|
Тема
|
покана
|
|
Автор |
Avrora (новак) |
Публикувано | 12.12.00 00:44 |
|
На 19.12.00. в НДК ,зала 6 от 17.30 часа ще има премиера на третото издание на "На изток от рая" от Джон Стайнбек.Посветено е на преводача Кръстан Дянков. Може би си струва да се отиде,как мислите?Ако не отидете,когато излезе на книжния пазар прегледайте я,в нея ще има допълнения за Кръстан Дянков.
| |
|
за какво е нужно да се прави премиера на ТРЕТО издание? ама че глупост:)
| |
Тема
|
!!!
[re: Avrora]
|
|
Автор | джудже_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.12.00 14:17 |
|
само няколко думи за споменатия господин..не ви ли се струва , че именно негова е заслугата, дето фокнър е нечитаем на бълг???тромаво до 101...по някаква случайност успял да се наложи, но това не означава, че трябва да му се кланяме!!!!ле-ле-оле-ле и на царя посегнал!!!кощунство..:(
| |
|
Можеш да си четеш Фокнър и в оригинал,ако ти е по-лесно,никой не ти пречи.А и никой не те кара да се кланяш на никого.
| |
|
не съм съгласна. колко пъти тук по един или друг повод съм чела, че Фокнър е нечитаем? не е от превода. какво, на английски по-читаем ли ти е?
| |
|
наистина адашката прекали с рекламата му:)
| |
Тема
|
Отг: няма повече реклама
[re: Aurora]
|
|
Автор |
Avrora (новак) |
Публикувано | 14.12.00 18:05 |
|
Започвам да ви занимавам вече с Възрожденска литература.Трябва ми една енциклопедия "Българска възрожденска интелигенция".Ако имаш една в повече,бих я купила.
| |
|
|
|
|