|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
Инспирирана от няколко теми и най-вече от случващото ми се през последните няколко дни, реших да постна това тук.. Недоволните мачовци, които припознаят себе си в списъка по-долу, могат спокойно да ме замерват с парчетата от мъжкото си самолюбие.
1. Рожденните ни дни, 8-ми март, 14 февруари и годишнината ни са Господи_Колко_Важни_Дати. И са само четири. Оградете си ги с червен маркер най-накрая.
2. Ако задавате въпрос, на който самите вие не бихте искали да отговаряте, очаквайте отговор, който не бихте желали да чуете.
3. Понякога имаме нужда да се видим с приятелките си. Без вас. Преживейте го.
4. Не, пазаруването не е спорт за нас. То е терапия.
5. "Да" и "не" са напълно приемливи отговори на повечето от въпросите ни. Мълчането, сменянето на темата, или отговарянето с въпрос е хитро, но не съвсем.
6. Между другото, не четем мисли. А бесният ви поглед изобщо няма да ни помогне да започнем.
7. Не, няма нужда да минавате съкратен курс по спор с радиоточка. Просто се съгласявайте с нас понякога.
8. Понякога се чудим дали обичате колата си повече отколкото нас. А също и кучето си. И Гонзо.
9. Ние не ви правим забележка, че гледате често футбол и отказваме да отговаряме на въпроса защо толкова често ходим на фризьор и козметик.
10. Сълзите ни не са опит за изнудване, но ако държите - чувствайте се изнудени.
11. Харемът не е многоъгълникът, в която бихме искали да гравитираме. Ако ни го натрапвате, ще заживеем в друго султантство. Или един ден ще ви галим по рогцата.
Момичета, можете да допълвате списъка..
My way or the highway?Редактирано от Cherchez la Femme на 06.02.02 17:11.
| |
|
Когато ви се караме го правим на висок глас не с цел да ни чуе съседа и да ни предлага утехата си после, а просто защото наистина сме ядосани.
Розите не са единствените цветя. Консултирайте се с продавачката, тя също е жена.
Манджите на мама не са единственото нещо, което става за ядене. Има и по-добро. Това, което ние готвим е обикновено по-добро.
Новите ни дрехи не са само начин да ви разделим с част от парите ви, купуваме ги основно, за да чуем колко добре ни стоят и подчертават страхотната ни фигура. Всъщност, ако го казвате по-често, ще пазаруваме терапевтично по-малко.
| |
|
Не съм очаквал (от чутото досега за теб) да постнеш това!
1. Не винаги като кажем, че имаме работа сме по жени - на това се крипи всичко останало.
2. Не обичаме да мънкате - понеже цялата история става банална
3. Не обичаме да се затормозявате с неща които не са важни за нас, пък камо ли за вас
4. Не обичаме интригите
5. И оня невинен поглед който си милите, че всичко ви е простено
6. И да не забравяме - ама днес ми е зле, утре съм болна, а в неделя дошли гости от Червен бряг
А, ако имаш желание може да донапиша още наколкостотин :))))))
Грубо
Забележка: Много съм раздразнителен [/msg от менъ]
| |
|
Ей, сладурани ще мо побъркате от смях
| |
|
Леле, ние сме родени един за друг! Скачай в обятията ми, докато още не ми е минало ;))))
| |
Тема
|
о, за червения бряг спец. издание :))))))
[re: Vse_eDнo_1™]
|
|
Автор |
Lady X (***) |
Публикувано | 06.02.02 17:29 |
|
Месечният цикъл е нещо естествено. Проверявайте ни календарчетата и няма да ви се струва, че се случва всяка седмица.
Ако ви се наложи да ни купите дамски превръзки - спокойно - никой няма да си помисли, че ви трябват за лична употреба.
Главоболието не е винаги повод за отказ от секс. Понякога, ако трябва да сме откровени, е молба за секс.
| |
|
ahaha :> neznah che praznuvash 14-ti fevruari <trifon zarezan> evalarkata
ogradil sum go nqkolko puti
When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!
| |
Тема
|
Re: о, за червения бряг спец. издание :))))))
[re: Lady X]
|
|
Автор |
Vse_eDнo_1™ (ЕГОИСТ™) |
Публикувано | 06.02.02 17:33 |
|
Главоболието е главоболие - освен, ако не е предтекст за:-) Коте трябва да се чупя, че си ми скучна :))))) Мацката вече е полудяла в нас - разбира се на ум :)))) А, ако се съди по календарчето - то си е ***** и системата.
Иначе трябва да се довярявате повече на нас - тф'а ви е една огромна грешка -
| |
|
hhaha abe ? a za godishnina ne trea li da ima pone 1 godina "relationship"?
ako e taka :> shtom ste uspeli da omotate nekoi da sedi 1 godina s vas spoko :>
toi e tolkoz zle che vuv nikuv sluchai nqma da propusne tia dati :> se pak sigurnia "ebun" si e golqma rabota
When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!
| |
|
Като изключим първото, с другото съм съгласен!
Към първото трябва просто да се добавят още 361 дати, а в някои години 362
______
"Everyday I break my own personal record for consecutive days without dying."
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|