|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Прави ми впечатление,
|
|
Автор | Esmeralda (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.02.02 04:27 |
|
че тази нощ не е като другите. Някой има ли обяснение? Било то и за да ми запуши устата, де.. М? А? С целувка, исках да кажа, най-любовно, естествено.
П.П. Веднъж празнувах Св. Валентин без Св. Трифон. Та св. Валентин, точно в тази нощ, ми каза, че приличам на руска степ - зор, докато се запали, ама после зор, докато изгасне. Излъга ме, защото си горях по рождение като циганка. Той беше астигматик. Нищо опасно за него. Нещо като бяло течение при рак на шийката на светиите. Незаразно, комунно погледнато, та и поради това - комфортно за вси светии. Та чак и светици. Понеже все са сигурни в резултата. При наличните документи, естествено. Та, излъга ме светията и изгаснах тутакси, от съчувствие, и си паднах по св. Трифон. Ама отвсякъде. Истински е понеже. Черпи и без лъжи. Пък били те и документирани.
Честит празник, сълюбовници!
| |
|
SBOGOM
| |
Тема
|
Re: Прави ми впечатление,
[re: Esmeralda]
|
|
Автор |
navlek (general fault) |
Публикувано | 14.02.02 06:41 |
|
абе верно ще е по-лесно да ти запушим устата с целувка, отколкото с аргументи
гууд пойнт - историята за св. валентин сама по себе си е тотална боза и suxx big time отвсякъде; така че напълно разбирам мрачните типове дето се разграничават :)
а ти си гори, гори огънче :)
| |
Тема
|
Re: и на мен ми направи... ,
[re: Esmeralda]
|
|
Автор |
Soley (нерегистрирана) |
Публикувано | 14.02.02 06:55 |
|
Да празнуваш св. Валенти без Трифон е горе долу като да празнуваш
св. Трифон с Валентин, ... айде като за празник - нека е игра на думи!

| |
|
изчезването на Джеф Линн. Сега сигурно ще се появи с ник Джим Морисън или Джон Ленън. Само да пусна една темата за хипитата и веднага ще се обади.  
Комодски дракон-грозен гущер с жесток инстинкт за оцеляване и отровни зъби.Точно като мен
| |
|
NE,TOZI PUT IZ4EZVAM OKON4ATELNO!SHTE IDA DA UMRA V NQKOQ KANAVKA,OTRITZATELEN GEROJ SUM ,PONEJE.
| |
|
Забелязахме, че ще изчезваш... а дали ще те забележат в канавката? Я си стой тук, или поне дай лайк а мен. Не кат некфо куче сгазено.
аааа-ма-ха.
| |
|
няколко месеца престой в Ангола. Тогава наистина ще имаш възможността да те пречукат като мъж. Е, ще трябва да трепеш чернилките, ама се свиква.
Комодски дракон-грозен гущер с жесток инстинкт за оцеляване и отровни зъби.Точно като мен
| |
|
Men navsqkude me zabelqzvat...I v kanavkata daje...No ne vinagi me zabelqzvat to4nite hora!
| |
|
Da,ama tam ve4e ne se biqt...
Po dobre shte mi e v kanavkata...shte se zabavlqvam
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|