|
|
|
Тема
|
Въпрос!
|
|
| Автор |
пeтъk (талант) |
| Публикувано | 18.07.11 21:17 |
|
|
Здравейте, някой знае ли къде мога да си направя тест подходяща ли съм за орален секс. Знам, че за да е положителен резултатът от теста трябва да съм с неутрално ph и алкална микрофлора. Къде мога да направя необходимите изследвания и горе долу на каква цена.
Предварително благодаря!!!!
| |
|
|
|
Много просто! Има един утвърден талант - ТЕНЧО, понастоящем влизащ с ник Antix. Той извършва въпросните прегледи безплатно, посредством вкусовите си рецептори на езика. Той е професионалист в тази област, със завидни познания.
| |
|
|
|
А колко ще ми струва и лабораторията на ТЕНЧО сертифицирана ли е? Искам също така удостоверителен документ, че съм преминала теста успешно и по възможност осигуряване на гласност на този факт!
| |
|
|
|
Фактури не издавам!
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
|
|
А със здравната каса работиш ли?!
| |
|
|
|
Да, но само докато управляваше тройната коалиция!
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
|
|
Имам позната в Психиатрията! Тя работи със Здравна каса, а също така: здраво бия, вързва и тъпче с лекарства такива като тебе!
Редактирано от radost_kocheva на 20.07.11 12:08.
| |
|
Тема
|
радвам се да ти видя ника
[re: пeтъk]
|
|
| Автор |
Kиpo ( ) |
| Публикувано | 20.07.11 12:57 |
|
|
все едно дали е взаимно ;)))
Що се касае до въпроса ти, кефи ме реакцията в "споделено". Често не ми се иска да вярвам как грубо е отстранено от Природата(господ няма как да е толкова жесток!) чувството за хумор и некои женки, като клиторчетата на някои техни клети посестрими в мюсюлманския свят.
Когато ставаме от сън, за да отидем на Църква, демоните ни подбуждат да заспим отново
| |
|
|
|
|