Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:51 09.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Тема Bihte li mi kazali kakнови  
Авторaverkata (Нерегистриран)
Публикувано25.04.01 22:50

.....da razbera dali bivshiat mi priatel vse oshte ima chuvstva kam men?

Тема Re: Bihte li mi kazali kakнови [re: averkata]  
Автор magnoliq (непознат)
Публикувано26.04.01 10:03

ami kato direktno go popita6 taka nqma da se zablujdawa6 ako nqma! ako ima ste go razbere6 na wreme predi twoite da sa zamrqli !

АвторCиянa (Нерегистриран)
Публикувано26.04.01 10:07

А ти защо искаш да разбереш, дали все още те обича:
а) от любопитство
б) от гордост, предразсъдъци и за да си "начешеш" егото
в) за да го накараш да страда още повече, в случай че разбереш, че те обича, като имитираш върла незаинтересованост от твоя страна
г) защото не можеш да понесеш факта, че може да е срещнал друга жена, която да го прави щастлив и с която да се обичат повече, отколкото с теб
д) защото ти е доскучало и се чудиш как да си разнообразиш живота между две мимолентни връзки
е) за да си го държиш за резервен вариант
ж) защото си разбрала, че още го обичаш, искаш да сте заедно (и това е сериозно, обмислено и трайно желание) и смяташ, че си заслужава да опите отново;
Ако верният отговор е от "а" до "е"- не си губи времето да се занимаваш с отчаяни планове, да се поддаваш на низки страсти и да правиш неща, от които после ще се срамуваш и ще Ви боли и двамата!
Ако обаче е "ж" и само "ж"- направо си признавай! Начинът на показването ще го избереш ти- нали сте били заедно и най-добре си познаваш човека, пък и щом го обичаш сърцето ти само ще ти подскаже пътя.
Успех!

АвторEлeмeнтapнo (Нерегистриран)
Публикувано26.04.01 14:07

Уотсън! Звънни му и му кажи да те чака на еди коя си пейка в парка. Наблюдавай пейката и като седне на нея, мини покрай него. Ако не те забележи - значи няма чувства. Никой не забелязва нещата които не го интересуват. Лошото е, че ако те забележи това също не означава, че го интересуваш. А - сетих се друго. Попитай го дали ще се разстрои ако умре китаец номер 974 098 548. Ако ти каже "не" го попитай дали би се разстроил ако умреш ти. И ако не ти отговори, значи не те е чул, което пък значи, че не държи на теб. Ако ти каже, че много ще се разстрои - значи лицемерничи. Ако ти каже, че ще ти донесе венец на погребението - пази се от него. Ами това е май.

Тема Re: Bihte li mi kazali kakнови [re: Eлeмeнтapнo]  
АвторУoтcън (Нерегистриран)
Публикувано26.04.01 14:29

Защо да не вземе да го ухапе направо за ухото.. и ако не и зашлеви шамар, значи все още я помни. Но ако пък са си падали по садо.... може и друго да значи. И тогава?!

Ех, трудно се дават съвети ... а, разправят, че било лесно :((

Тема въпроснови [re: averkata]  
Автор magy (непознат)
Публикувано26.04.01 14:56

а ти обичаш ли го още

Тема Може би ?нови [re: averkata]  
Автор jamie (подминаващ)
Публикувано26.04.01 15:34

Покани го някъде и следи поведението му. Дръж се както когато сте се запознали :-)

don't waste my time - waste yours !

Тема Re: Bihte li mi kazali kakнови [re: Уoтcън]  
АвторTи cи знaeш koй (Нерегистриран)
Публикувано26.04.01 18:48

Лош съвет даде, Уотсъне! Не каза с каква сила да го ухапе. Ако го ухапе ликичко и гальовно може да се наблюдава ефектът, описан от Павлов. Ако го ухапе силно и злобно, ама недостатъчно, работата ще свърши по всяка вероятност с шамар. А ако му отхапе ухото той ще скочи от пейката (ако там е организирана сглядата) псувайки и държащ с ръка кървящия остатък от ухото си. Тогава мацето може, грижовно и с много с любов да завие в найлонче ухото, да го качи на едно такси, което с надут клаксон (не бива да се забравя и ефектът от надутия таксиметраджийски клаксон - мигновенно ще се разчуе по радиостанциите и такситата от София, Пловдив, Пазарджик, Русе, Бургас, Варна, Стара и Нова загора, Чирпан и т.н. ще се се стекат в София и ще създадат в бившето гадже усещане за значимост) ще ща го стовари в Пирогов, където ще му зашият ухото. Добре ще е ако мацето плати на докторите рушвет и да зашият парчето ухо на курта на пича. Тогаз той ще се изпълни с благодарност и любов и връзката ще е укрепена. Дано само пичът не е от хората дето като им подадеш малкият пръст ти отхапват ръката, щото ще поиска мацето да му отхапе и другото ухо за да му го зашият и него на кура, а съгласи се, че отхапването на сурови уши не е кой знае какво удоволствие! Ама пък мацето ако е влюбено ще го отхапе. Щото любовта кара хората да правят неща, които иначе никога не биха направили. Например, драги ми Уотсън, ти би ли попитал в дир.бг как да резбереш, дали бившият ти шеф те цени? Е, ако отговорът ти е "да" това значи само едно - обичаш бившият си шеф, демек и ти си на дереджето на таз мацка.

Хубаво ми е като усещам как музата напира от дълбините на безкрайната ми и безсмъртна душа и кара красивите като престояли кебапчета пръсти да тракат неуморно върху клавиатурата и да изписват ред подир ред, мисъл подир мисъл, вербализирайки безплътната красота на мисълта в стройно подредени редички от букви и думи, от които лъха интелигентност, радваща естетизма във всеки един от нас подобно на красотата на нешлифования диамант.

Тема Re: Bihte li mi kazali kak [re: averkata]  
АвторЛинa (Нерегистриран)
Публикувано26.04.01 19:19

Няма начин да го разбереш, щом е бивш. Поясни какво значи бивш приятел, моля те, явно е нещо, което не ми се е случвало. Или е бивше гадже? Ясно. Или е бивш съпруг? Ясно. Или е бивша любов? Абсурд.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.