Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:35 04.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема IMA LI LEK ...нови  
Авторili (Нерегистриран)
Публикувано07.01.02 23:44

ZA NESHTASTNA LUBOV ? Kakvo pravite za da ia prevuzmognete? Jivota mi e poredica ot neshtastni liubovi, molia vi pomognete mi. Zasto popadam na nepodhodiashti hora?Zasto niamam kusmet? Kak da se izlekuvam ot liubovnata muka, zastoto sum mnogo 4uvstvitelna i prejiviavam dulboko vsi4ko?Kogato zagubia liubovta mi se struva 4e e svurshil sveta...

Тема Re: IMA LI LEK ...нови [re: ili]  
Авторpeshehodec (Нерегистриран)
Публикувано08.01.02 00:00

Ako otkriesh lekarstvoto, spodeli. Che za men i sveta svyrshi, i slynceto spria da gree i vyzduha stana otroven. I kryvta mi se prevyrna v otrova. I vseki den i vsiaka nosht 150-te udara na izsyhnaloto kato zamryznalo cvete syrce kreshtiat vytre v men: Spri do tuk.

E kak da spra da umiram bavno. Nezabeliazano i za samia sebe si?

Ako mojesh da mi kazhesh kak, na ryce shte te ponesa, v oblacite shte poletia s teb. Samo kazhi.

АвторEsmeralda (Нерегистриран)
Публикувано08.01.02 00:41

Лекувай се. Не е нормално да възприемаш всяко влюбванийце като любов. Другото е в реда на нещата. Всяка любов свършва едновременно със свършека на света. Понеже е една за един човек за един живот.

Тема Времето лекува всички рани...нови [re: ili]  
Автор Meйджъp™ (тайфун)
Публикувано08.01.02 00:50

Аз от три месеца опитвам да се излекувам от тази страшна "болест", но ... Защо чувствителните си патят най-много от живота?! Не е справедливо ...

Ох, днес ме е ударила депресията...

Двама души, които мислят еднакво, не мислят достатъчно.

Тема Re: IMA LI LEK ...нови [re: Esmeralda]  
Авторili (Нерегистриран)
Публикувано08.01.02 00:52

A kakva e veroiatnostta da ia nameria, togava, v kratkia mi jiteiski put??

Тема Re: Времето лекува всички рани...нови [re: Meйджъp™]  
Публикувано08.01.02 00:54

Ако имаш предвид любовта, не те съветвам да я "лекуваш". Само ще похабиш някое и друго лекарство и ще нарушиш химичното равновесие на организма си, без ефект. Най-добре я приеми за вродена малоформация и свикни да живееш с нея. Според мен.

Публикувано08.01.02 00:55

Не съм подготвена да ти кажа процентите, но ще ти кажа начина - медитация.

Тема Re: Времето лекува всички рани...нови [re: Meйджъp™]  
Авторili (Нерегистриран)
Публикувано08.01.02 01:03

3 meseca e dobre. Pri men e pove4e ot 10 g i ne me puska taia depresia...Az sum patologi4en slu4ai

Автор sunrise (старо куче)
Публикувано08.01.02 03:15

Така е.... след всяка загубена любов свършва света.... но само за да ти даде възможност да откриеш нов свят, нови хора, нови неща в себе си. Може би трябва след загубена любов да се размислиш над причините за загубването, дали са в това, че не си избрала подходящият човек, или нещо си сгрешила в отношенията, и какво е направил другият за загубата на любовта. Като цяло е нужна равносметка на раздялата, за да разбереш причините и опознаеш себе си и желанията си по- добре.
успех

:) от мен

carpe diem... noctumque

Автор Cивия вълk (единак)
Публикувано08.01.02 03:57

ами що не се гръмнеш?
това е най-доброто решение. повярвай ми.
иначе винаги ще ти върви на зле. няма никаква надежда за теб.

толкова е лесно - купуваш си един патлак и бум и край ;))
и си в ада :)
а там сукубите ще ти доставят плътски наслади до второ пришествие. след него ще са по заети, но нищо.

не се бъзикам, гръмни се, това е най-добрия лек за нещастна любов

може и да си резнеш вените, но е гадно малко, човек го хваща скомина (нали се сещаш какво е като се порежеш). пък и ще вземат да те намерят и да те спасят...

може и да скочиш от някой покрив, ама по добре през нощта го направи и не се колебай много. първо се напий с ракия менте и тогава иди. но скачай бързо, не се мотай, че да не замръзнеш на студа както си пиян (пак може да те спасят. а няма нищо по отвратително от неуспели самоубийци).

айде чао и успех ;) ако има нещо неясно питай, аз съм насреща.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.