|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Стивън Кинг ?!?!?!?
|
|
Автор |
Thunderbeast () |
Публикувано | 10.08.99 12:06 |
|
Харесва ли Ви Стивън Кинг?
И защо, по дяволите, повечето хора си мислят че той пише ужаси?
| |
|
Mnogo e gotin:)
Pomnia, che kogato chetoh "Izkuplenieto" oshte ne beshe sniman filma i maksimalno se kefih :)))))
Mejdu drugoto tova ne e ujasi kniga
| |
|
Страхотна книга, Ники, а и филма не беше лош :-))
Аз точно това имах предвид: защо по-вечето хора като чуят името Стивън Кинг ме поглеждат озадачено и си мислят: " Стивън Кинг - ужас ( тоя е мръднал )"?!?
А ти случайно да си гледал друг филм по Стивън Кинг, който да е направен като света? Изключвам " Подплавачката "; " Изкуплението Шоушенк " и " Проклятието"?
Какви други книги си чел? А новата близначка ( Град Отчаяние) ?
| |
|
долорес клейборн
| |
Тема
|
Стивън Кинг ?!?!?!?
[re: сийка]
|
|
Автор |
Niki_K () |
Публикувано | 12.08.99 17:30 |
|
DA "Mizari", "To" i oche zasneti filmi po knigi, a da "Sianieto" s Djak Nikalsan:)
Po edno wreme samo nego chetiah ....:)
| |
Тема
|
Стивън Кинг ?!?!?!?
[re: Niki_K]
|
|
Автор |
mimi () |
Публикувано | 15.08.99 19:09 |
|
Стивьн Кинг е гений.Чела сьм всичките му издадени в Бьлгария книги и не харесвам нито един от филмите,които са направени по тях.Не може да се снима ужаса за които пише,а само някакви смешни чудовища.Най-великата му книга е "Дьлгата разходка"!Абсолютна психария!
| |
Тема
|
Стивън Кинг ?!?!?!?
[re: mimi]
|
|
Автор |
Caleb () |
Публикувано | 16.08.99 13:30 |
|
Да, Стивън Кинг наистина е гений. Яко се бях психирал покрай инцидента, добре, че се оправи човекът.
Вярно е, че мрачните му видения се филмират трудно, но има и доста точни попадения като "Мизъри" ( любимият ми филм по Кинг ), "Изкуплението Шоушенк" или "Прилежен ученик"...
| |
Тема
|
Стивън Кинг ?!?!?!?
[re: Caleb]
|
|
Автор |
Caleb () |
Публикувано | 16.08.99 13:37 |
|
За малко да забравя да се оплача...
Ама не може ли поне веднъж нашите мили сънародници да не оплескат нещо?!? Desperation и The Regulators са преведени от различни преводачи, които дори не са си направили труда да надникнат взаимно в писанията си. Ето това е УЖАС!
Както и да е...
Току що прочетох на www.stephenking.com, че ще филмират Desperation. Я ми кажете кого виждате в ролите. Според мен Антъни Хопкинс пасва идеално за Маринвил.
Поздрави
| |
Тема
|
Стивън Кинг ?!?!?!?
[re: Caleb]
|
|
Автор |
mimi () |
Публикувано | 19.08.99 11:41 |
|
Определено има поне един два филма,които са хубави,но при толкова много издадени книги направо са си нищо.Винаги гледам всички филми по негови книги и почти винаги оставам тотално разочарована.Предпочитам да чета,вьображението ми е достатьчно развинтено,зада се психясам подобаващо,а това е важното,нали?Питьр Сттроб и Диин Кунц напразно се опитват да го достигнат,нямат особени успехи до сега.
| |
|
Ужаси ли?
Хм,повечето така си мислят от страх!
Той е един неповторим и прекрасен автор,под чието перо излизат невероятно правдиви романи(и не само).
Всъщност всичко,което е написал е адски правдиво и отразява не друго,а обективната действителност.Това ,че някой хора не могат(или не искат) да вникнат в истината си е лично техен проблем.
"Дългата разходка" примерно.....Нима всеки от нас не е един от героите описани от Кинг?И нима всеки от нас,в даден момент или по някое време, не се е сблъсквал с гадостта и простотията на всички заобикалящи го,нима не сме действали по същия начин,нима не сме правили мръсотии някому,оправдавайки се и криейки се зад паравана на собствената си "велика" крайна цел в живота.....
Всичко е толкова реално,че каквото и да кажа ще е малко....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|