Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:14 02.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Не.нови [re: ЛEД]  
АвторEsmeralda (Нерегистриран)
Публикувано05.10.02 02:07

Има един начин да се обича и той изключва замислянето кого познаваш и кого - не.

П.П. А в каква връзка споменаваш за сексуване и за активизми? В любовта никога, ама никога не се и споменава за секс. Както и за останалите физиологични нужди на месото. В любовта има сливане на човеци с всичкото, което всеки от тях има и което принадлежи само на двамата едновременно. На никого поотделно. Затова да говориш за сексуване, а да твърдиш, че обичаш означава, че много цениш любовта в ролята й на тоалетна хартия за належащите ти потребности.

Според мен.

Тема Re: Не. [re: Esmeralda]  
Автор ЛEД (вледеняващо)
Публикувано05.10.02 02:16

Хей говорим за любов между две нормални и млади същества.
Много отдавна хората(психолозите) са установили, че сексът е много важна част от отношенията между двама влюбени или обичащи се, помага им да се слеят напълно, дори телесно.
Ти как би се почуствала ако вече не си желана?
Или поне не усещаш по никакъв начин, че си желана.
А за актуването. Винаги единият е активен, а другия пасивен. Но е натоварващо винаги да си активния. Къде тогава е любовта на другия. По какво разбираш, че те обича. По това, че трудно намира тема да говори с теб,а когато ти я подхванеш предимно мълчи. Далеч съм от мисълта, че съм гениална и за това ме слуша. Тогава какъв е извода?
Понякога ми стига сам да ме прегърне....................
Но понякога имам нужда от чисто човешкия контакт и разговор, а понякога и от секс.............
Какво лошо има в това?

Всичко върви добре, докато отношенията не стигнат точката си на замръзване...

Тема Re: Не.нови [re: ЛEД]  
Авторedno momiche (Нерегистриран)
Публикувано05.10.02 02:23

a sigurna li si che ne pravish ot muhata slon?

prekalenata sklonnost kum dramatizacii se otraziava zle na hranosmilaneto, ne za drugo

Spored Esmeralda.

Тема а де?нови [re: edno momiche]  
Автор ЛEД (вледеняващо)
Публикувано05.10.02 02:29

нали затова попитах "Възможно ли е?"

Чудя се просто права ли съм или да...........шегичка
Наистина понякога си мисля , че драматизирам, но в повчето случаи имам усещането, че на него у е все тая.....т.е не му е все тая защото понякога си личи че ме обича, но само понякога.
А това би ли ти стигнало ако обичаш?

Тема Re: а де?нови [re: ЛEД]  
Авторedno momiche (Нерегистриран)
Публикувано05.10.02 02:40

ako ot zatvoren tip se prevurne v otvoren liglio koito ti produhva ushite s 'ah kolko te obicham' i 'auu kolko si hubava', i vmesto da te slusha iziskva ot teb da mu slushash prostotiite non stop - dali shte go haresvash?

Тема Re: VYZMOJNO LI E ?нови [re: ЛEД]  
Авторbafani (Нерегистриран)
Публикувано05.10.02 02:46

citiram:

WYZMOJNO LI E WSEKI PYT DA MU KAZWASH EDNI I SYSHTI NESHTA KOITO ISKASH ILI NE ISKASH DA PRAWI I WSEKI SLEDWASH PYT KATOS E WIDITE TOI DA E ZABRAWIL ILI DA NE SE SYOBRAZIAWA?

a kak e vyzmojno ti da mu narejda6 kakvo da pravi?
da ni bi toi da e predmet ili robot ...ili kakvo?
na teb hybavo li ti e da ti narejdat kak da se dyrji6 ili kakvo da pravi6?

Тема moje biнови [re: edno momiche]  
Автор ЛEД (вледеняващо)
Публикувано05.10.02 02:47

predpo4itam da e normalen 4ovek koito ima mnenie po vyprosa.........a ne se obryshta na drugata strana kogato temata na razgowora mu e napriatna
A toi i sega mi kazva 4esto 4e mnogo me obi4a........vyprosyt e - "more than words will show u how u feel that u're love for me is real"

razbirash li poniakoga triabvat i dela.............

Тема Re: VYZMOJNO LI E ?нови [re: bafani]  
Автор ЛEД (вледеняващо)
Публикувано05.10.02 02:51

N estava vypros za tova "obli4ais e taka ili nedei da kazvash tova"
kogato dvama dushi jiveiat zaedno te se nalaga ot obstoiatelstvata da se syobraziavat edin s drug
ne ti li se e slu4valo da kazvash na 4oveka do teb kogato napravi nehsto koeto te naranqva...............ili razplakva, 4e bi iskala tova ako moje da ne se povtaria i toi da ti kaje "Da bebo, razbira se"?
Za towa se otnasqha citiranite ot teb dumi

Тема primer za da razbereshнови [re: bafani]  
Автор ЛEД (вледеняващо)
Публикувано05.10.02 02:54

Ako kogato imash mnogo malko vreme da se vidite i si izklin4il ot zadyljenia, za da se vidish s tozi 4ovek to4no zashtoto ti lipsva i iskash pone zamalko da go vidish, a toi.........samo sedi pred Pc-to si i si igrae niakava igra.........za koiato sto pyti ste se razbrali 4e ne e tolkova vajna kolkoto teb i moje da iz4aka.............dokato otidesh na rabota ili tam kydeto si trygnala i toi ostane sam s igrata
elementaren primer, neznam dali shte me razberesh za kakvo stava duma?

Тема Re: moje biнови [re: edno momiche]  
Автор ЛEД (вледеняващо)
Публикувано05.10.02 03:03

Goworim dosta 4esto za towa i we4e mi se izprishti ezikyt. i dnes goworihme za towa.......
"ti znaesh bebo kazal sym ti zahsto......."
Ima problem ot predi i t.n..............no spored men, a i toi e syglasen 4e problemyt e hubavo da se reshi a ne da se ostavi taka na samotek. a reshenieto opredeleno ne e "vzemi si lubovnik, samo ne mi kazvai"

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.