|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Коя книга... ?
|
|
Автор | Пипoнчo (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.03.01 23:55 |
|
ви е променила най много, защото всички те за някой от нас и неусетно дори ни променят. И защо четете какво намерихте тук или все още продължавате да търсите.
| |
Тема
|
Re: Коя книга... ?
[re: Пипoнчo]
|
|
Автор |
lnsight (Shurrarist) |
Публикувано | 10.03.01 03:13 |
|
"Дзен и изкуството да се поправя мотоциклет"
The death is not the END
| |
|
"Къщата на духовете" - Исабел Алиенде
"Петата планина", "Край река Пиедра седнах и заплаках" и "Вероника решава да умре" на Пауло Коелю...са другите книги, които ме карат да се замислям...може би ме променят..
| |
Тема
|
|
|
Автор | arkadashko (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.01 18:35 |
|
Abe imah dobroto jelanie da ti otgovoria, ama kato sednah da go mislia otgovora, vidiah che moje i da zamrakna v tozi net klub, ta ayde za drug pat ;)
| |
Тема
|
[re: arkadashko]
|
|
Автор | nahut (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.03.01 11:59 |
|
Milsq, che nikoq kniga ne moje da ti promeni jivota. Edinstveno ti mojesh da go napravish, i to dosta trudno. Inache,a ko te vpechetli, i nqkoi komiks moje da te promeni.
| |
Тема
|
Re: Коя книга... ? ne edna i ne samo prochita kato
|
|
Автор | FUCKED_UP (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.03.01 00:42 |
|
Obrazovatelnite romani...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
hobit (непознат
) |
Публикувано | 27.03.01 11:28 |
|
В моя кратък читателски опит най-много съм се дивил на "Шогун", "Властелина на пръстена", разказите на Удхауз и Ремарк като цяло, но подчертавам, че това е лично мнение и никого не ангажирам с него.
| |
|
Ne sum sigurna, dokolko me e promenila. no znam 4e mi e napravila nai-golqmo vpe4atlenie: "Iskrica jivot" na Remark.Udivena sum ot neveroqtnata ustoi4ivost na tezi hora,ot nadejdata im za budeshte,ot dokazatelstvoto 4e i pri ne4oveshki usloviq mojesh da budesh 4OVEK.Edna prekrasna kniga.Mnogo silna.Napisana e za edin ot nai-mra4nite periodi v novata istroriq na 4ove4estvoto,no v mraka ima svetlina i sled nai-dulgata nosht pak nastupva den.
| |
Тема
|
[re: hobit]
|
|
Автор |
Ludetino (непознат
) |
Публикувано | 02.04.01 16:48 |
|
В момента и аз съм на Властелина... и какво по точно те промени тази трилогия?
| |
|
Вече почти не чета какво има тук.
Много е натоварвашто.
Промениха ме:
"Малкият принц" от Екзюпери
"Алиса в страната на чудесата" от Карол
"За мишките и хората" от Стайнбек
"Сто години самота" от Маркес
"Полет над кукувиче гнездо" от Киси
и всички други книги които съм прочела.Няма книга на света,колкото и критикувана да е,да не е променила мислещият човек.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|