Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:29 04.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Kakvo da napravq za da ne go zagubq?нови  
Автор MapuaHka® (непознат)
Публикувано01.08.02 00:45

Predi 3 meseca prikluchih vryzka s momche, koeto strashno mnogo obichah i vse oshte obicham, no toi mnogo me tormozeshe - udrql me e, neprekysnato mi kreshteshe, bqh kato robinq za nego. Sled tozi sluchai stoqh nastrana ot myjete, dokato ne sreshtnah Tihomir. Toi e 8 godini po-golqm ot men, no mnogo se griji za men glezi me i mi e mnogo hubavo s nego, vseki den sme zaedno i az mnogo se privyrzah.Naskoro mi se obadi bivshiq mi priqtel i pojela da se syberem otnovo. Ne znam kakvo da pravq, chesto mislq za nego, syznavam che po-dobre za men shte e da si gledam Interesa, no koi moje da zapovqdva na chuvstvata si ?

Lubovta e nai-prekrasnoto i zavladqvashto chuvstvo na sveta!

Тема Re: Kakvo da napravq za da ne go zagubq?нови [re: MapuaHka®]  
Авторnot yr ....... (Нерегистриран)
Публикувано01.08.02 02:05

do nothing!

Тема Тинови [re: MapuaHka®]  
Автор Kapтaл ()
Публикувано01.08.02 09:36

луда ли си. Къв е тоя цървул дето ще те бие бря?

Ами:
1.Ако искаш да те бият и млатят редовно бегай при бившото гадже. Няма гаранция обаче че утре когато му кипнат нервите, няма да те изтърсва отново като брашнян чувал.

2.Ако искаш да си нормален човек общувай с нормални хора които те ценят и обичат, какъвто е сегашния приятел.

Картал

АвторDLCl (Нерегистриран)
Публикувано01.08.02 10:17

Maj ne sa te bili dostatychno!
Nisto lichno gospozhice, no ot wreme na wreme glawata sluzhi i za mislowna dejnost...ne samo da pridyrzha kosata!

aman ot kuhi lejki!

Тема РешеНие на проблеМъ.......................нови [re: MapuaHka®]  
Автор Vinnie Jones (простакъ)
Публикувано01.08.02 10:50

........хВани си треТи

Тема Re: Kakvo da napravq za da ne go zagubq?нови [re: DLCl]  
Автор Radost Gadost (Внимание хапе!)
Публикувано01.08.02 10:53

Мисли за бъдещето си!

Автор *Nell* (под нулата)
Публикувано01.08.02 11:10

Да, странно е, ама повече е страшно, отколкото странно. Да обичаш мъж, който те бие! Нали не си мазохистка? И ако се върнеш при него какво? Не дай си боже да се ожените- цял живот ли ще те бие? И ти цял живот ли ще търпиш? Любовта изисква жертви? Е, чак такива ли?
Избери сама какво да жертваш. И въобще трябва ли да се жертва нещо, ако можеш да живееш нормално и спокойно с човек, който те обича. Картал вече ти го каза, пък и другите. Или мислиш, че всички ние нещо сме в грешка? Замисли се пак!
Ами какъв човек е той, какъв мъж е? Да бие жена! Утре ще посегне на детето ти! Ще търпиш ли?

Автор sdfs (gamen)
Публикувано01.08.02 11:37

ti nenormalna li si?????da iskash da se vrushtash pri selianduri,te samo uligofreni se uniziavat da udariat jena,deto niamat samochuvstvie.Stoi si s segashnija prijatel!!!!!

Jivotut e film-budi glavnijat aktjor

Редактирано от sdfs на 01.08.02 11:39.

Тема Re: РешеНие на проблеМъ.......................нови [re: Vinnie Jones]  
Автор ADH-Honda (Honda-Maniac)
Публикувано01.08.02 11:47

МДАМ

3-ти по ред ! НО - защо да не е 1-вата

НЯма да се бият - само ше се ближат и обичат и галят нежно

Автор TePe3a (и Сабина)
Публикувано01.08.02 15:51

Аз не разбрах кого не искаш да загубиш.

"Любовта може да се роди от една- единствена метафора."

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.