Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:07 03.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Тема Pari ili Liubov!нови  
Авторlliuzia (Нерегистриран)
Публикувано30.12.01 02:09

Silen e,pritejava darbata na pechelivshia,svetut e v krakata mu,ocharovatelen e !Ima principi i viarva vse oshte v dobroto!Otkazah se ot parite mu,ot zvezdite i samotata!Pravilno li postupih,Gospodi!Ne moga bez nego,shte poludeia,hvurlih se v pregrutkite na edno chisto,dobro i nejno momche!Postoianno si povtariam,che sum tam kudeto iskah da buda,no... surceto mi kurvi!Ne namiram pokoi,ne namiram smisul,ne moga da promenia stanaloto,kolko Volia e nujna za da zabravish edinstvenata si Liubov?

Тема Re: Pari ili Liubov!нови [re: lliuzia]  
АвторStella (Нерегистриран)
Публикувано30.12.01 02:39

Ne razbiram temata na postinga ti. Pari ili Liubov? Kyde e vryzkata?!
Dokolkoto razbiram, pri teb e imalo pari i liubov. Ili moje bi ot negova strana e bilo samo pyrvoto?
a kolkoto do vyrposa ti - cjal jivot. I pak ne stiga. I prichinata e edna - ne se zabravja, ako e liubov.

Тема Re: Pari ili Liubov!нови [re: lliuzia]  
Автор !JESTER! (също и Buhal)
Публикувано30.12.01 04:26

Да си призная, не разбрах много от постинга ти :( Само някъде в края на едно изречение мернах свила се една "самота" която май дава някакво обяснение. А колкото до въпроса ти - доста време минава докато разбереш дали точно пък тази любов ти е ЕДИНСТВЕНАТА. И ако да - тя не се забравя...

Тема Re: Pari ili Liubov! [re: lliuzia]  
Публикувано30.12.01 04:29

Да, една подробност от риъл лайф - преди малко мернах по телевизията едно лице, което много ми заприличан на бившата ми приятелка... качи ми се сърцето в гърлото буквално. Занчи година и половина не са достатъчни.

Тема Re: Stay cool :PPнови [re: lliuzia]  
Автор1.44 (Нерегистриран)
Публикувано30.12.01 04:49

Niama cheshto po-glupavo, po-bezsmisleno i po-tupo ot tova, koeto sum chel. Narochnite punktuacionni greshki ne mogat da dadat smisul na slovoreda. Ako tova e zamisleno kato bezsmisleno-neveroiaten scenarii da se durzish tupo - ti pechelish purva nagrada. Iavnite nesuotvetstvia sa na fona na bledo opisanie na mizanscenata. Protivorechiata se obrushtat kum sebe si. Slovoreda i punktuaciata sami govoriat za sebe si. Spiram do tuk, che mi pisna. Ako e tolkova silen priatelia ti, da ti frasne edna v sinite ochi i da da se oburne kum druga upravitelka na kenef. Togava, po Boziata volia shte zabravish kude iskashe da budesh. I ne kazvai, che e blizko, shtoto ne mi se viarva da ne mozesh bez shuma na govnata v praznichen den... No derzai! Po cial den procesa se stimulira. Chisto i dobro momche - lele! Te sa na vsiakude ;))
###@!$%$#%$@#

Тема Re: NIKOGA!нови [re: !JESTER!]  
Автор1.44 (Нерегистриран)
Публикувано30.12.01 04:54

Stiga da ne ia poglednesh realno. A tam obikinoveno sa ostatuci ot mechtite ti i malko vulna. Ooo, kolko uzasno! Ne az imam takova podsuznanie. Horata govoriat :)))

Тема Re: NIKOGA!нови [re: 1.44]  
Публикувано30.12.01 04:57

Ще си позволя да не се съглася с теб. Просто грубостта на никого никога не е направила нищо хубаво :)))

Тема Re: NIKOGA!нови [re: 1.44]  
АвторEsmeralda (Нерегистриран)
Публикувано30.12.01 05:03

Уф, те хората недовиждат понякога. Особено ако са без очила. Или пък например си загубят очилата в някоя полянка. Или овчица.

П.П. На твое място бих го посъветвала да провери за какво става дума. Така де, доверие е нужно. В случая май скачане в телевизора.

Тема Re: Stay cool :PPнови [re: 1.44]  
АвторThrall (Нерегистриран)
Публикувано30.12.01 10:58

П0-гот ли ти Е?...
БукWалист, с висОок интелект и непремирима жажда ДА Усира всичко, защото някога, някЪде, нещо е Усрал!!! Що не се самоубиеш направо, щото докато го правиш симулативно, можеш да убиеш някой друг, случайно попаднал около теб...!

Или живей или се гръмни

"Slovoreda i punktuaciata","mizanscenata" - ТWоят АЗ е щастлив!

Тема Liubov!нови [re: lliuzia]  
АвторThrall (Нерегистриран)
Публикувано30.12.01 11:08

Ти си дълбока магия, а често го забравяш!
Там където огрееш, умира след теб!

Когато се укротиш..., когато душата ти легне спокойна и нежна..., когато играта свърши, той ще те чака!
Просто не те иска такава, защото залага много...
Върни се мъдра и зряла. Започни отначало... с теб до него!

Целувам те сроднице!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.