Тема
|
"Нека си останем приятели"
|
|
Автор |
mimka (момиче) |
Публикувано | 16.08.02 21:53 |
|
Като казвам това имам предвид точно, че искам да си останем приятели. Съвсем искрено!
За да тръгна с някой, значи съм изпитала нещо към него и това, че съм преценила, че не трябва да сме гаджета не значи, че искам да изгубя този човек завинаги. би било доста глупавичко.
Казвам го когато късам, казвам го и когато не искам да започвам сериозна връзка с мъж, на който държа поради някаква причина все пак.
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОБАЧЕ, ДОСЕГА НЕ СЪМ СРЕЩНАЛА МЪЖ, КОЙТО ИСКА ДА МИ Е ПРОСТО ДОБЪР ПРИЯТЕЛ. ОТКАЖА ЛИ ВРЪЗКА ВСИЧКО ПРИКЛЮЧВА
ЗАЩО КЪДЕ ГРЕША?
|
|
Тема
|
Re: "Нека си останем приятели"
[re: mimka]
|
|
Автор |
Vinnie Jones (pump shaker) |
Публикувано | 16.08.02 22:01 |
|
.....грешиш в тоВа,че самото "Нека си останем приятели" ..зВучи като аз нете харесВам..но за да нестрадаш нека си останем приатели ...тоВа звучи все едно на някой да му вземеш уредбата и да му каеш е виж бъди пак щастлив остаВам ти грамофона на дядо ми..какъв е проблемъ 
|
|
|
Добре си й го обяснил:-))
Човешката простотия е нещастие за едни и щастие за други!
|
|
Тема
|
za Vini
[re: Vinnie Jones]
|
|
Автор | Anetta (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.08.02 22:18 |
|
Я ми преведи моля ти се:)"Искам да останем приятели ,но нямам нищо
против секса заедно"Това пак значи -"не те харесвам нали?"
|
|
|
...значи неискам да се обвързВам във връзка с тебе,но ако искаш да се чукаме нямам нищо напротив 
|
|
Тема
|
Re: za Vini
|
|
Публикувано | 16.08.02 22:30 |
|
да де да:)аз за харесването питах
що ли пък човъркам?:)
ами ако мадамата е много грозна?
|
|
|
....има идиоти дето се напиВат и си търсят нещо за ебане амъ катъ са пияни и не е важно какВо е важното е от женски пол да е......и катъ съ събудят на сутринта трезви и не им харесВа жената до тях у леглото......или тоВа са тъй наречените БПА 
|
|
Тема
|
Re: za Vini
|
|
Публикувано | 16.08.02 22:43 |
|
Тогава не се стига до "обяснение " като това "нека си останем приятели"
Говорехме за трезвените:)
|
|
|
...бил е на зор....наебал тъ е.........амъ не тъ иска за връзка....но мое от вреМе на време катъ му се прииска пак да тъ ебе..ако ТИ нямаш нищо напротив....иначе си оставате приатели на ниФо ако се засечете някъде по улицата еДно здрасти поне да си кажете 
|
|
Тема
|
Грешка
[re: mimka]
|
|
Автор | Hямa (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.08.02 23:00 |
|
В единият случай всичко, което е искал човека от теб е било секс. След като не се е получило си е тръгнал. В другия...общо взето се изясни в другите теми. Накратко- просто предпочита да те забрави.
|
|