Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:24 02.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема The (Stupid) Things We Doнови  
Автор Charles (пустинен плъх)
Публикувано27.12.01 13:48

Луис Армстронг имаше една страхотна песен:

If you fall in love in a wrong woman
There is one thing you can do.
Just dig a hole and jump right in it
And pull the ground all over you.

Последната Събота съм се разлял в канапето пред телевизора, слушам на слушалки Сачмо Армстронг и се наливам с греяна домашна. В такива случаи започваш да мислиш. Колкото повече пиеш, толкова повече мислиш и толкова по-кофти са мислите. Като например за глупостите, които си извършил за последните години. Като например как не си могъл да различиш любов от съжаление... Или любов от признателност... Как си прекарал толкова време в пътуване, че в даден момент не можеш да си спомниш за една нормална и продължителна връзка за период от 5-6 години... Как ти се е искало да вярваш, че някой може да бъде спечелен и задържан. Как не си се усетил, че те възприемат като любопитен образ за добро прекарване на известно време и нищо повече... И други такива...

Човек дори не може да си представи колко грешки може да допусне за 12 години. Поне преди 12 години не бих повярвал, че щях да сбъркам толкова пъти. Това бяха част от грешките ми. А вашите (ако е имало такива)?

Тема Re: take it easyнови [re: Charles]  
Автор ..... ()
Публикувано27.12.01 15:34

че всеки греши. и това ни помага. наистина грешките ни учат. какво ли не съм правила. сега хем искам да не съм правила тези грешки, хем се радвам, защото АЗ НЯКОГА и АЗ СЕГА са две различни жени. и сегашната печели по всички параграфи.
не съм сигурна дали се изразих правилно, но ако не бях "грешила", сега щях да съм последна година студент по право във Виена,щях да работя на едно перфектно място, все още щях да си имам онези дискове, които ми бяха свити по много грозен начин, щях да съм физически здрава, а и психически. абе, всичко щеше да е цветя, песни и рози...без много усилия
Вместо това, сега пак уча право, но в София, работя в най-добрата ТВ, и то от самото и създаване, имам куп други дискове, оздравявам бавно, но сигурно... Не всичко ми е цветя, песни и рози, но съм щастлива, че въпреки всичко оцелях.Жива съм, здрава съм почти, забавлявам се, имам приятели, харесват ме... Стъпвам внимателно по улиците на човешките взаимоотношения и съм сигурна, че все така ще си бъде, че и по-хубаво ще става. а по-лошо от това, което съм преживяла, просто не може а ми се случи. макар че както казва оптимистът от един виц: аааааааааа, може, може...

Тема Re: The (Stupid) Things We Doнови [re: Charles]  
Автор ..... ()
Публикувано27.12.01 15:48

а иначе мога да бъда и подробна за глупостите. ето част от тях:
- останах в БГ заради един човек, който меко казано ме обесеби, но в лошия смисъл. грешката ми беше, че му позволих да го направи. не съжалявам, защото това няма да се повтори.
- дадох си последните пари, за да купя на същия човек сноуборд. съжалявам, защото той веднъж не се качи с мен на планината. не съжалявам, защото след като се разделихме, той си счупи таза от едно каране със същия този сноуборд. освен това отслабнах с 5 кг, защото нямах пари да ям, а това ми се отрази перфектно
- повярвах на един, който веднъж ме беше предал. съжалявам, защото не се доверих на вътрешния си глас, който хич не го харесваше. не съжалявам, защото после на този човек му се разказа играта - съвсем неволно, разбира се. влюби се в мен. Но беше позакъснял.
- хукнах с последните си спестени пари за Германия, за да карам Коледа с един, който се държеше с мен като с парцал. Съжалявам, защото сега щях да съм забравила за съществуването на градския транспорт и да си карам новата кола. Не съжалявам, защото бях истинска, искрена и наистина бях влюбена. Не съжалявам и защото и този се влюби в мен. Много. Но и той беше закъснял.
- 4 месеца живях с напразни надежди. Съжалявам, защото не осъзнах, че в чувствата нещата са като черното и бялото - или ги има, или ги няма. Не съжаляам, защото това няма да ми се случи отново.
- най0-голямата ми грешка обаче е, че си играех с чувствата на един човек. И тук мога единствено да съжалявам. За себе си.

Редактирано от ..... на 27.12.01 15:49.

Тема Re: The (Stupid) Things We Doнови [re: Charles]  
Автор PlTCH BLaCK (метален)
Публикувано27.12.01 16:06

Тези твои мисли идват от многото захар в ракията ти. Ако мислиш за нещо по различно от например:
как си го направил
защо трябваше
а можеше и по добре
ама бях си виновен
ама така се получи
не исках точно така и прочие, нямаше да напишеш тази тема, защото по коледа се мисли по разтоварващо и най вече за добрите моменти....
Тези моменти са най-приятни и имат най-често отпускащо влияние.
Няпример :
Седиш и си пиеш уискито, мислиш за онази приятна среща с твоята колежка от университета.......Станало студено тя бързала, съвсем случайно сте се срещнали и си я завел на топло, сервирал си и чай .......тя се е поотпуснала, стоплила се е и си тръгнала (Шегувам се :))) ) Разбира се, че се шегувам иначе щеше да си мислиш за онези по горе кадето съм ги отбелязал и предимно ама така се получи
Та мисли си за нещо приятно иначе ...ако преди 12 години си знаел, че така ще стане нямаше да правиш глупости (ако са били въобще такива )

Весели празници и успех през 2002

............No early release

Тема Re: The (Stupid) Things We Doнови [re: .....]  
Публикувано27.12.01 16:08

Леле ние двамата сме родени един за друг :)))) или поне така си мисля
Ама май и аз съм позакъснял :(

Тема Re: The (Stupid) Things We Doнови [re: PlTCH BLaCK]  
Автор ..... ()
Публикувано27.12.01 16:17

:)))))))))))hm...

Публикувано27.12.01 16:23

Ха ама не е смешно :))) То ти е гот сега, а на мен ми е гадно (малко де)
Още не съм се влюбил, ама съм на път.....
И на всичкото от горе ми се смееш :((((

Автор ..... ()
Публикувано27.12.01 16:25

неееее, просто се усмихвам. че то си е много хубаво да си влюбен. на всичко отгоре започваш пак да правиш глупости:)))))))) ама и това донякъде е много хубаво.
уф, абе искам да ти кажа много неща, но точно сега не ми идва ясната мисъл и дума в главата.

Публикувано27.12.01 16:27

Ама ми обещай, че като дойде подходящият момент ще ми кажеш нали?

Автор ..... ()
Публикувано27.12.01 16:29

иххххх, бееееееее
естествено, че ще ти кажа

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.