Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:00 03.11.25 
Култура и изкуство
   >> Литература
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема вапрознови  
АвторБ.K. (Нерегистриран)
Публикувано17.04.06 18:44

пи4ове и дами, нужно ли ви е да пускате тъпни ей тъй, че да разводнявате тематиката на клуба? хубу, привлякохте внимание, сега какво?
питам си.

Тема втори опитнови [re: Б.K.]  
Публикувано17.04.06 18:48

пуста грамотност, я пак.

пи4ове и дами нужно ливи е да пускате тапни ей тай 4еда разводниавате тематиката на клуба привлиакохте внимание и сегакакво

Тема одговор [re: Б.K.]  
Автор MдП (`)
Публикувано17.04.06 19:37

(с симпатия и наитина шапкосвал)
Молотв, не чекни кучето пот опашщката, че ште патиж! Ас вече се вазмотих от петак, дето няма домащно вазтитание, и тебе ли за уча на убноски! Не му беше местото тук като нова тема на това, ами в плесента на петак, дето развуднява клуп л-ра. Що допълнително мътиш блатото, а. Колкото повече се вазмощаваш, толкова повеч спам - зъкон. Харе, крий се!

http://www.radiotangra.com/

Тема Re: вапрознови [re: Б.K.]  
Авторegoist (Нерегистриран)
Публикувано17.04.06 20:08

Боза, наиш ли колко лесно се прави форум. Идно скрипче ти трябва, един програмисте, или може дори безплатно в датата готово да полузуваш. Не, сред панаира да викаш искам стойностна литература и постинги е безсмислено, не че не се случват и добри, меко казано добри неща в писането и тук, но....................

Тема Re: вапрознови [re: egoist]  
Публикувано18.04.06 02:25

не ми е нужен нито програмист, нито скрипт. първото си го имам в непосредственото обркръжение, второто нямам проблем да си го намеря, вкл. чрез първото.
нямам предвид неориентираните дечица, дето като последно спасение искат някой тук да им напише домашното. нито новаците, които просто не са преценили, че на нещо мястото му не е точно тук.

нет етикет имам предвид. демекъ, както аз не ходя в клуб 'пороци' да им пусна тридесет статии за постмодернизма, така и считам за нередно тук да се появят пет теми, ей, така, без връзка с нищо, само-за-да-съ-напраим-на-ебаси-духовитите-пичове-и-пички-оле!
само че твърде много обяснения винаги са излишни.

АвторMaлkaтa Mю (Нерегистриран)
Публикувано18.04.06 10:48

Виж, просто не им обръщай внимание.
Само се абиш.
И аз не мога да разбера защо розовия например
продължава да пуска постинги, дето само заемат място,
но нямам намерение и да питам, защото това ще доведе
до потоп от обяснения, което не ми се четат.
Също и нерегистринарините с особено "оригинални" никове и т.н.
Неотговарянето може да е и предпазна мярка.
Ще си начешат крастата и ще им мине.
Заговориш ли го обаче - спасение няма...

Тема Re: вапрознови [re: Maлkaтa Mю]  
Авторшaдpaвaнeн_kиkoт (Нерегистриран)
Публикувано18.04.06 11:17

Че аз вече именно това й отговорих, що повтаряш като папагал?!

Автор пeтъk (талант)
Публикувано18.04.06 11:24

Молотов, само преди няколко месеца занимаваше клуба с личните си мотиви да пишеш или да не пишеш, посочваше дати от които вече никой на света нямало да може да те върне тук, обяви че си правиш експеримет с клуба, защото по изключение имаш свободно време.
С две думи ограничи се до копи пейста, в който несъмнено те бива и не давай акъли, защото сякаш ти си персоната която е пускала най-много теми само за да забележим, че я има на белия свят.
Сполай ти.

Редактирано от пeтъk на 18.04.06 11:26.

Тема Мразя те, кучко!нови [re: пeтъk]  
Автор kay aнд чиkeн (изроди)
Публикувано18.04.06 11:59

Нали ти казах, да не издаваш тая тайна? Повече нищо лично няма да ти споделям, да го духаш!

Тема Ебаси, мислех, че съм си променил профила ...нови [re: kay aнд чиkeн]  
Автор kay aнд чиkeн (фром адър спейс)
Публикувано18.04.06 12:00

... да го еба!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.