Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:15 08.12.25 
Хоби, Развлечения
   >> Лов и риболов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема колеги....нови  
Автор gorskiq (ловец и рибар)
Публикувано15.12.04 14:22

от клуба по туризъм ни хварлиха ръкавицата.много съм ядосан.има доста обидни неща по адрес на нашего брата ловеца. аз драснах няколко реда в наша защита.ако някои друг има желание нека малко им обясни за какво става въпрос.

the show must go on

Тема Re: колеги....нови [re: gorskiq]  
АвторBaikal (Нерегистриран)
Публикувано15.12.04 15:34

Za kvo stava vypros, pi4?
Neshto ne vdqvam shtoto....
Ne rykavica, ami edin 7,62 shte im hvyrlq. Bal sym gi u turistite

Тема Убий глупака с мълчание...нови [re: gorskiq]  
Автор Set (cat /dev/null >)
Публикувано15.12.04 16:00

Залагам на тази максима...

Опитай и ти

Memento mori.

Тема Re: Това не решава проблеманови [re: Set]  
Автор Jull ® ()
Публикувано16.12.04 13:49

Нормален човек ще го разбере. Глупаците обаче решават, че са велики и както в случая с "туристите" започват да се обожествяват.
Нещата трябва да се назовават със точните им имена, и като така - от хуманна гледна точка на болните следва да им се помага, т.е. да се лекуват, в тежки случай дори и без тяхно съгласие!
Малко са тези с психични отклонения, които са наясно със същноста и сериозноста на заболяването им, както и с последствията за самите тях, а и за околните свързани с това.
Ако не баше gorskiq, нямаше и на ум да ми дойде да влизам в "туристическия" клуб. Това което видях във въпросната "тема" обаче е нащо УЖАСНО!
И ако за жалост не беше истина, щеше да е някакъв изключително тъп ВИЦ.
Не препоръчвам на никой, но ако някой се зачете в "темата" им, сам ще се убеди.
С какъв ищах само пишат тези хора!?! И колкото повече идиотщини раждат болните им мозъци, толкова повече се нахъсват. Чак страшно ... - за самите тях разбира се.
Единственото интересно нещо, е че всеки сам - ясно и откровенно си определя диагнозата.

Единият малоумник - явно некрофил и фетишист, щял с карабина да застреля цяла дружинка от 1 километър, а после да реди черепите по телевизора и масата си, и най вероятно после да онанира пред тях!?!?!
Другият ..... - (злопаметен и обичал да прави мизерии, предлага ловците да се препарират!?!) Е с явни сексуани проблеми (може да е имал тежко децтво), обичал да ходи сам в гората със жена си (а може би и не само с нея) и там ловците му пречели. Интересно дали този си дава сметка, че по пътя по който е тръгнал, има много голяма вероятност да възседне нещо високо, та да види чак до Цариград?
Трети ...... - той пък искал от близко да стреля по ловците с АК 47, та докато пуца да ги слушал как крещят?????!!!!!!!! И същият тъгува за бандити - нарекли се партизани, които били притеснявани от тъй наречените "ловни дружини".
Друг грандоманин, се "раздразвал" - явно считайки WEB пространството за лична собсвтенос. Той пък сам се определя като "въртоглав", но явно е забравил какво се прави с въртоглавите овце!
На него пък хората му се набивали на очи. Дали пък като е толкова чувствен, очите му не са често подбити?

и т.н., и т.н..

Тежко ми е да го кажа, но такива хора се нуждаят от незабавно лечение!
Подобни болестни индикации, далеч надхвърлят определението "безобиден луд".

Ако някой разпознава себе си в горе посочените примери, то аз искренно му съчувствам!!

p.s. Имената на "геройте" са известни - надлежно архивирани в "ИДИОТСКАТА" им тема.

Редактирано от Jull ® на 16.12.04 14:02.

Тема Re: Това не решава проблеманови [re: Jull ®]  
Публикувано16.12.04 14:12

Dobre, 4e poqsnihte za kakvo stava duma. Vlqzoh im v club4eto, po4etoh 3-4 mneniq i mislq da dam moeto mnenie. Kakto "turistite" mrazqt lovcite da im vdigat ГЮРУЛТИЯ i da trepqt jivotinkite, taka i az mrazq razni izumeni "turisti" da mi shtykat iz gorata. Nali znaete, stavat greshki, moje sled 3-4 meseca da go razpoznavat po zybite ili po klubnata karta ot drujestvoto , v koeto 4lenuva. Obiknoveno kogato mi se izpre4kat takiva "liubiteli na prirodata" gi "molq nai-u4tivo" da se НАРИВАТ, za da ne otnesat nqkoi sa4mi po slu4ainost. Sy6toto vaji i za гъбари, любители на "кърската любов", цигани-дървари, аграри и всякаква друга паплач, бродеща по горите и полетата в почивните дни. Случвало ми се е от най-гъстите храсти да ми излиза циганин, който бил пазач на някакъв язовир и минавал просто напряко. Добре, че не го гонеха кучетата, че щяха да ми вдигнат адреналина и да предизвикат "нервния" ми пръст. ХОУГ! Аз казах. От мен толкоз, а на туристите има едно "Да го духат!!!"

Тема Re:Горе главата! [re: gorskiq]  
Автор Jull ® ()
Публикувано16.12.04 23:54

Хич не се кахъри приятелю. Вероятно не ти се е случвало да се сблъскаш друг път със зган и плебс. Жалко, че едно добро твое начинание беше така лошо третирано.
Изобщо да не ти пука, те здраво се насраха и сега си лижат един на друг гъзовете, да си ги почистят.

Тема Re: Това не решава проблеманови [re: Baikal]  
Автор naka76 (катерач)
Публикувано17.12.04 08:24

Аз съм този Наско с Балканчето!!

Говоря само на теб!!

Имаш всичко необходимо!Пушка която да използваш,патрон с който да се гръмнеш и куче което да те зарови из лайната!

Ако имаш нещо против колоездачите,гледай къде се целиш,на мое място можеше да е и автобус и кола е в тях случайно може да са ти децата,щото от такива ловци като тебе където гърмят по асфалтовите пътища стават ицидентите!

Изпушената цигара съкращава живота с 2ч,изпитата бутилка ракия с 3ч.Работният ден съкращава с 8ч

Редактирано от naka76 на 17.12.04 08:26.

Тема Re: Това не решава проблеманови [re: naka76]  
Публикувано17.12.04 09:08

Nasko, izvinqvai, ne iskah da naranq nejnoto ti turisti4esko syr4ice. Prosto nqmashe po kakvo da grymna, a ti mi haresa kato cel. Mlado izpederasteno hiumne na kolelo bez sedalka - me4tan loven trofei za vseki uvajavasht sebe si lovec. O.K. Drugiq pyt shte sym miroliubiv, no shte mi dadesh edno kryg4e, a az shte ti dam da grymnesh vednyj s pushkata vyv vyzduha, ama trqbva da se ogledash pyrvo za slu4aino preminavashti vrab4eta da ne napravim nqkoi sakatlyk.

Тема Re:Горе главата!нови [re: AC]  
Автор Jull ® ()
Публикувано17.12.04 09:36

Карай смело!
Тук сме си наши.

Тема Re:Горе главата!нови [re: Jull ®]  
Автор gorskiq (ловец и рибар)
Публикувано17.12.04 10:53

на мен хич не ми пука.но ме обиди не това че са против лова ,а вулгарните им и изродски закани които смятали да направят с черепите ни.и след това ми казва че се шегували.наистина не са добре момчетата....дано да се оправят някои ден.те сами се изложиха аз никои не сум обиждал а те ме наричат "идиот" и "пиклйо"...абе да са живи и здрави.
ама и те не си дават сметка че с тяхното ходене по горите в събота и неделя могат да вкарат някои в затвора съвсем неволно......
абе грозна работа.писнало ми е вече от какви ли не природозащитници които само лаят и нищо не вършат.само те ядосват и се смятат за велики.даже некои от тези туристи се сравняват с Господ.
абе маината им...
поне вече съм твърдо в този клуб

the show must go on

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.