|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Хроника на перспективата на любовната Ево-люция.
[re: Esmeralda]
|
|
Автор |
ally (keep running) |
Публикувано | 06.01.03 17:19 |
|
ЧЕСТИТО! както се казва и важното е младите да се обичат
"...tia ne e obre4ena, za6toto e izse4ena na kartite na na6ite syrca..."
| |
Тема
|
Да ти се връща. Ама не се казва тъй.
[re: ally]
|
|
Автор | Esmeralda (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.01.03 05:53 |
|
Казва се не е важно младите да имат това, което им е важно, ами е готино да запаля на Вуте плевнико, че и той да си няма, докато аз пооткрадна достатъчно, та си спретна един като за пред хората. Или повечко, то ще стане ясно.
Според Нане.
| |
Тема
|
Re: Хроника на перспективата на любовната Ево-люция.
|
|
Автор |
ЛAДA (reduced) |
Публикувано | 07.01.03 10:07 |
|
Хроника на една предизвестена смърт......
Като почнеш да анализираш не Ево-люциите, а по-люциите или поне ебо-люциите, вероятно от своя храм ще бъдеш единствената реална нереалност в живота, която се впечатлява по един твърде неясен като позиция начин от неща, за които останалите...."ли не знаеха, или нехаеха"
Според когото ти е угодно.
P.S. Що не се калайдисаш малко, че си позагубила бласък напоследък?!
| |
Тема
|
Тури ми алпака, по-добре, пък си измий ръцете
[re: ЛAДA]
|
|
Публикувано | 08.01.03 07:56 |
|
с матов сапун. Че аз визирам човешки клонинги понеже.
П.П. Не опити на извозвателни индустрии да запазят историята на мобилността си, като сътворят азиатски тепсии по техническите задания на европейски автомобил. И да карат-варат, па да го докарат до тритактов двигател с външно горене. Наповместо аристократична руска тройка, да речем.
Според новините.
| |
Тема
|
Re: Тури ми алпака, по-добре, пък си измий ръцете
|
|
Автор |
ЛAДA (reduced) |
Публикувано | 08.01.03 20:24 |
|
Ох, много ме затрудняваш, признавам си. Мъчно мисля в твоите думи, ама ще се постарая следващия път, макар да осъзнавам неспособноста си да откликна подобаващо.
Пост П-тата ти ме хвърлят в силен смут. Паратекстуалните заглавия, носят единствената смилаема информация. Вметнатите, странно синтактично ситуирани изрази са белег на идентичност, която лесно се копира, та...дай да пробваме с мед все пак, а?! Да не закачаме алпаката!
| |
Тема
|
що се отнася до Есмералда, ...
[re: ЛAДA]
|
|
Автор |
corslet (апатичен) |
Публикувано | 09.01.03 04:49 |
|
... аз на нея хич и не си помислям, че мога да отговоря подобаващо . Само чета в недоумение и цъкам с език. Пък и никога не съм имал усещането, че тя иска отговор от някой друг!
| |
|
Защо?!?

"И най- изящното красноречие бледнее пред Истината..."
| |
|
..... но в очите на кого бледнее?! На повечето хора по-убедително им звучи красноречието сякаш . Ама това всъщност няма много общо с нашата тема. Esmeralda си е права, без значение какво точно казва и как го казва.... 
| |
|
хех, аз написах само едно "Защо", нищо повече , това долу си върви комплект:)
Аз нямам нищо против човек да има талант на оратор, но когато казва нещо с толкова много думи, редове, поне да има смисъл:)
А ако се питаш какво имам предвид със "защо", просто питах Есмералда от какво е породена тази нужда от трибуна, идеята да изпъкне досуш прасешки атрибут в кал.

"И най- изящното красноречие бледнее пред Истината..."
| |
Тема
|
Ми то е ясно, баси.
[re: Mirna_Minkoff]
|
|
Публикувано | 11.01.03 22:19 |
|
Когато тълпата завлече прасето да го коли, за да осмисли празничната трапеза на езическия си празник след като си е поизмила очите със светена вода, на прасето не му остава друго, освен да се къпе в калта и да я нарича кал.
П.П. Ама пък инстинктът за живот го кара да търси и друга перспектива, освен тази на ножа. Която, няма да повярваш, ама хич не му е удобна на него, колкото и да изглежда християнска на езичниците подире му, баси. Та тъй натирено, прасето може да си завре зурлата в заешка дупка и да се успокои там, на тъмното, че си е скрило и по-апетитните части. А пък може и да се покатери до някоя трибуна. Ако са му пораздразнили дирника, та не го свърта при ровичкането в ъндърграунди. Ма няма страшно обаче. Прасето е мобилно животно. Та може без проблеми да се премества и нагоре, и надолу. За разлика от кравата, примерно, която, натириш ли я да се качи по стълби, тъй си и увисва в незнание как да слезе. Както и за какво да употреби пиедестала, освен, за да го пресова на изтривалка.
Баси.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|