iskam da govorim za vsichko do zori,

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|