|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
нова игра
|
|
Автор | cивия вятъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.12.03 23:28 |
|
надявам се, че ви се играе...
на мен ми е скучно...
това не е нещо ново - да пишем заедно :)
аз започвам (защото съм най нахален). после някой друг продължава :) не е сложно нали? предлагам до 30 думи да е ограничението за обем, за да е по интересно
дали ще се получи манджа с грозде? или шедьовър на колективния ум?
на вас разчитам да проверим... и така отпочвам със загадъчното:
Нощта е мастилено тиха...
.......вие сте
| |
Тема
|
Re: нова игра
[re: cивия вятъp]
|
|
Автор | OO1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.12.03 00:27 |
|
Тази мисъл се въртеше в главата на младия Тапишон Георгиев, докато той заключваше гаража, където "Нива"-та бавно изстиваше след нечовешкото препускане по кърищата.
| |
Тема
|
[re: OO1]
|
|
Публикувано | 18.12.03 00:48 |
|
Тапишон се замисли за живота си. Три големи ракии по рано в селската кръчма беше чул тези думи, които сякаш го обсебиха...
| |
Тема
|
|
|
Автор | OO2 (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.12.03 00:59 |
|
...така, както миналото лято го бе обсебила мисълта, че филоксерата ще съсипе лозето му и реколтата ще бъде слаба. А беше натрупал дългове, времето изтичаше...
| |
|
Търкаляха се думите из главата му с мекото почукване на билярдни топки, и ту една, ту друга лъсваш на повърхността на плиткото му съзнание. Вяло помахваше с ръка пред лицето си, като да отпъждаше конска муха, но така и не можеше да ги пропъди.
Ще разчупиш ли черупката?Редактирано от Crony на 18.12.03 01:04.
| |
Тема
|
[re: Crony]
|
|
Автор | OO3 (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.12.03 01:26 |
|
Изведнъж Тапишон се почувства нелепо. Ако беше чел книжки, щеше да каже за себе си, че сякаш е герой в глупав разказ...
| |
Тема
|
[re: Crony]
|
|
Публикувано | 18.12.03 01:29 |
|
почеса се по носа и се усмихна сам на себе си, разкривайки два реда жълти криви зъби. хлъцна и влезе в запуснатата къща
| |
Тема
|
[re: OO2]
|
|
Публикувано | 18.12.03 01:32 |
|
...от винпром Карнобат изкупиха на безценица последната му реколта и имаше пари само колкото да се запие. "продай го!" беше му казал Захари.....
| |
Тема
|
|
|
Автор | OO4 (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.12.03 01:35 |
|
Самата къща много приличаше на стопанина си. "Одрала му е кожата", би казал човек с малко повече въображение.
| |
Тема
|
[re: OO3]
|
|
Публикувано | 18.12.03 01:35 |
|
В този момент олющената врата на гаража затрепери сякаш могъща сила витаеше наоколо и даваше знак за себе си. Гръмовен глас прозвуча:
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|