Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:57 14.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема 6te vi razkaja edna istoriq, kajete si mnenietoнови  
Авторobyrkan (Нерегистриран)
Публикувано09.01.03 14:51

6te vi razkaja edna istoriq, a vie dajte mnenie pravilno li sym postypil

az sym na 24 god. predi 8 god se zapoznah s edno momi4e, stanahme gadjeta, no za kratko. i kato se vlubih... ne moga da prestana da mislq za neq - znaete kakvo e lubov. no tq ne mi otgovarq6e sys sy6toto. hva6ta6e si drugi gadjeta, dori se ojeni i rodi, a sega 6te se razvejda i e s drug. a az samo zapylvah prazninite kogato be6e sama. ne mi haresva6e taka, no nqmah dr izbor - po-dobre ot ni6to.
skoro mi pisna, otvorih zaslepenite si o4i i vidqh istinata, v koqto dosega ne iskah da povqrvam - 4e samo me izpolzva i ni6to dobro nqma da vidq ot neq. kazah si kraj, obry6tam nova stranica. taka i napravih, otidoh i i go kazah. ne iskam da sym pove4e s neq, no ne moga da spra da q obi4am. moje bi 6te e taka cql jivot, no ni6to ne moga da napravq.

ob6to vzeto tova e nakratko.

Тема Re: 6te vi razkaja edna istoriq, kajete si mnenietoнови [re: obyrkan]  
Автор Aledar (демон)
Публикувано09.01.03 15:00

Не се и опитвай да я забравяш - насила хубост не става, не напразно са го казвали. Ако само за това мислиш, още повече ще потънеш. Остави нещата да текат. И временно не си оставяй свободно време, за да нямаш кога да мислиш по въпроса.
Единственото, което мога да те посъветвам, колкото и банално да е, е да намериш на кого на прехвърлиш чувствата си. Много жени биха били щастливи да имат до себе си мъж, който да е толкова постоянен.

dear god make me a bird so I can fly far far away from here

Aledar~

Тема Re: 6te vi razkaja edna istoriq, kajete si mnenietoнови [re: Aledar]  
Публикувано09.01.03 15:06

da, no ne znam dali imam ostanala lubov i sili da zapo4na otna4alo
znam 4e 6te go napravq, no sega ne moga, a iskam.
po dqvolite, za6to vinagi stava taka: kogato iska6 ne6to, ne moje6 da go napravi6 i obratno

Тема етО ти мнение.........нови [re: obyrkan]  
Автор Evil Brother (прОстакъ)
Публикувано09.01.03 15:07

... скив сега никОй не е перфктен пОнеже Се остава да бъде ръкОводен от чувСтватъ Си... и азъ съм Се флюбвал здраВо... нО съм Си въвел еДин самОконтрол у себе Си детО не ми пОзвОляВа да гледам заслепенО кактО ти гО каза... и пО принцип залагам на праВилОто,че акО нещО в еДна връзка не е кактО трябВа още в самОто началО... тО ТЯ веднага трябва да бъде прекратена... незаВиСимо от тОва колкО ти Се пОдува шпекъ или как немОеш да заспиш зарад неЯ... пО добре в началОто отколкОто пО къСно...
... при тебе се е пОлучило тОва пО къснО... чак тОгаВа Си осъзнал,че ТЯ не е за тебе... и е пО добре,че Си се разделил с неЯ твърдО и категОричнО... нО акО беше ГО напраВил мнОго пО ранО сега ТЯ нямаше да бъде за тебе вечна обич... а най-обикновена пачаВра детО съ чуди с кОй да съ наебе
... в тОзи жиВотъ детО гО живеем има управляващи и управлявани... ти прОсто реши от кОй да Си... ти ли ще ебеш или тебе ще ебът... акО ще се оСтаваш на чувСтватъ ти... тО значи обичаш да тъ ебът... акО си разкараш чуВстВатъ и миСлиш пОвече с мОзъкъ Си... ти ще ебеш... аз личнО съм издигнал в култ втОрото и никакВи проблеми с мършите нямам

карам жълта ТАТРА и хич нищО не ме ебее

Тема Re:нови [re: Evil Brother]  
Публикувано09.01.03 15:50

nqkoj (nadqvam se na takiva "inteligentni" li4nosti kato Evil Brother) moje li da mi kaje kak da q namrazq, za da mi e po-leko. ne moga da mrazq, a iskam

Автор Бълrapин oт ceлo (булгаристанец)
Публикувано09.01.03 16:57

Правилно си постъпил.

Я мо'ем две неща: мо'ем да пишем, а мо'ем и да не пишем!

Автор Kaлиcтa (непознат)
Публикувано09.01.03 18:13

Ще стане!Само ти трябва време.
Дано само имаш силата да си отсоиш решението, ако тя запчне да те търси.
А според мен от това, което си написал то е правилно.

Тема Re:нови [re: obyrkan]  
Автор Evil Brother (прОстакъ)
Публикувано09.01.03 18:52

... хехе гОлям охлюФФФ трябВа да Си щОм обичаш някакВа Си мърша детъ тъ изпОлзва самО кОгатъ вибратОра и е задръСтен с мазга
... значи да разбирам ли,че си мазОхист??? ... ебаВат и тъ правят на 5 стинки ... унижаватъ тъ на нивО ГОЛЯМ БАЛЪК ... и ти вмеСто да Се пОкажеш,катО мъж... се предСтавяш,катО хриСим олигОфрен... как беше ТО... "акО те ударят пО еДната буза ти Си дай да те ударят и по другатъ"

... ей Балки щО нестанеш ПОП ? ? ?

карам жълта ТАТРА и хич нищО не ме ебее

Тема Re: 6te vi razkaja edna istoriq, kajete si mnenietoнови [re: Kaлиcтa]  
Автор ambur (непознат )
Публикувано09.01.03 18:54

браво. Запази поне достойнството си. Една жена няма да хареса мъж, който винаги и е в кърпа вързан. Аз съм постоянна жена в любовта, но все пак трябва да има и нещо несигурно- иначе се губи тръпката, очакването, копнежа.това е единствения начин да я накараш, ако е изпитвала нещо към теб - да се замисли и ако поиска да се опита да те върне. Ако пък не те обича- за какво ти е -винаги щеусещаш студенината и безразличието- повярвай ми това е по-страшно от нещастната любов. Избий си я от главата- каквото става ще става. Огледай се. Докато мислиш за нея в сто вълшебни любови да се сблъскаш - няма да го разбереш- ще се разминеш- просто защото си въртиш в една точка. Обърни си внимание, купи си нещо, опитай се да правиш това, което обичаш. Не си оставяй свободно време. Много харесвам една героиня от "Отнесени от вихъра" -Скарлет о Хара- когато има проблем-тя си казва "Утре ще мисля за това". Тя никога не се обръща към спомените, защото знае, че сантименталността ще я обгърне и погуби. Ти си прекрасен ,романтичен човек- не ставай жертва. Заслужаваш нещо по -добро и по истинско. Огледай се около себе си- абсолютно съм сигурна, че ще го имаш. Давам ти срок- до три месеца. Опитай.Зная, че ще успееш!

Автор Bobby (наблюдател)
Публикувано09.01.03 22:18

Много добре си направил. В крайна сметка, щом те ползва за кошче за душевни отпадъци, без дори да ти е приятел - прав шут и ариведерчи!

Пък ти се и тормозиш, при това цели 8 години! Въх...
Пак че си се осъзнал де.

Аз се тормозих така с една, но за едва няколко месеца... а и бях малък и неориентиран тийнейджър още.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.