Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:02 13.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Как различаватенови  
Автор Tikva (***)
Публикувано27.07.02 01:52

Любовтта от любовното Увлечение?!

Кой е знака за вас?

П.С.Намерих наскоро моя отговор за това, което обаче ме кара да искам да знам как срещащо е това за вас за да събера парчетата от целият пъзел, който редя...
Поздрави на всички!

Животът е прекрасен, когато не е ужасен!

Тема Re: Как различаватенови [re: Tikva]  
Автор Tear (кучка)
Публикувано27.07.02 02:02

Като прочетох въпроса ти първото, за което се сетих беше една мисъл на О. Уайлд - "Единствената разлика между увлечението и вечната любов, е че увлечението трае малко по-дълго"

Това май не беше много по темата ама.........

"Единствената разлика между светеца и грешника,е че първият има минало, а вторият-бъдеще"

Тема По липсата на алтернатива.На Манго.Само за сеганови [re: Tikva]  
АвторEsmeralda (Нерегистриран)
Публикувано27.07.02 02:07

Струва ми се позитивно. Каквото и да кажат хората.

П.П. Или фактите.

Според мен.

Автор . (непознат)
Публикувано27.07.02 02:14

По разликата в желанията. В единия случай искаш да събличаш жената. В другия да я обличаш. А от твоя гледна точка - в единият случай искаш да му переш боксерките, а в другия - да се възползваш от това, което има в тях.

Тема Re: Как различаватенови [re: Tear]  
Автор Tikva (***)
Публикувано27.07.02 02:18

И аз мислех преоткриващо света в тази посока-за това как времето често е критерий за стойностност, но и как това което събитийно ни се случва докато сме с някого е по-важно.Това, което отключва някакво усещане въре в нас при нещо преживяно заедно като стойностност е знак-обратна точка, който е в състояние да направи разделителната граница...И все пак това беше едно от парчетата ми в пъзела, който събрах за себе си на този въпрос има и още...
Прекрасно е това, което ми написа ти обаче - обожавам Оскар Уайлд, от кога не се бях присещала за него и железните му изрази!!!Благодаря ти-страхотно настроение и посока ми донесе...

Тема Re: По липсата на алтернатива.На Манго.Само за сеганови [re: Esmeralda]  
Автор Tikva (***)
Публикувано27.07.02 02:20

и.....?

Тема Re: Как различаватенови [re: .]  
Автор Tikva (***)
Публикувано27.07.02 02:21

Сигурен ли си, че е толкова диференцирано?...
Макар това което си казал да ме развесели страхотно

Автор Tear (кучка)
Публикувано27.07.02 02:45

За това, че времето често е критерий за стойностност...........ами времето често създава навици.........а любовта "по навик" не е стойностна...........

Имам чувството, че съм на път да попадна в омагьосан кръг ако продължа да разсъждавам по този въпрос.......

А колкото до О.Уайлд.....никога няма да ми омръзне да го чета!

"Единствената разлика между светеца и грешника,е че първият има минало, а вторият-бъдеще"

Тема А горките мургави голтаци имащи единствено мустацинови [re: .]  
АвторEsmeralda (Нерегистриран)
Публикувано27.07.02 09:06

?

П.П. Чудя се дали Манго ще е доволен, ако му пера мустаците в пералня или се възползвам от тях, за да си изтъка килимче?

Според теб?

Тема Re: Как различаватенови [re: Tear]  
Автор Petiha (:))
Публикувано27.07.02 12:01

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.