Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:42 14.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ia mi daite nqkoe suvetcheнови  
Автор Dream Weave (shadow)
Публикувано09.01.03 06:19

Molia vi daite nqkoe suvetche ne sum po sluzlivite istorii obache neznam veche kakvo da pravq,a otkrih ot dulgite si nabludeniq che ako ne se ligavite naistina davate dobri suvetcheta!!

Znachi ima edno momiche koeto ne samo mi grabna surceto ami si i trugna s nego!
Mnogo ia haresvam ama mnogo si ia i obichkam,loshoto e che mai chuvstvata ni ne sa ednakvi
znachi kak pochna sichko! Tq se zapozna s mene si4ko si e OK.
Obache az voliu nevoliu hlutnah ne do ushite a ne znam dokude.Ne mise beshe sluchvalo dosega da hlutna tolkova po momiche che chak samo za neia da mislq!!!
Sichko beshe strahotno dokato edin den tq prosto me ostavi,ei taka bez nishto me zarqza,kaza samo sujelqvam i krai.No mai praviloto si e takova tq me svali tq me i zarqza.
Sled kato minaha meseci az minah prez mnogo devoiki kum koito nqmah interes,v akula mi beshe samo i edinstveno tq,kogato zvuneshe telefona se nadqvah da e tq,no uvi ne beshe tq vse nqkoi drug:(
Edin den tq se obadi sega otnovo sme zaedno makar4e az mnogo misleh dali da sum otnovo s neia,no mozuka kazvashe edno,a surceto drugo,sega sum mnogo shtasliv vsichko pone prividno e OK. loshoto e che neinata rabota ni pravi dosta razlichni kato denq i noshta.mnogo hora mi kazvat che tq prosto ne e za men,no az ne im vqrvam vupreki che go znam,ne stava duma za pari,a za tova che az iskam da sum s neia da imame po seriozna vruzka,no neinata rbota ne go pozvolqva,da i spomena da napusne e nemislimo.Neznam kakvo da pravq.Vseki kazva ostavia ne e za teb,no az vse poveche zadulbavam.A go useshtam che prosto edin hubav den shte mi kaje pak dovijdane i togava veche shte se zastrelqm.Tq e purvata za koiato znam che e s men zaradi samiq men , a ne zaradi pari ili kola,zashtoto okolo neia ima samo hora koito razpolagat s adski adski mnogo pari i sa s dobro polojenie i t.n. a koi sum az gospodin nikoi,no vupreki che q kanqt postoianno na restoranti i t.n. a tq otkazva , zashtoto e purvoto momiche koeto sreshtam i ne misli materialno i tochno zatova zadulbavam oshte poveche.Znam che mnogo skoro shte q zagubq , no neznam koga shte e!
Neznam kakvo da pravq tolkova sum oburkan,a v glavata mi e samo tq i nkiolia druga:((((

Iskai za da poluchish!

Тема Re: Ia mi daite nqkoe suvetcheнови [re: Dream Weave]  
Авторtoo smart (Нерегистриран)
Публикувано09.01.03 09:43

за крадец не ставаш, сине, ти си будалааааа-ааааа-ааааа...
щом сърцето ти е взелааааа, някаква женаааа-аааа-аааа...

sigurno si 4uval tazi pesen, tia otraziava mnenieto mi

Автор cult_the (непознат )
Публикувано09.01.03 09:52

Oburkano....... Ne razbiram kak shte vi razdelia rabotata i ..? Mojebi e nai-dobre napravo da govorish s neia ako mislish che shte bade iskrena. Tova povecheto pati opravia neshtata.
Uspeh! ;)

Тема Готово. Давам ти. Значи, напуска онуй, що винови [re: Dream Weave]  
АвторEsmeralda (Нерегистриран)
Публикувано09.01.03 10:37

разделя девойчицата, работа, робуване или преразпределяне на купчинките с банкнотките от моя джоб към банковата сметка на работодателя й - все едно, взема си заплатата, плаща с част от сумата обезщетение за амортизацията на офис-техниката, като почтен служител, който не изоставя току-тъй работодателя си насаме с невежеството му, си взема за надомна работа двата недовършени проекта и идва в твоя офис да работи по твоя проект. Пък ако си в настроение, може да започнете и нов проект. Не се притеснявай, няма да е голям проблем за нея, щом като вече има рутината от други два понеже.

П.П. Само че не бързай да й го казваш в прав текст. Това е съветът ми към теб. На нея ще е по-добре да й го обясниш по-индиректно и опосредствано. Най-добре - по метода на пробата и грешката. Иначе, дори и да ти вярва, може да си остане цял живот с висящ без подобаващият му отговор въпрос защо.

Според мен.

Тема Не мисли негативно!нови [re: Dream Weave]  
Автор Kaлиcтa (непознат)
Публикувано09.01.03 12:05

Защо пък мислиш,че задължително ще я загубиш?! За да се върне при теб е имало причина все пак.Казваш,че се интересува от теб самия.Не мисли поражвнчески и мисля, че всичко ще бъде наред.

Автор Kumcho Vulcho (vulk-edinak)
Публикувано09.01.03 21:42

1.spal si s neia-nali?
2.na kolko e godini i kvo bachka?
3.tia e edna sliva i nishto poveche!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
navremeto imah edna putka deto ei tui ra\boptyaat i ni ostavashe suvsem malko vreme edin za drug i s vremeto ohlasdniah kato aisberg i ia ostaih

Na vulka mu e debel vrata zashtoto sam si vurshi rabotata

Автор corslet (апатичен)
Публикувано10.01.03 02:30

Даааааа, загубил си я веднъж и сигурно сега си в постоянно очакване да стане пак същото? А и при тези обстоятелства, дето ги описваш, нормално е да чувстваш, че връзката ви е обречена... Сигурно и с мен би било така.

Ами ХУБАВО!!! Значи си приел, че тя всеки момент ще излети от теб по една или друга причина!? А от друга страна, като гледам, момичето хич не е за изпускане... Значи всъщност НЯМАШ КАКВО ДА ГУБИШ! Това е то Свободата! Събери си всички сили и смелост и ДЕЙСТВАИ!

... Как точно - не знам... Може да последваш съвета на Esmeralda-то. Ама тя отговаря .

АвторTedi (Нерегистриран)
Публикувано10.01.03 10:15

Imash li useshtane za zaguba - to po-dobre ia ostavi. Oznachava, che sam suznavash, che nishto niama da proizleze, a mozhe bi propuskash mnogo hubavi momenti s niakoia naistina obichashta te zhena.
Po-dobre da si obichan, otkolkoto i dvamata da ne se obichate.

Тема Значи ... [re: Dream Weave]  
Автор Artemida* (ще те хвана)
Публикувано11.01.03 00:24

Не трябва да мислиш за това!
Щом чувствата ти към нея са толкова силни и си щастлив ти е пределно ясно, че който каквото и да ти казва пак ще бъдеш с нея и така и трябва - да правиш това, което наистина желаеш и да се стремиш кам него с цялото си сърце. Не мисли за раздялата, която в момента не съществува - така само дърпаш дявола за опашката. Когато човек непрекъснато мисли за най-лошото то неминуемо става ...

Мечтай така, като че ще живееш вечно, живей така, като че ще умреш днес...

АвторLegolas (Нерегистриран)
Публикувано11.01.03 14:07

pi4,zagazil si go.znam 4e ne takova mnenie o4akva6,ama nali ne iska6 ligav6tini.edin umen 4ovak e kazal 4e 4ovek obi4a jelanieto,a ne obekta na tova jelanie,taka 4e ne e sarceto tova deto protivore4i na mozaka,a e ne6to drugo:)no kakto i da e.tia kakvo raboti,ako iska6 da mi kaje6 de?a kintite,kolkoto i gadno da zvu4i sa mnogo vajen faktor.nematerialni hora niama(s izkliu4enie na tia det imat kinti:))ako ti si zle finansovo,a tia se varti se okolo hora s kinti,6te ti izbiaga,tva e 1000%sigurno,zatva sa,dokato si s neia,kefi se i kato nastapi momenta,tegli i edna maina i se draj majki.togava 6te si proli4i kolko tia te "obi4a" i dali izob6to ima6 niakakav 6ans za v bade6te.neznam kolko 6te me razbere6,ama tva e ot men:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.