Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:26 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Linux
*Кратък преглед

Тема възможно ли е да имам вирус или шпионска програма?нови  
Авторпитaщ (Нерегистриран)
Публикувано26.01.09 07:26

чудя се, понеже преди да кажем си остави е-маил за регистрация за зелена карта и се убиват да ме спамят сега. оба4е наскоро рових в нета за онлайн тв и разни такива тематики, без никъде да съм създавал акаунт и сега изведнъж на е-маила започват да пристигат спамове точно с тематика за онлайн тв, фрии тв и други подобни.

Тема Re: възможно ли е да имам вирус или шпионска програма?нови [re: питaщ]  
Автор chelsey86 ()
Публикувано26.01.09 20:03

ами едва ли, по някакъв друг начин намират тази информация.

Аз също съм забелязал такава последователност (търся нещо в Google, после получавам спам с подобни теми), но системата е чисто нова, нищо не е инсталирано, изтеглена е от официалния сайт...

Та искам да кажа че надали е някакъв вирус.

Тема Re: възможно ли е да имам вирус или шпионска програма?нови [re: chelsey86]  
Публикувано27.01.09 07:27

ам и моята си е от официалният саит. хаиде ползвал съм бг мирор за тегленето
ама поне за тях се надявам, че са чисти. иначе не качвам български разработки, понеже
не им вярвам :)
само програмки от официални саитове. мама им спамерска....... уж толкова
милиони долари е глобата за спам, оба4е няма и няма спиране :)

Тема Re: възможно ли е да имам вирус или шпионска програма? [re: питaщ]  
Авторimagination (Нерегистриран)
Публикувано30.01.09 11:42

Пощите ви случайно да са в gmail ?

Тема Re: възможно ли е да имам вирус или шпионска програма?нови [re: imagination]  
Публикувано30.01.09 22:41

в гмаила е слабо. по около 5-6 спама на ден.
ама в yahoo-то е ад. по едно време бяха към 30 на ден.......
да не би гмаил да продават е-маилите на спамери?

Тема Re: възможно ли е да имам вирус или шпионска програма?нови [re: питaщ]  
Автор Пeтъp_ (професора :))
Публикувано04.03.09 22:22

Има няколко неща които ако ги направиш ще спадне спама драстично - триене на бисквитки, триене на история на сърфирането, триене на информация от формуляри и търсения - всичко при затваряне на мозилата. И никакво запомняне на форми и пароли.
И преди да си влезеш в пощата триеш горните неща от бутона за триене на личните данни, като свършиш с пощата излизаш от бутона изход и пак триеш от споменатия бутон.
Спама идва защото от доста страници прехващат къде си ходил и къде имаш пощенски акаунт и си правят изводи.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.