|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
знаци
|
|
Автор |
witchie (член) |
Публикувано | 15.01.01 14:29 |
|
..и времето вече не е същото. червеният облак в небето не е знак. мъртвият гълъб е просто праче мърша. дори слънцето е непостоянно като капризна уличница. ту е тук, ту го няма. пискливи женски гласове в ритъма на токчета..но дори това е напълно лишено от смисъл. силуетът ми почти успява да се отрази в черните очила на девойката, преди завинаги да потъне там като в черна дупка. два гълъба, не, не бели, сякяш изсписват някакви руни по плочника..не, и това не са знаци. листата унило прашасват в тесния кладенец на двора. някой ми махва с ръка иззад счупения прозорец на стълбището. проскърцване на врата, заключват я от вътре. жалко. някои тайни така и няма да бъдат разкрити. чакам вече цяла вечност сред тишина и облечени в синьо жени. чакам знак. мъжете също са в синьо.
| |
|
...
| |
Тема
|
Отг: даааа..........
[re: witchie]
|
|
Автор | питон_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.01.01 11:53 |
|
много ...така някак си..... минорни тонове. забелязвам ги в доста теми тук. всичко е някак странно. защо няма възклицания от рода на: - уаууууууууууууууууу. или баууууууууууууу. нима няма романтика в едно : мяуууууууу. защо няма жажда за живот? защо?
| |
|
не очаквах толкова бързо да се появиш, но за това пък мърмориш точно според очакванията ми. welcome на борда :-)
| |
Тема
|
Отг: bauuuu...
|
|
Автор | PYTHON_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.01.01 09:02 |
|
е как? ми тук цари душевен стриптийз. странно защо ли? е то е ясно защо.
| |
|
Abe moje i da sa minorni tonovete, no pyk taka prijatno zvuchat... I... da - mnogo obicham znaci... ako mojex i da gi razchitam vinagi pravilno...
| |
|
искреността. това го отлича от всички останали говорилни :-)
| |
|
...,но какво означава "руни". Това дали е правописна грешка или просто аз тая дума не я знам?
xxx
| |
Тема
|
Отг: Ще ме прощаваш за любопитството...
[re: Чoвekът cъc Шпekът]
|
|
Публикувано | 19.01.01 15:50 |
|
руни ли? това е нещо като шпек обаче нарязано на парчета. и на тях вместо сланинка има разни други далавери. може да са направени от шпек, кост, камък, дърво ....от всичко. далаверките на руните са знаци брато. знаци които ти обаждат разни неща. е това е за сега. ако още не ти е ясно , ще ти обадя. ха със здраве!
| |
Тема
|
Отг: :-)
|
|
Публикувано | 19.01.01 15:53 |
|
истината , искренносттттттта не винаги са за предпочитане. но това е друга тема. но е тъжно много. всичко става в някакъв мрак..... не зная.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|