|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
тема за мъжете писана от такъв
|
|
Автор |
R° - чe (Hёп°знат) |
Публикувано | 24.07.02 16:43 |
|
Ето, че ще попитам, разбирайте го както ви харесва, правото си е ваше.
Кога за последен път бяхте изкенни и честни?
Кога казахте на човека който обичате или момичето, с което току що сте се запознали, вашата цел.
Това, че се правим на хитри си е едно на ръка.
Това, че нещата опират до секс, при запознаство, без цел опознаване - някой бил ли е достъчно честен, да си го каже? ще ми каже "Ми да" - ми да, ама не.
Това, че гледаме да вкараме някой в леглото, според нагона и според ситуацията с цел доказване - не го правим, поне така си мислят жените, а след секс........тая кфа е пръчка, тая абе нищо не стаа от нея, абе тая я направих да хърка
Това, че почти всяка наша дума е с цел - да прецкаме, за собствено удовлетворение, за това да се докажем
Това, че няма да пропуснем шанс да изневерим
Това, че като ти намигне приятелката на сериозното ти гадже, си готов да я врътнеш в кенефа.........иначе я обичаш
Това, че винаги всичко се опира до - кой ще води стадото и ако случайно ни прецакат, според типа характер, податлив или не на промяна си готов да се откажеш
и т.н.
П.П. Многостранен - ти си по различен, нали?
Знаех си........................
Мисленето, води до грешки!
| |
Тема
|
И питането въди грешки!
[re: R° - чe]
|
|
Автор |
MЪЖжжж (жужащ) |
Публикувано | 24.07.02 16:52 |
|
всяка наша дума
няма да пропуснем
си готов да я врътнеш
че винаги всичко се опира до
Ако си мъж все си срещал и такива дето не отговарят на писанието.
Но мнооооо женско ми звучиш.
Те жените все така в крайности изпадат.
Та: ИЗКЛЮЧЕНИЯТА СА ДЛЪЖНИ ДА СЕ ПОЯВЯВАТ.ДОРИ ЕДИНСТВЕНАТА ИМ ЦЕЛ ДА Е ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПРАВИЛОТО.
Нема начин да нема начин!
| |
Тема
|
Мисленето води до грешки!
[re: MЪЖжжж]
|
|
Автор |
R° - чe (Hёп°знат) |
Публикувано | 24.07.02 17:14 |
|
Женско ли звуча :)))))))
Мнението си е твое, няма да споря.
Жените изпадат в крайности, разбира се, ако не изпадаха нямаше да са жени, все пак те са по чувствителните.
Замислял ли си се някога за Жената, какво и давам и какво искам аз от нея
Тук стъпките са няколко -
Не знам какво искам - много рядко срещано - примерно
Знам какво искам, но тя не може да ме разбере - те винаги знаят, но искат да го чуят от нас, няколко са нещата, дори се разнасят като слухове, а тези слухове, донякъде са грешно, но казах донякъде.
Знам какво давам/получавам - дал съм, значи съм разбрал - еврика, поумнял съм, а дано.
Знам тя какво ми дава - правиш разликата секс - чувства/отношение - секс всяка може да ти даде - дори оная работа да и е на чорчик
Знам какво иска - етап 1 - ти успя -ти я разбра сега се ожени за нея
Лошо, лошо че пиша и така, тук пак ще ми кажеш, крайност ти си жена, жена съм, ама някой друг път........там някой другггггг пътт
ГЛедаме да оплескаме нещата, винаги успяваме заради чистата си проба Егоизъм, той ни съсипва понеже....................10000000000 примери и никфа логика, никфа според нас, а жените това и чакат, после твърдят, че са велики, не са велики и тегрешат, понеже..........................същите примери полгеднати от наша страна............и какво става, всички почти сме еднакви, различните хора го показват, казват, а някой просто говорим.......ето и аз съм от ваща група......................
Много писах, а май не казах нищо...............
| |
Тема
|
Само веднъж в живота
[re: R° - чe]
|
|
Автор |
MЪЖжжж (жужащ) |
Публикувано | 24.07.02 17:21 |
|
ми се е случвало да правя секс с жена, която не обичам.
Беше обаче на морето и ситуацията оправдава.
Привличахме се един друг, но нищо повече.
И мисля, че всички бяме наясно какво искаме един от друг и какво даваме от себе си един за друг.
Това като изключение стига ли ти?
Нема начин да нема начин!
| |
Тема
|
Re: Само веднъж в живота
[re: MЪЖжжж]
|
|
Автор |
R° - чe (Hёп°знат) |
Публикувано | 24.07.02 17:26 |
|
Ще ми стигне, но само ако ми кажеш, че като сте се видяли и не сте се сдържали, привличане сексуално - това може би е думата - привличане, неконтролируемо. Ама, примерно целата е била пак секс, нема лошо, но представи си че не си я натискал за секс, тя щеше ли да те изнасили, или ти сам щеше да си дадеш?
| |
|
ме изкефи- максимално!
Браво! Дано наистина да си момче, защото ако си, това говори мнооооого много добре за теб. И направо си изключение! Тайно се надявам да има още момчета като теб, защото иначе...мъка.
А за мисленето...точно за това си мислех! И е вярно.
Поздрави!
| |
|
Ти си страхотна!
радвам ти се, че се радваш
има обаче още няколко неща, които ти убягват
едното:
ти не си ли забелязала, ще ти дам пример, пък ти се сещай
ако им поискаш аспирин, защото имаш температура
първо ще ти дадат валериан, да се успокоиш, щото мнооооооооо лошо като поискаш нещо
пък после и аспирин ще ти търсят
| |
|
Здрасти
Понеже, съм момче, мъж, нямам претенции - btw.....разликата между мъж и момче, нееееееее самооооо в единия секс, а в мисленето, макар, че то води до грешки. Всичко се опира до там, дали си честен, това качество е вградено във всеки, но някой ги е страх от самата реакция(да не му откажат), ама като не пробваш всичко губи смисъл.
Радвам се, че ми хареса отговора
| |
|
виж сега, момче...
да си мъж не означава само да можеш да пикаеш изправен (btw можеш ли?)
понеже явно не са ти ясни понятията, пък и останалите се усъмниха, да те светна какво ще рече мъжко поведение. според мен.
достойнство. отговорност. мъжки чар. сила.
мъжът не е
безчувствен. жалък. излишно и ненужно груб. жалък. страхлив. жалък.
П.П.: цинизмът ти явно е успешен подход към женките. дерзай. поучил си се от последната ти трансформация насам...
П.П.П.: престани да пищиш като отхвърлен педал. досадно е...
бързайки по пътя на живота, не забравяйте да се насладите на гледката наоколо
| |
|
Не знам защо съм трън в твоите очи, но според мен имаш цел да ме изложиш
Препоръка от приятел - не подценявай никога противника(може дори да ми кажеш, че не съм достатъчно умен за да ти бъда противник), няма да ти се обидя, твоя работа.
мъжки чар
сила
Знаеш ли защо, почти при всяка нова среща с момиче, първо трябва да прескочиш защитната стена, да разбиеш EXIT - вратата, да проникнеш в първо отделение, да влезнеш в компютърната зала, да кракнеш паролите и не на последно място да й разбиеш сърцето. А, обикновенно може да е много по лесно, но като се сетя, че мацката е имала предишни връзки с ТЪПАНАРИ, които са и доусъваршенствали защитните реакции до такава степен, че се чудиш каде да го намериш онзи малоумник и да му деформираш кратуната - защото тя страда, че някой се е възползвал от нея - тфа ли ти е мъжката сила, а чара е ключ(от ония фенските), които отварят всякви врати.
отговорност
Тук си трайкам, понеже това не е само мъжка черта, един сериозен човек, няма начин да няма отговорности, а те включват всичко.
достойнство
Силният мъж с достойнство и отговорности - хехехехехехехеехехехехехех - аууууууууууууууу, че ко да кажа, ма ти ма утепа бе
Някъде да си прочел в мой коментар, че мъжа е мъжът не е
безчувствен. - няма безчувствени хора, а грешка има тия на два метра под земята
жалък. - има жалки хора, повярвай ми
излишно и ненужно груб. - аз съм понякога такъв, сега ще ми кажеш, знаех си че не си мъж - добре де, ама пак си в грешка.
страхлив - никога
Отхвърлен педал - моля те, пиши умно, ако почнем да се обиждаме, няма да спечелим нищо, поне ти де...............
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|