Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:26 14.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема molq za savet...sgafihme!нови  
Авторanonimen (Нерегистриран)
Публикувано19.02.02 20:26

Здравейте,

Днес, с приятелката ми сгафихме малко. Не искахме да правим секс, за това го правихме, но с бельо. Предполагам ме разбирате... същото като секс, но с бельо... идеята беше да не влиза (членът ми).
Работата е там, че се оказа че малко е бил малко влязъл (но с бельото! не на голо!). Притеснява ме това че ми направи впечатление че пенисът ме беше леко влажен отгоре. Но не се бях изпразнил! Може би (не разбирам) е било сперма, но малко... макар че то беше толкова малко че не можех да го различа! Но едно е 100% сигурно- не се изпразних!

Въпросът ми е- възможно ли е тя да е забременяла?

Възможно ли е без да съм се изпразнил да забременее? Възможно ли е това мокрото по членът ми да е било сперма, и от нея да забременее, въпреки че бяхме в бельо, но все пак членът ми е влязъл няколко сантиметра?
Не знам дали е важно като информация, но все пак- последният й цикъл е свършил на 9-ти или 10-ти (този месец).

Много ще съм признателен, ако някой компетентен ми отговори... има ли за какво да се притесняваме?
Ааа... и още нещо- след колко дни може да се направи тест за бременност?

Тема Re: molq za savet...sgafihme!нови [re: anonimen]  
Авторaaaaa (Нерегистриран)
Публикувано19.02.02 21:03

ami absolutno veroiatno e da e sperma i da e zabremeniala
testa po princip sled 7-10 dni ama nai dobre na doktor da otide nai tochno she se razbere

Тема Re: molq za savet...sgafihme! [re: anonimen]  
Автор Пeтъp_ ()
Публикувано19.02.02 21:38

ами може това да е от нея,ако се е овлажнила повечко от удоволствието

Тема Re: molq za savet...sgafihme!нови [re: Пeтъp_]  
Авторanonimen (Нерегистриран)
Публикувано19.02.02 21:42

Ami i tq bese dosta vlazna, no i az na nqkolko puti usetih vlaznost ot penisa si, i go izbarsah v belioto si...
Vse pak- izprazvane nqmase!

Kak mislite? Dali moze da zabremenee? Osven Postinor, ima li drugi hapcheta koito moga da se vzimat v takuv sluchaj? Imajte v predvid che go pravihme dnes (19.02) predi obed... taka che veche dosta vreme mina...

Тема Re: molq za savet...sgafihme!нови [re: anonimen]  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано19.02.02 21:47

gonite gadela da zabremeneesh:P
davai, ama i snimki, na razvitie;)

Тема Май излишно се впрягашнови [re: anonimen]  
Автор Дpaka (фитилджийка)
Публикувано19.02.02 22:46

Щом и двамата сте били с бельо, щом твърдиш, и че не си се изпразнил - какво се притесняваш за евентуално забременяване... въпреки че май времето е благоприятно за това ( и все пак зависи от цикъла на мадамата).

Ясно е, че си правил досега секс, и в тоз смисъл не си ли усещал вкажност по пениса си, още преди да влезеш в мацето? Това влажното не е сперма, така че не се шашкай и се кефи на секса :)

Между другото не е трудно човек, запознат с нещата, да различи сперма от друга течност

-
Обещавам ти дълъг живот. Най-малкото по-дълъг, отколкото ако продължаваш да се мотаеш наоколо.

Редактирано от Дpaka на 19.02.02 22:48.

Тема спокойнонови [re: anonimen]  
Автор Lady X (***)
Публикувано20.02.02 11:13

Щом не си свършил, не може да е бременна - няма от какво. Вземете четете книжки повече и сами ще си отговаряте на такива въпроси.

Колкото до постинор и др. такива - леко, мойто момче, не се прави на лекар и не побърквай момичето с излишни паники и рецепти как да се оправя ако нещо е станало. В аптеката преди да й купиш постинор, си купи презерватив. По-евтино е и предпазва. Ясно ти е, нали?

Тема хахаххааааанови [re: anonimen]  
Автор Laugh® (тцупличка хех:))
Публикувано20.02.02 11:54

абе пич какво пишеш в любов за такива неща- ела в секса- там ще получиш адекватни съвети-
как може готини хора като вас - да се мъчат по тоя жесток начин егати- да се чукат по бельо- абе съблечете се- чукайте- се - пък има и презервативи- бе и разни други неща- защо се тормозите така- а и после тези тестове за бременост да не мислите че са верни-забревете- само кинтите дето ще си давате- от опит го казвам)))))
просто мацураната като и закъснее следващия пириод с 10 дена- отива на лекар и единствения начин и сигурен е пръстите на доктора да опипат почвата- другото са измислици за кинти- е не че чичко доктор щя я прегледа без кинти....:))))))))))))))))

КУКУРЯК Зеленият цвят успокоява още по-зелените ми очи:))

Тема Уф, ами май не му е ясно, та пита.нови [re: Lady X]  
АвторEsmeralda (Нерегистриран)
Публикувано20.02.02 12:02

Няма ли начин ти да го обучиш как да ги ползва? Презервативите, де.

Тема Re: спокойнонови [re: Lady X]  
Автор дъждoвнa (@)
Публикувано20.02.02 12:26

като каза за четене на книжки :)...ами има възможност да се забременее, без да е свършил...защото малко ( пък може и не толкова малко:) преди да свърши мъжа, също се "изхвърля" минимално количество "течност" ( съжалявам за непрофесионалните и некнижни изрази :) , което може да съдържа сперматозоиди. Именно поради това презервативът се слага още в началото на ерекцията, а не малко преди да свърши човекът :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.