Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:53 14.07.25 
Култура и изкуство
   >> Литература
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Част от меннови  
Автор Гергана ()
Публикувано17.10.99 21:49

Обич Последна битка аз със себе си ще водя, но сили нямам изтощена съм сега. Обичам те и за това се мразя. Отдадох ти се с цялата душа. Зовях те във съня си те допуснах. Пробуждах се със затаен от страсти дъх. Харесвах те, когато бях ти безразлична. Обичам те- аз нежно ти шептях. Сега отивам си, макар да страдам. Разкъсвана от въре мен всичко ме боли. Прости ми! По- добре сега аз болка да си причинявам Обичам те, сега ме изпрати. На този когото обичам, обичах, но не искам да обичам... ако искате ме критикувайте , само Ви моля не продължавайте в рими написаното от мен.

Тема Част от меннови [re: Гергана]  
Автор Jiko ()
Публикувано17.10.99 22:33

Страхотно!!! Красиво и същевременно тъжно....... и до болка искрено...... Поздравления!!!!

Тема Част от меннови [re: Jiko]  
Автор Gergana ()
Публикувано18.10.99 00:34

Blagodaria :)

Тема Част от меннови [re: Гергана]  
Автор Gergana ()
Публикувано18.10.99 01:57

Стоя безмълвно на скалата Оглеждам се… Във морските вълни, Ндавесва се над мене сянка, Но си отива… Щом извърна аз очи! Каде си тръгнал? Пак ли бягаш? Защо крадеш от моя сън? Нима е страшно да погледнеш, Очи изпълнени със скръб Нима е страшно да докосваш, Трепереща от страх ръка И да целуваш устни Със нежност, а не със страх и самота. Върви си… Ти си само сянка, Един безличен силует Ще търся образа ти нежен В лицето на човек. Za niako koito tarsia....

Тема Част от тебнови [re: Гергана]  
Автор The End Complete ()
Публикувано18.10.99 06:39

Отдавна не бях чел нещо толкова блудкаво. Сигурно има поне още 100 000 стихотворения, които приличат на това.

Тема Бравонови [re: The End Complete]  
Автор Velzevul ()
Публикувано18.10.99 13:53

Не е блудкаво, а си е много хубаво даже.

Тема CHast ot menнови [re: Гергана]  
Автор Kritik ()
Публикувано18.10.99 18:45

Egati tapniata.

Тема Браво [re: Velzevul]  
Автор Gery ()
Публикувано18.10.99 19:24

Blagodaria za podkrepata :P, a na tezi koito ne go haresvat... edva li biha mogli da razberat i chast ot tova koeto sam napisala, i sled kato sa tolkova dobri, zashto ne ostavite neshto vashe tuk. Mnogo lesno e da kritikuvash, no trudnoto e da go napishesh i da imash kurazha da go pokazhesh na sveta.

Тема За Kritik-анови [re: Kritik]  
Автор :-о ()
Публикувано19.10.99 01:58

Kritik написа: ------------------------------- Egati tapniata. То си е много хубаво, ама 10 годишно дете като теб едва ли можего разбере!!

Тема Браво ?нови [re: Gery]  
Автор The End Complete ()
Публикувано19.10.99 03:22

Никъде не твърдя че съм добър в писането на блудкави стихотворенийца. Пък и не виждам каква смелост се изисква да отегчаваш хората с такива. Мога да пробвам нещо все пак, мисля че не е толкова трудно:

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.