Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:02 15.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Kompleksite na muzhaнови  
АвторTedi (Нерегистриран)
Публикувано17.05.02 11:07

Tuk mnogo se govori za muzhki kompleksi i zatova se opitvam da razbera ima li muzhe bez kompleksi.
Sushto taka i kakvi sa vashite kompleksi, za da gi preodoleem zaedno.
Niama nereshimi problemi.

Тема Има, но............................нови [re: Tedi]  
Автор Vse_eDnO_1™ (-=««»ФеН™«»»=-)
Публикувано17.05.02 11:14

Мдам. . . . . . . но дай да се разберем - в коя част ще се вадят комплексите

Защото .............. понеже

Знаем кой, кога......кога, нещата мисли, кой водата мъти ......... и кой я бистри

Тема Re: Има, но............................нови [re: Vse_eDnO_1™]  
Публикувано17.05.02 11:23

Tuk sme vse svoi taka, che gi izdavaj napulno.
Po-dobre neshtata da se reshavat v zarodish, otkolkoto da gi vlachim s godini.

Тема Re: Kompleksite na muzhaнови [re: Tedi]  
Автор linuxfreak (цесекар)
Публикувано17.05.02 11:24

Всеки има някакъв комплекс, затова не казвай, че ти нямаш . Скоро имах посещение при една позната, която не бях виждал от 10-ина години. Та, милата, междувременно се дипломирала като психолог и съвсем естествено вече за нея не съм оня с който си е изкарвала приятно някога, а "интересен субект" . Няма лошо, но тя наистина ми бръкна в душата, като разкри същността на проблемите ми - много често съм страдал от това, че не ме разбират правилно и съм започнал да слагам всяка дума "на кантара". После - бил съм затворен заради това, че чувстото ми за хумор било малко "английски тип" (за да не ме обиди, казвайки, че нямам такова :-))). И комплексът (тя използва думата "усложнение") ми е, че се опитвам несъзнателно да опростявам нещата, без изобщо да осъзнавам, че всъщност хората наоколо ме разбират прекрасно.
Де да знам вече :-))))))))))))))

Не се знае знае ли се, пък и да се знае - не е сигурно

Тема Re: Има, но............................нови [re: Tedi]  
Публикувано17.05.02 11:28

Мойто не мога да го нарека комплекс, но имам ръбове за шлайфане... :)))

Не мога понякога да кажа това, което чувствам
Критиката я мога

Това за мен е голям проблем - другото го смятам за малък проблем

Другото се справям - доколкото мога

Знаем кой, кога......кога, нещата мисли, кой водата мъти ......... и кой я бистри

Тема Re: Kompleksite na muzhaнови [re: linuxfreak]  
Публикувано17.05.02 11:37

Za da ne merish dumi na kantar kazvash "majnata mu" na obshestvenoto mnenie i zapochvash da mislish samo za sebe si /takuv vid egoizum v sluchaja e dosta zdravosloven/. Togava shte se pochuvstvash mnogo dobre.
Za da te razbirat pravilno tribva da obshtuvash samo s hora, koito sa s tvoia intelekt i interesi. Togava i tova shte otpadne. Ne e nuzhno da si gubish vremeto da obiasniavash na steni i durveta neshto koeto ti e sukroveno.
Angliiskiiat humor dobre e predstaven pri Jerome K. Jerome i Somerset Moham, taka che cheti gi, za da se usuvurshenstvash v tazi oblast.
Oprostivaneto na neshtata go pravi vseki, za da si obiasni po-dobre neshto. Kakto i tvoite obiasnenia - te iavno ne sa za horata, koito te slushat, a za da si obiasnish neshto za samiiat sebe si. Obiasni im tova i vsichko e nared, ako sa priateli hste te razberat.
Tova zasega. Ako imash i drugi problemi, kazhi.

Тема Re: Kompleksite na muzhaнови [re: Tedi]  
Автор Alanon Druid (магьосник)
Публикувано17.05.02 12:06

Tedi едва ли има човек без каквито и да е психологически проблеми, задръжки или най-просто казано комплекси. Но дали е най-правилния начин тук всеки да оголи душата си е друг въпрос. Не, че нямам проблеми по които имам искрено желание да поговоря и получа съвет, но не мога да го направя пред всички като на другарско събрание

Любовта е мистика, а сексът магия!

Тема Re: Kompleksite na muzhaнови [re: Alanon Druid]  
Публикувано17.05.02 12:09

Имам една задръжка (жив комплекс - даже мърда) - Тая Памела, абе - ша плача

Да, Но....вЕрЕн сЪм На т0зИ стил, да съм с много жени и на никоя да не съм изневерил

Тема Re: Kompleksite na muzhaнови [re: Vse_eDnO_1™]  
Автор Alanon Druid (магьосник)
Публикувано17.05.02 12:16

Мен Памела ме комплексира, щото ако еталон е за жена, аз жена не бих погледнал
Ако многото е = на качество и даваш на всяка необходимото this is your way

Любовта е мистика, а сексът магия!

Тема Re: Kompleksite na muzhaнови [re: Alanon Druid]  
Публикувано17.05.02 12:20

А, мен ме дразни, че сутрин не ми оправя леглото - етакова, става и си тръгва - после ми звъни, аре да се видим - ма теб на обноски не са ли те учили- амаха - квокат си Памела- аре go home - веднага се прибирай, а и си свали обицата от ухото, че майка ти пак ще кърти - кат миналия път :ПППППП

Качеството, хммммм, качеството, много си падам по......защото.........май така ми харесва

Да, Но....вЕрЕн сЪм На т0зИ стил, да съм с много жени и на никоя да не съм изневерил

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.