Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:56 17.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Прави ми впечатление,нови  
АвторEsmeralda (Нерегистриран)
Публикувано14.02.02 04:27

че тази нощ не е като другите. Някой има ли обяснение? Било то и за да ми запуши устата, де.. М? А? С целувка, исках да кажа, най-любовно, естествено.

П.П. Веднъж празнувах Св. Валентин без Св. Трифон. Та св. Валентин, точно в тази нощ, ми каза, че приличам на руска степ - зор, докато се запали, ама после зор, докато изгасне. Излъга ме, защото си горях по рождение като циганка. Той беше астигматик. Нищо опасно за него. Нещо като бяло течение при рак на шийката на светиите. Незаразно, комунно погледнато, та и поради това - комфортно за вси светии. Та чак и светици. Понеже все са сигурни в резултата. При наличните документи, естествено. Та, излъга ме светията и изгаснах тутакси, от съчувствие, и си паднах по св. Трифон. Ама отвсякъде. Истински е понеже. Черпи и без лъжи. Пък били те и документирани.

Честит празник, сълюбовници!

Тема Re: Прави ми впечатление,нови [re: Esmeralda]  
Автор Jeff Lynne (E.L.O.)
Публикувано14.02.02 06:30

SBOGOM

Тема Re: Прави ми впечатление,нови [re: Esmeralda]  
Автор navlek (general fault)
Публикувано14.02.02 06:41

абе верно ще е по-лесно да ти запушим устата с целувка, отколкото с аргументи

гууд пойнт - историята за св. валентин сама по себе си е тотална боза и suxx big time отвсякъде; така че напълно разбирам мрачните типове дето се разграничават :)

а ти си гори, гори огънче :)

Тема Re: и на мен ми направи... ,нови [re: Esmeralda]  
Автор Soley (нерегистрирана)
Публикувано14.02.02 06:55

Да празнуваш св. Валенти без Трифон е горе долу като да празнуваш

св. Трифон с Валентин, ... айде като за празник - нека е игра на думи!

Тема Re: Не се коси занови [re: Esmeralda]  
Автор Eagleclow (пустинен плъх)
Публикувано14.02.02 10:03

изчезването на Джеф Линн. Сега сигурно ще се появи с ник Джим Морисън или Джон Ленън. Само да пусна една темата за хипитата и веднага ще се обади.

Комодски дракон-грозен гущер с жесток инстинкт за оцеляване и отровни зъби.Точно като мен

Тема Re: Не се коси занови [re: Eagleclow]  
Публикувано14.02.02 16:45

NE,TOZI PUT IZ4EZVAM OKON4ATELNO!SHTE IDA DA UMRA V NQKOQ KANAVKA,OTRITZATELEN GEROJ SUM ,PONEJE.

Тема Re: Не се коси занови [re: Jeff Lynne]  
Автор Hooli (текезесар)
Публикувано14.02.02 16:58

Забелязахме, че ще изчезваш... а дали ще те забележат в канавката? Я си стой тук, или поне дай лайк а мен. Не кат некфо куче сгазено.

аааа-ма-ха.

Тема Re: Дай да ти уредянови [re: Jeff Lynne]  
Автор Eagleclow (пустинен плъх)
Публикувано14.02.02 17:29

няколко месеца престой в Ангола. Тогава наистина ще имаш възможността да те пречукат като мъж. Е, ще трябва да трепеш чернилките, ама се свиква.

Комодски дракон-грозен гущер с жесток инстинкт за оцеляване и отровни зъби.Точно като мен

Тема Re: Не се коси занови [re: Hooli]  
Публикувано15.02.02 04:56

Men navsqkude me zabelqzvat...I v kanavkata daje...No ne vinagi me zabelqzvat to4nite hora!

Тема Re: Дай да ти уредянови [re: Eagleclow]  
Публикувано15.02.02 04:59

Da,ama tam ve4e ne se biqt...
Po dobre shte mi e v kanavkata...shte se zabavlqvam

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.