Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:29 07.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема ДО ТЕБ!!!нови  
Автор :))) ()
Публикувано11.01.02 00:30

Мисълта за теб!Затова че те няма, а страшно ми липсваш!Ето я болката сграбчва ме с ледените си ръце и неиска да ме пусне.Отново съм тук откъдето тръгнахме .АЗ И ТИ!!!А бяхме щастливи заедно.Отиде си и отнесе любовта със себе си.А беше красива - Много красива любов.Ние също бяхме красиви.Вървейки хванати за ръце. С блясъка в погледа.Със загадъчните усмивки които само ние разбирахме.Казвахме си че се обичаме по най страният начин.Мразехме се защото се обичаме.В мислите си бяхме винаги заедно .В съня си се притискахме силно един към друг,като страхливи деца които се страхуваха да не бъдат разделени.Но ето идва утрото и съдбата казва с леден глас:"Ти трябва да тръгнеш а пък ти да останеш".Кой го болеше повече ?Теб или мен?Незнам?!?Може би мен!Някъде бях чувала или чела че ,го боли повече този който остава.А колко пъти ми казваше остани.Аз винаги тръгвах.Сега ти си тръгна и аз останах сама.Търся те в очите на хората.В песните на птиците.А те няма!!!Искам да се събуждам и да виждам очите и усмивката ти.Да ме прегърнеш и да ми кажеш отново"Хей усмихни се."Та ние се обичаме .Защо реши да си отидеш или аз си тръгнах....
Разпиляхме душите си.Лутаме се напразно из нищото търсейки нещото.ТИ остана в сърцето ми. Разруши душата ми.Взе блясъкът от погледа ми.ДА!!!В същото можеш да ме упрекнеш и ти.Защото и ти не си същият.НИЕ не сме същите!!!Унищожаваме се взаимно!И сега.... да върнем играчките по местата!!!ВЕДНАГА!!!АМА НЕСТАВА!!!
Ти си искаш предишният разпилян живот!Аз също!!!
Ако можеш си го върни .
Аз моят немога!НЕ И СЛЕД ТЕБ!

Тема Re: ДО ТЕБ!!!нови [re: :)))]  
АвторEsmeralda (Нерегистриран)
Публикувано11.01.02 00:53

Красиво написано и неистинско. Любовта не свършва, мило момиче. Любовта не е нещо, на което можеш да му сложиш дата за начало и край. Или да го подчиниш на решение. Любовта не е нещо, за което можеш да кажеш "имахме я". Споходи ли ви, тя ви свързва завинаги, повече от всеки документ или брачна халка и независимо от всички тях. А че сега не сте същите - ами и преди не сте били същите. Това, което ви прави същите сте вие двамата един до друг. Всяко отдалечаване, било то за минути или за седмици ви променя. Понеже сте родени точно един за друг и сте болни един без друг.

Тема Re: ДО ТЕБ!!!нови [re: Esmeralda]  
Автор :))) ()
Публикувано11.01.02 00:58

Ти май нещо неразбра!Любовта не е свършила и няма да свърши.А това което ти се струва неистинско си е съвсем истинско!Само дето ти не си го преживяла!

Автор NUT (ot ada)
Публикувано11.01.02 01:05

draskai si i se lendzi kolkoto iskash, stom taka se zadovoliavash:P

Публикувано11.01.02 01:43

Разбира се, че не съм го преживяла. И не бих искала. Това си е твоята любов. Аз си имам моята и тя е по-прекрасна, знам, че ще ми повярваш. Мислейки си същото за твоята. Така е с любовите май.

Тема Pak li e do meneнови [re: :)))]  
Автор Evil Brother (BAD*AZZ)
Публикувано11.01.02 01:48

......................nali ne si gei..........

party Up 2002

Тема Re: Pak li e do meneнови [re: Evil Brother]  
Публикувано11.01.02 01:49

А ти с надежда за "да" или с надежда за "не" го/я питаш? Дяволчо!

Тема Re: Pak li e do meneнови [re: Evil Brother]  
Автор Cивия вълk (единак)
Публикувано11.01.02 01:50

според мен се е влюбил в теб след като пусна онази снимка....

Тема Re: Pak li e do meneнови [re: Esmeralda]  
Автор Evil Brother (BAD*AZZ)
Публикувано11.01.02 01:52

...ami presledvat ma niakakvi geiove i travestiti...nachelo s Virgova i Caldera.........kvo da pravia takyv mi bil kysmeta

party Up 2002

Тема Re: Pak li e do meneнови [re: Cивия вълk]  
Публикувано11.01.02 01:52

Да не бъркаш нещо? Той Дяволчо се влюбва снимки, не обратно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.