Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:54 06.07.25 
Култура и изкуство
   >> Литература
*Кратък преглед

Тема Черният домнови  
Автор Haчko (мумджендзе)
Публикувано18.08.02 15:00

Новата книга на Стивън Кинг е разкошна :)
Разкошна е не сама по себе си, а като част от (позволявам си да я нарека) монументалната сага за Кулата :)))))))) И като продължение на разкошния "Талисманът", който ми е любим :))))

Силно се надявам Стивън Кинг да успее да завърши историята с Кулата във всичките измерения - просто ще умра от удоволствие :)))))))))))))))))))))

Пътят към рая е постлан с лоши намерения.

Тема Re: Черният домнови [re: Haчko]  
АвторCтивънkинroфил (Нерегистриран)
Публикувано22.08.02 13:07

И аз, и аз много големи надежди пазя по адрес на чичо Стиви

Тема Re: Черният домнови [re: Cтивънkинroфил]  
Автор Haчko (мумджендзе)
Публикувано22.08.02 14:32

Лошо... В някакъв форум четох, че започнал да ослепява. Засега е само слух, но... много упорит и разпространен :(

Пътят към рая е постлан с лоши намерения.

АвторHermit (Нерегистриран)
Публикувано15.09.02 20:14

Da vjarno e! Naskoro davaha po BBC WORLD polovin chasov dokumentalen film za King i samia toi kaza che silno e zapochnal da gubi zrenieto si. Dano nestata ne se vloshat!!!!
"The Black House" e strahotna, sledvastia put ste ja procheta v original, razocharovan sum ot druzkite promeni koito si pozvoljavat da pravjat s prevoda... Mnogo mi haresa, predi tova prochetoh za poreden put Talismana za da mi se projasni pametta za subitiata.... I vse pak Talismana e mnogo po zadulbochen roman.. i tam stava duma za prikliucheniata na dete, i nestata sa opisani prez pogleda na Djack kato maluk, a Chernia dom e suvsem razlichen roman, V Internet ima site posveten na romana kadeto ima interviuta s King i Straub... Samia King kazva che dvete knigi sa korenno razlichni.... i ako ochakvame nov sequel na The Black House tretata kniga veroiatno ste se razviva izcjalo v teritoriite.

Автор samo minavam (минувачка)
Публикувано18.09.02 01:21

Knigata naistina e prekrasna!!!A za Kylata predi tova sum chela samo v "Surca v Atlantida" ima li q spomenata v drygi knigi i ako da v koi?

V jivota ako ne priemash nishto drygo osven nai-dobroto,mnogo chesto go polychavash.

Тема Re: Черният домнови [re: Hermit]  
Автор samo minavam (минувачка)
Публикувано18.09.02 01:26

Kakuv e saita posveten na knigata?

V jivota ako ne priemash nishto drygo osven nai-dobroto,mnogo chesto go polychavash.

Автор Cyema (непозната)
Публикувано19.09.02 01:07

не ми харесва.именно защото "Талисманът" ми беше любимата книга доста дълго време.прилича ми на съшита с бели конци.и като отделна книга не би ми харесала.не че сега е кой знае колко свързана с Талисманът-изненадващата поява на Софи,останала незабелязана дотогава(ах,ах-колко плоско и изтъркано), беглите препратки към първата,и уж общия главен герой.само че този джак,не е моят Джек.разочарована съм.и съжалявам за Краля.

Bcu4ko e Cyema

Тема Re: Черният домнови [re: samo minavam]  
Публикувано20.09.02 22:48

http://www.fireandwater.com/blackhouse/

Тема Re: Черният домнови [re: samo minavam]  
Публикувано20.09.02 22:52

Ne sum napulno siguren dali beshe spomenata v "Ochite na Drakona".... kolkoto i puti da procheta edna kniga vse zabravjam detailite sled vreme.
Vuv zbornika "Everythingґs eventual" ima cjal razkaz posveten na Roland, kazva se "The little sisters of Eluria" za drugi ne se sestam v momenta...

Тема Re: Черният дом [re: Cyema]  
Публикувано20.09.02 22:56

Talismana naistina e strahotna kniga!!!! No ne mislish li che bi bilo susto taka plosko i izturkano ako King i Straub prosto zaslepeni ot uspeha na Talismana bjaha ja povtorili nanovo 17 godini po kusno? I az strashno mnogo izkah da vidja produljenieto na Talismana takova kakvoto i ti si go iskala.. no moje bi taka e po do dobre.
Chernia Dom e strahotna kniga susto vse pak!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.