|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Изневяра
|
|
Автор | Bori (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.02.02 20:08 |
|
Имам приятелка и поне до скоро си мислех, че връзката ни е сериозна. Нещата сериозно отиваха към брак, когато тя ми изневери.......
Запознахме се преди една година и от тогава насам не е имало моменти в които да не съм се отнасял добре с нея. Никога не е имала причина да каже, че не съм и обръщал достатъчно внимание. Изкарвам доста над средното в България и не съм я лишавал от нищо и условията й на живот са далеч над тези в които живеят повечето български жени.А най-вече и давах и цялата любов и всеотдайност на които съм способен. Та по тия причини аз не мога да си обесня, защо го направи тя това? Може те ли да ми обясните вие тука?
Всъщност след един сериозен разговор тя ми призна и разказа всичко. Ох, даже поиска да ни запознавала с оня другия..................... Но най-много от цялата работа ме боли от това, че ме е лъгала с него почти два месеца.
Та аз не мога да си обесня защо го направи тя след като не съм давал никаквъв пряк или косвен повод за това. А и държанието й през последните месеци/когато го е правила с него/ си беше съвсем нормално, нито сме се карали или др. такива. Даже ходихме на почивка и много щастлива си беше там. Е, поне такава изглеждаше. Но уви в същото време е ходила и с друг.
Моля да ми обясни някои защо постъпва така една жена? Аз не мога да разбера
| |
Тема
|
Re: Изневяра
[re: Bori]
|
|
Автор |
Tikva (***) |
Публикувано | 28.02.02 20:51 |
|
Otvratitelno naistina, absoljutno te raziram zastoto sam bila v tazi situazia , ako ne mojesh da go preglatnesh prosto se otkaji da se ma4ish i sloji to4ka.Predi vsiako novo na4alo ima edna nezabelejima ili zabelejima To4ka!!!!Togava, ve4e mi se struva niakoga/a ne beshe tolkova otdavna, iznenadvam se kak sam go iztlaskala tova i kolko mi pre4i sega, no i pomaga kato trezvost/, ta togava si dadoh smetka 4e vseki shamar ot sadbata kato tozi e za OTREZVIAVANE strannoto e 4e ne mojeh da prostia na sebe si 4e sam se ostavila da mi se slu4i takava situazia bez da zabeleja.Posle si kazah blagodaria ti za uroka, i vse pak vajno e da ne zagubish doverieto si kam majete v moya slu4ay/ kam jenite v tvoya slu4ay kato zialo, ne vsi4ki sa takiva - poviarvay mi, a kogato sme naraneni obi4ame da travim obobstenia i greshim! Ako mojesh da go preglatnesh - triabva da si dadesh smetka zato go pravish i struva li si...A struva li si, mojesh li da mi kajesh???? KASMET!!!
Животът е прекрасен, когато не е ужасен!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
лятo (горещо) |
Публикувано | 28.02.02 22:44 |
|
трудно ще намериш рацинално обяснение на емоционално деяние... най-вероятно го е направила, просто защото вече не си й бил нужен, харесван...това, че си й давал цялата си любов и си поддържал стандарта й на живот висок в никакъв случай не е гаранция ,че тя ще те обича. нима когато видиш един човек, притежаващ всички прекрасни качества, ти автоматично се влюбваш в него? в любвта няма обяснения,разбира,че се чувстваш наранен и искаш да разбереш защо тя те е наранила, но друго обяснение освен просто отсъствие на обич от нейна страна няма. а това отсъствие не може да си го обясниш с трезви аргументи.
| |
Тема
|
[re: лятo]
|
|
Автор | Esmeralda (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.02.02 23:04 |
|
Nito prisustvieto, vprochem.
Zatova e naj-dobre da priemem, che vseki chovek na tozi svjat izpitva choveshka obich kum vseki ot ostanalite chovetzi. Dokato te ne dokajat, che zaslujavat obratnoto. S dejanija, razbira se. Tolkova e prosto. Nie, tziganite, go narichame vjara. V dobroto i v chovetzite. I posle - posle da tursim pozitivna, ne negativna motivatzija za ostanaloto. Horata prosto namirat po-dobri i po-krasivi ili prosto po-usmihvashti gi hora ot tezi, koito sa poznavali predi. Zatova i se sluchvat neshta, koito narichame izneveri.
P.S. Iznevjarata na sobstvenite jelanija ne ja prichisljavam kum tezi sluchki. Tja si e sushtinska iznevjara, t.e. prinuditelno neverie. Spored men.
| |
Тема
|
|
|
Автор | ani (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.02 02:01 |
|
Ne razbiram kakvo kara horata da izneveriavat -spored men ako se stigne do tam po dobre horata predvaritelno da se razdeliat.Ili horata prosto niamat cennostna sistema - da lujat 2-ma ednovremenno i sebe si v tova 4islo.
Kakvo e o4akvala ot 2m. vruzka - neznam.Edno e iasno - lipsa na silna liubov kum teb.Izberi: Da jiveesh s tova; ili bez nego. A ako ti si reshish neshtata pak mogat da stignat do brak.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
navlek (general fault) |
Публикувано | 01.03.02 02:25 |
|
абе една жена рядко обича само един мъж; а дори и да го обича истински [дай боже всекиму], то отвреме на време се случва не може да устои на още някого; или пък избира някой, който всъщност е спирка попътя към странната мечтата за НАЙ- достойния; а междувременно се задоволява с най-доброто, което й е под ръка :). това, в известен смисъл, е за предпочитане пред жена която се е отказала да мечтае :)
така че както и да 'решиш' въпроса, го решаваш временно; не се опитвай да държиш нещата под контрол ами се опитай да разбереш какво си давате един на друг; колкото по-искрено, толкова по-големи шансове да... де да знам кво, да спрете да търсите може би :) - тя да не е на работа при тебе та да се шашкаш че производителността не се подобрява с подобряването на условията :)
а ако е някоя гъска просто и тегли една майна и/или няколко шамара, ако решиш да се примириш със слабостта, която тази средновековна техника издава :); и стига с това самосъжаление :)
| |
Тема
|
|
|
Автор | 1.44 (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.02 02:55 |
|
Жената е като кравата. Отиде ли в люцерната - ходи и разстривай стомахчето. Твоят случай много ми прилича на моят. Сега си позволявам ревност само в неделя. И после я изхвърлям с шутове. Не се анализирай. Ще видиш, че е излишно. Ако приемеш един човек със слабостите му, ще ти бъде верен повече, отколкото ако го слагаш на пиадестал. Говоря съвсем сериозно. Ако дамата е 20-25, те направо си имат готова реплика. Искат да се наебат с поне 300 души, защото "кога ще живеят". Ако успееш да го преоодолееш, може и да си щастлив. Ако не успееш, ще си просто пораснал. Добре дошъл! Само не се събирай с курва! Тя е готина и може да е домакиня, която обича децата. Ама има да се биеш със съседите. Майната им. Само не и казвай курва. Ще видиш....  
| |
Тема
|
Грешка. На цигански, де.
[re: navlek]
|
|
Автор | Esmeralda (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.02 03:17 |
|
Една жена, разбирай циганка, мило момче, обича само един единствен мъж за един живот. Преди него може да харесва всички мъже, едновременно или на почивки, както й харесва. След него обаче няма. Обича ли, тя е жена. С целия дискомфорт на Манговите облекчителки, да речем. С все погнусата от неприятните миризми в спалнята. С все саможертвата при изпълнението на някоя нестандартна Мангова заръка. С все болката от чакането между две сватби или две рокли. С все мечтите, обаче, всичките с едно лице. Скучно ли ти се струва? Сигурно. Нали не си жена.
П.П. Любовта на една жена се познава по невъзможността да бъде с някой друг при наличието на жив или умрял обичан от нея. Това, което тук наричат изневяра, според мен е просто доказателство за нелюбовта й. Нищо повече или по-малко. Понеже и жената е човек и като всеки човек има право на собствени желания и на осъществяването им. Разликата между обичащата и необичащата е само в желанията. При едната са бедни на бройка, при другата - бедни на чувства. Усещанията в този клуб не коментирам.
СПОРЕД МЕН. 
| |
Тема
|
[re: navlek]
|
|
Автор | edno momiche (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.02 04:12 |
|
izpisal si 1 kup gluposti.
Ne moga da razbera kakvo e tova. Zabeliazva se kak vseki izkazal se tuk lee gorchilka. Vsichki li ste vkusili ot tova? I ako da - zashto nishto ne ste nauchili?
| |
Тема
|
|
|
Автор | edno momiche (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.02 04:30 |
|
Da, gadno e, i boli. Mnogo?
Emi sluchva se. I v nai dobrite semeistva - da izliaza sas staria banalen izturkan do bliazuk laf.
No NE tursi greshkata v sebe si - zashtoto nai-veroiatno ne e tam. Cialata gama sys sumneniyata mi e do bolka izvestna. Ne si pozvoliavai da izpadash v idiotski i seberazrushavashti spekulacii - zashtoto sas sigurnost niama da poznaesh.
Everything happens for a reason.
Za neshtastie poniakoga prichinite ne ni se razkrivat s godini. Moje bi poniakoga, niakoi prichini niama i da dojiveem da gi prozrem. No tova ne oznachava che triabva da ostaviame dushata si da bude iziadena ot bolka i ogorchenie.
Veroiatno tia e izliazla s prichina. Veroiatno ne e bila iskrena.
No na men niakak si pone ot tozi kratuk boleznen razkaz ne mi izglejda problema da e v teb. Zashto li - ami zashtoto az gledam s drugi ochi na tova ot koeto nai te e zabolialo - 'zapoznavaneto' s drugia. Che e typo- bezkraino typo e. Zashto li se e izpusnala da kaje podobna glupost e vaprosa. Moje bi zashtoto te chuvstva priatel.
Ti triabva da si vzemesh svoeto reshenie. Pomisli si - dali si zaslujava. Dali shte se chuvstvash podigran, i dali shte mojesh da zapazish dostoinstvoto si v tazi vruzka. Mnogo e veroiatno 'drugata' vruzka vaobshte da ne e bila takava kakvato ia risuva tvoeto suznanie. Moje bi shte ti pomogne da ostanesh za izvestno vreme sam - za da obmislish dobre kakvo iskash za sebe si - i za da usetish kolko shte ti lipsva tia.
No ne se terzai - zashtoto niama po goliama otrova za duha ot ogorchenieto.
- edno momiche
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|