|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ex-pesho, kyde si?
|
|
Автор |
zu () |
Публикувано | 02.11.99 07:00 |
|
?
| |
Тема
|
Ex-pesho, kyde si?
[re: zu]
|
|
Автор |
byly () |
Публикувано | 02.11.99 08:56 |
|
Пусни още нещо от Калвино, ако не те затруднява много...
| |
Тема
|
Da viknem v hor!
[re: byly]
|
|
Автор |
zu () |
Публикувано | 02.11.99 09:07 |
|
E-e-ho-o! Pishem neizvineni otsystvia-a-a! :o)
| |
Тема
|
Ex-pesho, kyde si?
|
|
Автор |
ex-Pesho () |
Публикувано | 02.11.99 09:07 |
|
Ами тук съм, ама мислех че вече сте се наситили на Калвино, пък и ти не ми отговори на последния постинг (не че нещо беше съществено де), та реших че или си се прибрала в България или че ти е писнало от форума. Е, имах и доста работа, но винаги намирам малко време да погледна и тук.
| |
Тема
|
Ex-pesho, kyde si?
[re: ex-Pesho]
|
|
Автор |
zu () |
Публикувано | 02.11.99 09:16 |
|
Imam mnogo problemi s kompiutyra i ne malko sys samata sebe si. Za vtoroto niama lek. Niamam nishto umno za kazvane i zatova gledam da ne bybria mnogo, no nishto, absoliutno nishto ne mi prechi da cheta. Useshtash li nakyde bia? ;-)))))))))
| |
Тема
|
Ex-pesho, kyde si?
|
|
Автор |
ex-Pesho () |
Публикувано | 02.11.99 09:21 |
|
Добре, добре, ще преведа нещо тези дни. Между другото днес си взех от библиотеката If on a Winter's Night a Traveler от Калвино. Не съм го чел и много му се облизвам. На времето се вдигна много шум около този роман в необичайна форма, но ще видя какво представлява все пак. Макар че е на английски за жалост :(
| |
Тема
|
Ex-pesho, kyde si?
[re: ex-Pesho]
|
|
Автор |
zu () |
Публикувано | 02.11.99 09:24 |
|
A-a-a, nie i drugo bihme procheli, ti ne se shtadi mnogo, davai i tova i onova, ot prevod amortizacii niama.
Maznica i reketiorka! Gadna kombinacia! :))))))
| |
Тема
|
Ex-pesho, kyde si?
|
|
Автор |
alas! () |
Публикувано | 07.11.99 20:33 |
|
Би ли се захванал с "Кант и птицечовката" на Еко?
| |
Тема
|
До "alas!" - II
[re: alas!]
|
|
Автор |
alas! () |
Публикувано | 08.11.99 10:04 |
|
Колега, пращай ми кратък обзор на цитираните произведения, че ще взема да те изложа на слабо време.
;)))
Айде - Кастанеда мога да го устискам - подочувал съм туй-онуй, ама тая птицечовка отгде плува. И накъде?
P.S. Случайно да познаваш един виден български историк-арабист?
;)))
| |
Тема
|
zu .... скоби от и за Nefela :)
|
|
Автор |
Nefela () |
Публикувано | 09.11.99 10:55 |
|
Здравей, zu!
Ще ти отговоря тук, защото онзи очарователен клуб предразполага с атмосферата си към доста по-различни разговори ;)))
Радвам се да те срещна отново. Много. Вярно е, че изчезнах. Не бях се отбивала в клубовете от два месеца. Видя и повода за визитацията ми (избрах много подходяща дума, нали?... явно, усвоявам терминологията на клуба :)))
Хм... какви точно подозрения и съмнения :))... че съм тук, но не като Nefela?... не, zu, не бях тук... не съм сменила ника... помниш ли, ти ми каза да си го пазя :))) Просто един ден си изчезнах. Дори не помня имало ли е конкретен повод. Знам само, че беше в ерата на клубороенето :))....Та представям си го горе-долу така: влязла съм сутринта, разгледала съм темите и не ми се е приискало да пиша, после отново съм се отбила вечерта и не е имало нищо ново, защото по това време всички бяха прекалено заети да щъкат въодушевено и да си вграждат имената в Първи теми, на другия ден съм наминала и съм прочела без да пиша, на следващия не съм намерила нищо за четене... и така.... неустойчиво внимание, очевидно :))
Това е. Стъпка по стъпка неусетно те помамих в тайнствените сенки на мистериозната история - изчезването на Nefela от клубовете.
Изтълкувах посланието ти като поДкана да се отбия в Литература. Направили сте хубав клуб. Хареса ми. Но какво мога да допринеса аз за уюта тук. Освен понякога да се прокашлям и да казвам - ей, има ме, тук съм, чета ви :)))....кхъ, кхъ:
Ей, има ме! Тук съм! Чета ви!
Nefela
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|