Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:40 20.07.25 
Култура и изкуство
   >> Литература
*Кратък преглед

Тема nonumber  
Автор noname ()
Публикувано14.08.00 13:30

When memories fill up dreams Автор: inches Дата: 10.07.00 19:59 I remember the first time, too Many a thing I saw… That Day. I say, "It's late! I cannot sleep!" The memory fading I woo The icicles chilling I thaw, As I pray For the taint Not to infect That deep, For you Do, Do You scare Me! That empty face of yours, Shining cold, back at the Warmth of my look, As it lands onto y'or Corpse. May I say "phuu"? And send it there, To the back of my mind, locked behind the doors. Of course, then the Dream of it all, like a book I would read in the dark, where waited before All my memories light, Soothing me with their sight. So would I not pray, Not to let daylight slip away? I would rather not fall asleep But memories keep, Close to my heart, Darkness to dart With the lightest Ever Light! Remember the sand in the desert! The caterpillars on the trees! The kids in the park, playing soccer! …And Never recall That Day When You threw your being up In the corner of Life!

Тема nonumberнови [re: noname]  
Автор барбалена ()
Публикувано21.08.00 12:44

-Изглежда много хубаво - каза Алиса, като го прочете. – Само че е извънредно трудно за разбиране!(Виждате ли, тя не искаше да признае дори на себе си, че изобщо никак не го разбира.) Усещам, че някак ми изпълва главата с идеи, само че не знам какви!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.