Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:46 16.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Kofti rabota...no vqrvamнови  
АвторWho cares (Нерегистриран)
Публикувано09.10.02 20:01

Nakratko...ot edna godinas am s momiche ,koeto obicham adski mnogo ,tq men sasto.Sled dve sedmici zaminavam za dalech tq ostava tuk ...nqma da se vijdame dalgo.Na neq i ostava edna godinka da zavarshi daskalo i posle imame planove da sme zaedno...za vremeto prez,koeto nqma da sme zaedno moje i da se promeni neto,no chuvstvata ste si ostanat ...
ne che mi puka dali mislite ,che ste sme zaedno...stoto az znam...,no mi e interesno da chuq nqkoq podobna istoriq kak e zavarshila ok?

Тема az moga da ti kaja kakнови [re: Who cares]  
Автор don_Pablo (МИСКИНИН)
Публикувано09.10.02 21:43

shet zavurshi tvoita,no neiskam,po-dobre da en znaesh.Az susto imah planove......no sudbata e stranno neshto,kakkto id a e uspeh

moje i da ne sum prava

Тема Re: az moga da ti kaja kakнови [re: don_Pablo]  
Автор Richard (adventurer)
Публикувано09.10.02 21:55

Az darja da mi razkajesh ako nqmash nishto naprotiv da se varnesh pak ...molq teeee!Iskam da razbera kade ne se e poluchilo.Az ste napravq dori i nevazmojnoto da sme zaedno...
Molq te!

Somewhere on this planet it must exist,a place,an encouner,experience that changes everything...

Тема Ne mojesh!нови [re: don_Pablo]  
Публикувано09.10.02 21:56

Nikoi ne moje...ti ne mojesh da opredelish kak ste se razvie jivota mi!!!! NE!

Somewhere on this planet it must exist,a place,an encouner,experience that changes everything...

Тема dobreнови [re: Richard]  
Публикувано09.10.02 22:13

S dve dumi,neiskam da se sestam.Vsichko biahme uredili-rabota,kvartira,biahme edno cialo,obichahme se mnogo,na 9mart pristigna telegrama za kazarmata.VScihko mis e srina,imah chuvstvoto che sum v ada.Cial den revah v baniata kato dete.Tova oznachavashe che ne samoc he nemoga da zamina,ami i che shte zagubia neia-voinik i ejna 40dena.Taka i stana,v akzarmata tia se promeni,tui akto vsiaka sedmica izlizah samo za po dva dni,vb koito biahem nerazdelni vinagi,no niakakuv kaval i zavurtia glavata mai che,i vsichkos e razvali.Spomniam si akk baih subral brigadata da go nauchim toia che tia e moia,no nehsto mi prestraka,i asimilirah che taka shte s eunizia mnogo i tia shte me namrazi.Togava oshte smaith ejnite za moe pritejanie,ne che sega ne mislai taka,no en go pokazvam de.I taka,kazarmata ni razdeli.Ne sum obichal druga,niama i da obicham,prosto tia imashe pochti vsichko koeto iskah ot jena.Ave ebana istorija.Ta zatova ti akzvam kazarmata razvali sichko.I tak,zapomni edno-ochi kito en se vijdat se zabraviat.Sorry

moje i da ne sum prava

Тема Re: dobreнови [re: don_Pablo]  
Публикувано09.10.02 22:37

Nete e zaslujavala.Stom te e ostavila zaradi nekav zarvul ebati...prosto si se lagal v neq tova e moeto skromno mnenie.

Тема viarvai kolko shtesh!нови [re: Who cares]  
Авторbat_sali (Нерегистриран)
Публикувано09.10.02 23:27

Kolko si naiven!razbiram dovodite ti,obache sam shte se ubedish che taia rabota.........niama kak da stane!Govoria ot lichen opit!Ne iskam da te sduhvam!Nprotiv-da pomogna s kakvoto moga!No znai che edna priatelka kazva za tezi neshta-podobni situacii ni karat da izrastvame!

Ne se pravi na nepokist!Badi otkroven!Pomaga mnogo!

P.S -moite uvajenia:-)D

Тема Зависи дали заминаваш, или оставаш.нови [re: Who cares]  
АвторEsmeralda (Нерегистриран)
Публикувано10.10.02 03:04

И дали след това няма да се виждате, или ще се виждате повече от преди.

П.П. Единственото нещо, с което можеш да задържиш една жена, когато не е до теб е сексът. Понеже всичко останало може да си го вземе от където и когато си поиска в неподозирани от теб количества и пропорционални симетрии. А секс ще я домързи да поиска от друг, ако ти й го предлложиш в достатъчно количество и си й винаги под ръка. Познавам даже двойки, които раздялата толкова ги сближава сексуално, че после нямат какво да си кажат по други теми. И то е логично - когато всяка минута си съпричастен на либидната температура на любимата си, започваш да я възприемаш единствено като нещо темпериращо се. Което пък е гаранция, че връзката ви не само няма да се разпадне, ами ще се крепи от всички обстоятелствени пояснения. Понеже всички те с всяко свое действие или бездействие във всяка секунда ще допринасят за вашето взаимно темпериране. И понеже винаги, ако възникне някое затруднително за перспективите му реално обстоятелство всеки от вас ще може да се измъкне с обяснението, че това е просто секс.

Според мен.

Тема Re: dobre [re: don_Pablo]  
Авторhani (Нерегистриран)
Публикувано10.10.02 08:07

но виждам, че ти не си я забравил.... така че не важи напълно това правило:))

Тема sestam se za neiaнови [re: hani]  
Публикувано10.10.02 09:05

prez mesec dva,no sus smeseni chuvstva.ne neia edna druga nemoa zabravia az,edna druga.................Onai den ia sunuvah pak

moje i da ne sum prava

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.