|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
За конкурс някакъв
|
|
Автор |
lachistein (Величество) |
Публикувано | 17.07.05 01:50 |
|
Под високите тавани, в легло, порочно и огромно лежеше Той- в спящо тяло обуздан. Минута по-късно освободи крещящи очи и центрира вселената, напомняйки за себе си. "Стафиди. Стафиди да танцуват между зъбите. Да ги стривам и поглъщам."-беше първата му мисъл. Загърна благоденстващи меса с грозно скъп плащ и пренебрегвайки дори ритуала по сутрешен тоалет, полетя към трапезарията. Черната фруктиера преливаше от мъртви гроздови зърна.
"Ще напрегна кожиците ви, ще залича бръчките и ще ви унищожа."-оповести Той. Зарови по-пошлата ръка в стафидено стълпотворение и започна да пълни устата си, да смачква дребните плодови намеци. Разхождаше език между останките им и се разливаше в безобидна, но красноречива перверзия.
...
******* пак шептеше малоумия в зимната градина, а Той за пръв път изпитваше погнуса от тази ненормалница и с непоколебимост я запрати в кактусите, като заглуши шизофреничното й скимтене с приличен смях
...
Гнетеше трона си вече половин час и опитваше да се изтръгне от нелепите ръце на угризенията, които го връхлетяха. Добре, че някой нещастник се беше осмелил да бие камбаната на главния портал...Изправи чудовищна фигура, поразкърши се и умря.
Коронацията предстои.
| |
|
Имам предвид конкурса на Дебелогъз Нинджа.
Коронацията предстои.
| |
|
Ей, това е много яко! Скъсах се от хилеж. Успех на конкурса.
| |
|
благодаря:)
Коронацията предстои.
| |
|
Късно е, братчед, нямаш никакви шансове, номинациите са направени. Даже аз не съм измежду тях.
| |
|
Френдли кънгречълейшънс и от мен!
(макар конкурса, доколкото сега го виждам, е бая тъп и наградата е обидна, ама повода не е важен)
'Il n'y a pas de hors-texte' - 'There is no outside-text' Derrida
| |
|
Моля ти се, поводът беше тютюнопушенето и вредата от него, а не някакъв си там пършив Коелю.
| |
|
хаха
Коронацията предстои.
| |
|
данке:)
конкурсът беше само оправдание:)
Коронацията предстои.
| |
|
бе, нинам...
квото и да е... няма значение
'Il n'y a pas de hors-texte' - 'There is no outside-text' Derrida
| |
|
f***in~ insane
или по друг на4ин казано... много добро, много
мога да използвам markup, aма няма
| |
|
хах:)
Коронацията предстои.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|