Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:18 14.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Аз съм една стара и некадърна женанови  
АвторAлo, Bpaцa (Нерегистриран)
Публикувано15.09.02 14:03

Аз съм стара /вече на 51/, пълнея непрекъснато, погрознявам...Освен това съм и много некадърна. Не ме бива в работата, но шефът ме търпи по милост. Чака да се пенсионирам. Разведена съм - мъжът ми изчука половин София. Как да му се сърдя, като не ме бива в леглото?!
Сега имам нов приятел - бизнесмен. Той не ме обича, само използва поста ми, за да рекламира дейността си /аз съм журналистка в "Труд"/. Кажете ми, какво да правя? Никой не ме обича. Казвам се Ива, търсете ме на тел.9214164

Тема Re: Аз съм една стара и некадърна женанови [re: Aлo, Bpaцa]  
Автор brym (минаващ)
Публикувано15.09.02 14:48

Stiga de ...
Tova che okolo teb e pylno s idioti ne oznachava che ti si ..loshata...
Vyzrasta ne triabva da te pritesniava..edin den vsichki nie shte stignem do tam..
Kakvo znachi "nekadyrna".."tyrpi po milost".."ne me biva v legloto"..i tem podobni gnusni neshtitsa napisani ot edna depresirana jena...
Zabra vi gi tova sa adski otnositelni dumichki...tova che edin myj ne te e otsenil ne oznachava che "ne te biva v legloto"...spored men toi samia strada ot kompleksi i za da se sebe dokaje..."izchukva tsiala sofia"...ne zabraviai che tochno tozi koito ne se chustva siguren v sebe si to toi neprekysnato tyrsi..i taka shte e tsial jivot...prosto mila(s nai-iskrenni izvinenia) myja ti e bokluk...a ne ti...
A za tozi novia ti priatel ...mi izpolzvai go i ti..."tantu za tunto"...
Sigurna sym che imash problem sys samochustvieto...triabva da se stegnish..kakto se pee v edna bylgarska pesen "Вдигни очи,виж този свят,животът днес върви
напред, а не назад.Вдигни очи,светът е с нас!Вдигни очи и
знай, ти имаш шанс....."

Тема Кукуригу.нови [re: brym]  
АвторEsmeralda (Нерегистриран)
Публикувано15.09.02 15:09

Танто за кукуригу казват хората.

П.П. Радвам се, че те поправих. Айде сега изкукуригай песничката както си е. Не "веднъж се живее", а "веднъж се обича".

Според мен.

Тема Re: Кукуригу.нови [re: Esmeralda]  
Автор brym (минаващ)
Публикувано15.09.02 15:12

Prava si..horata go kazvat taka..pyk az mu vikam za tunto..

P.S..sorry ama mi e slaba pametta i sym muzikalen invalid...vse pak..idealni hora niaam..
PYK TI SI ZAIADLIVKA>>>>>

Тема Ало, Ало...нови [re: Aлo, Bpaцa]  
Автор ADH-Honda (Honda-Maniac)
Публикувано15.09.02 20:57

...тук също говори Враца

Хич да не ти пука - гледай напред и не слушай какво приказсват хората - колкото повече им се слушваш в приказките - толкова по-зле за теб ! СТава въпрос за обидите !

А за работата - щом шефа ти не те е изхвърлил - значи ставаш за тази работа ТАка че - хич да не ти дреме ! ти си я върши както трябва - останалото се нарежда !

Тема Ех, живот, какво да се прави.нови [re: brym]  
Публикувано16.09.02 19:33

Хубава ли ти е пенсийката поне?

Тема Re: Ех, живот, какво да се прави.нови [re: Esmeralda]  
АвторSandro (Нерегистриран)
Публикувано16.09.02 23:06

Тема Re: Ех, живот, какво да се прави.нови [re: Sandro]  
АвторAлo, Bpaцa (Нерегистриран)
Публикувано17.09.02 22:12

Благодаря на всички за окуражителните думи. Вдъхнахте ми малко вяра в този мой безсмислен, направо вредителски живот.

Тема Re: Аз съм една стара и некадърна женанови [re: Aлo, Bpaцa]  
Автор MarlenaVidal (your fiction)
Публикувано17.09.02 23:45

Не зная дали си стара и некадърна, но със сигурност си много злобна, завистлива и глупава. Вземи почети малко книжки, започни да правиш редовен секс, отиди на козметик и изобщо направи нещо за себе си - тогава ще видиш, че животът не е толкова черен и че няма смисъл да си хабиш енергията за такива болни интриги.

Поне като си влязла в клуб Любов кажи сега какъв ти е проблемът? Ива да не ти е свила някое гадже, а?:)))

Тема А според теб за какво трябва да си хаби енергията [re: MarlenaVidal]  
Публикувано18.09.02 04:45

една злобна, завистлива и глупава некадърна старица? Нали не я съветваш да си прикрива недостатъците, та да лъже по-успешно добричките и умничките младочета, че и да ги сексува редовно? Че понеже тя от това по-готина едва ли ще стане, ама на тях пък животът може да им се види доста черен.

П.П. Но пък иначе спор няма, методът ти на здравите интрижки звучи убедително. Направо като че ли е изпробван. Върху кого ли, питам се.

И сън не ми дава този въпрос.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.