Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:51 23.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема А вие....?нови  
Автор Knight (Весел)
Публикувано07.01.02 11:35

какво бихте направили при следната ситуация......

Почти всяка сутрин отивайки на работа срещате едно прекрасно същество, което ви причинява особено приятен душевен смут и ви прави деня хубав, но дега възниква дилемата, дали да се опитате да осъществите някакъв по-близък контакт, като има един `worst case` при който трябва или да гледате в обратна посока или да смените маршрута (не съм песимист просто и това е вариант), или ще оставите нещата да си продължават така - само с хвърляне на погледи....???

WHAT TIME IS LOVE...?

Тема Re: А вие....?нови [re: Knight]  
Автор ..... ()
Публикувано07.01.02 11:42

ти луд ли си? действай! ами ако тя неочквано си смени посоката на движение? губиш.
така че...смело напред!

Тема Re: А вие....?нови [re: .....]  
Автор Knight (Весел)
Публикувано07.01.02 11:50

Не се бях зямислил за това...!

WHAT TIME IS LOVE...?

Автор Aнджeлинa (непозната?)
Публикувано07.01.02 12:52

Ами време ти е!!
Я прочети темата на Ангел, да видиш - не си играят хората!!
Пък какво ли можеш да загубиш?!

Сама птичка...пролет прави ли?

АвторCyзи (Нерегистриран)
Публикувано07.01.02 12:58

какво ли......от това може да излезе нещо голямо......като при мен например.Ден след ден сме се срещали,след това сме се забелязали,след това сме се запитали какви ли сме и когато той ме спря и попита искам ли да се срещаме,аз бях абсолютно готова и казах "да".......ЗА МНОГО ГОДИНИ НАПРЕД.
Опитай,нищо не губиш.

Автор lstina (любопитна)
Публикувано07.01.02 12:59

kato jena ne mi se e sluchvalo AZ da zapochna purva razgovor sus simpatichen nepoznat. No kato jena mi se e sluchvalo da me zagovoriat po tozi nachin i, shto tia ti otvrushta na pogledite, bih kazala che niama ot kakvo da se strahuvash. Ne i predlagash brak.... :-) pone ne zasega... Zaprikazvai ia

Тема Re: А вие....? [re: Knight]  
Автор Nedi (без опит)
Публикувано07.01.02 13:41

Аз ли..., да правил съм го, не веднъж, дори и да съм напълно убеден, че жените никога незнаят какво точно искат/но май не си го признават/, в повечето случай съм срещал погледи от сорта на объркване, учудване от създалото се положение/т.е. нещо като внезапно падане от Марс/, но мисля, много рядко или за съжаление май почти никога ясен, обоснован отговор "не" и защо, т.е. въпросът винаги се размива от настъпилото така "ИЗВЕДНЪЖ" "ОБЪРКВАНЕ".
Да приемем това за нормално, но не ми се струва нормално да не покажеш на човек какво мислиш за него и да чакаш НЕЩО да се случи, или някй друг да ни уреди нещата, сякаш сме толкова уплашени от живота и се страхуваме от всеки и от всичко, ...
Опитвай, не спирай да опитваш, знае ли човек, може пък да се променят нещата, ...колкото и да не ми се вярва си оставам оптимист, изпълнявай си душевните желания, бъди свободен пред себе си, а другите....ако си им харесват клетките...
Неди.

Нека просто да се уважаваме

Редактирано от Nedi на 07.01.02 13:43.

Тема Re: А вие....?нови [re: Aнджeлинa]  
Автор Knight (Весел)
Публикувано07.01.02 13:45

Четох я и е наистина ми хареса, само че хммм, не мога да предложа пътуване до Италия........!?!?!?!?

WHAT TIME IS LOVE...?

Автор Tikva (***)
Публикувано07.01.02 13:52

Много приятно развълнуващи и разсънващи си ги представям тия срещи...Моята позиция е да направиш нещо - каквото ти хрумне за запознанство и скъсяване на дистанцията - било то поздрав, опит за запознанство или...както ти дойде!Важно е да не изтървеш и да улучиш момента.Ако оставиш нещата така те ще посивеят в ежедневие и ще ти е по-трудно дори да смениш маршрута...Хайде направи нещо и после ми разкажи как си се почувствал, какво се е случило?-ако решиш и ако искаш разбира се.
Иначе фантазията и неудовлетворението от пасивността ще те поизмъчат повече докато се разредят.
Признавам си /тайно и мислено/, че ти говоря така защото бях в подобна ситуация и заложих на пасивността като на достойнство, а беше глупаво и още ми е трудно да се събера, когато при всяка среща всичко ми се преобръща, а за другия вече е ежедневие...

Животът е прекрасен, когато не е ужасен!

Тема Re: Да ви кажа аз...нови [re: Knight]  
Автор Knight (Весел)
Публикувано07.01.02 13:53

като знам какъв купон ще е, трябва да има камера да ме снимат...

WHAT TIME IS LOVE...?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.