|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема
|
Любов и приятелство - къде е границата за мъжете?
|
|
Автор |
Гapдeния (нежност) |
Публикувано | 02.08.01 19:41 |
|
Това е въпрос главно към представителите на силния пол,въпрос, който не престава да тормози малката ми цветна главица. Защо границата между приятелство и любов е размита в представите на мъжете? Какво ги кара да мислят, че щом им се усмихнещ, щом кажеш една мила дума, недай си Боже да ги докоснеш, искаш да легнеш с тях, че чувствата не са само приятелски...?! Е,аз се опитвам да разгадая мъжката психика, но уви... Все още си оставам с опитите. Аз лично имам много приятели- мъже, които ме разбират и уважават много повече от не една приятелка ( не само заради външността, но и заради това, което съм). За което съм им страшно благодарна...Излизам с тях на кафе, забавляваме се заедно по клубове (разбирайте танцуваме), но само това от моя страна. Да, вярно е, когато чуя музика, кръвта ми кипва и страстта трудно може да се обуздае без танци. Именно тази страст, с която върша всичко, обърква мъжете...А не трябва. Не знам дали и при вас господа е същото. Предполагам, че ...
Щастието се усмихва на онези, които умеят да чакат.
......
| |
Тема
|
Re: Любов и приятелство - къде е границата за мъжете?
[re: Гapдeния]
|
|
Автор |
Ивo (Ценител) |
Публикувано | 02.08.01 19:53 |
|
Танцът според учебниците по сексология е форма на половата любов при хората. Според дядо Фройд танцът е сублимация на половия акт. Казано по-просто, танцувайки с тези хора, ти правиш един вид секс с тях - нека това не звучи диво и изненадващо, добре е човек да си дава сметка за нещата.
Напитка и хубава жена не се оставят за утре. Тодор Живков
| |
Тема
|
[re: Ивo]
|
|
Автор |
Гapдeния (нежност) |
Публикувано | 02.08.01 20:26 |
|
Опитвам се да следвам мислите ти, но нещо не се получава. Това, че според учебниците по сексология и според Фройд танцът е форма на полово общуване между хората означава ли, че не трябва да танцуваме изобщо? Или че трябва да го правим само с един човек? Не, с това не съм съгласна. Все пак благодаря за отговора, въпреки че той не е съвсем по темата и не отговаря на зададения от мен...
......
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ивo (Ценител) |
Публикувано | 02.08.01 20:46 |
|
Ми всеки си го решава за себе си - аз наистина бих го възприел като изневяра, ако моето момиче отиде да танцува с друг, още повече пък в мое присъствие...
А отговорът по темата ти не е сложен, но е дълъг - горе-долу добре нещата са обяснени например в една забавна книга: "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния" - общо взето нещата опират до няколко милиона години еволюция, различен стоеж на мозъка у мъжете и жените, различна хормонална биохимия и т.н.
Напитка и хубава жена не се оставят за утре. Тодор Живков
| |
Тема
|
Цитирам американската феминистка Camille Paglia:
|
|
Автор |
AD (cosmopolitan) |
Публикувано | 02.08.01 21:21 |
|
"Women advertise; therefore, they must deliver".
"мъже, които ме разбират и уважават много повече от не една приятелка ( не само заради външността, но и заради това, което съм)."
Хм! Суетното ни цвете иска мъжете да го зяпат, но само това, нищо повече. "Очи пълни, ръце празни".
Имаш ли си съпруг (или нещо подобно)?
| |
Тема
|
Re: Цитирам американската феминистка Camille Paglia:
[re: AD]
|
|
Автор |
Гapдeния (нежност) |
Публикувано | 02.08.01 21:58 |
|
Не всичко, което се излага на показ, е достъпно, драги ми AD...
А и нямам съпруг и в близко бъдеще не мисля да свивам семейно гнездо!
......
| |
Тема
|
Нима това наричаш Изневяра?
[re: Ивo]
|
|
Автор |
SUGARGlRL (тигърчето) |
Публикувано | 02.08.01 22:58 |
|
Уважавам мнението ти, въпреки че не съм съгласна с него. Човек е свободен да върши това, което иска. Ако Тя пожелае да танцува дори само веднъж с някой друг, докато ти си почиваш, или се понесе във вихъра на танците неусетно с друг...? Аз не бих ограничавала приятеля си за такива дребни неща, нито той го прави с мен... Ако той пожелае да танцува с друго момиче, нека го стори, та той не ми е собственост...както и това не е изневяра!!!
"To love and win is the best thing.
To love and lose, the next best."
| |
Тема
|
break
|
|
Автор | dorset (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.08.01 23:14 |
|
сложихте ли си строгите нашийници и стоите ли далеч една от друга?
ало, мафиотския накит!, бъди сигурна, че мъжете правят разликата, но вие не успявате да разграничите уважението от желанието.
а пък акционерното образувание да не се гордее, че има някой си под ръка.
ако знае само той к'ви ги сънува, че и върши.....
| |
Тема
|
|
|
Автор | Kontra (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.08.01 23:19 |
|
Най-смирено се извинявам за не напълно коректния тон на отговора ми , но аз пък не мога да разбера при положение , че си излизала с някой , ходили сте по клубове , забавлявали сте се , танцували сте , метнала си му някой и друг поглед с кипнала кръв , докоснала си го тук-таме какво друго очакваш освен той да го извади от гащите и да ти помаха с него ?
Умни работи пише в книгите по сексология , пък и чичко Фройд не е бил прост човек.
| |
Тема
|
Re: break
[re: dorset]
|
|
Автор | Kontra (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.08.01 23:23 |
|
В общия слувай правим разлика , но когато човек е млад , а кръвта кипне изпитва леки затруднения да ' пази поведение '
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|