|
Тема
|
офисна работа на Linux
|
|
Автор |
Дaниeл_ () |
Публикувано | 22.10.08 18:57 |
|
Има ли фирми в чиито офиси някъде да се ползва Linux за десктоп операционна система? Кой взе решението това да стане? Какви бяха причините да се вземе такова решение? Какво ако се портира за Linux ще се замислите и Вие? (ако сте човека от когото това зависи... ще пусна темичката и в клуба на админите)
| |
Тема
|
Re: офисна работа на Linux
[re: Дaниeл_]
|
|
Автор |
ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел) |
Публикувано | 22.10.08 19:45 |
|
в офиса аз работя на Линукс. останалите - не.
секс, вандализъм и религиозно мракобесие
| |
|
няма какво да се портва толкова. Комбайн HP2840, 2 ядрена машина, слак -current, open office, hplip, wine, firefox, вградените инструменти за курдисване и тестване на железата около мен.
Май е това. Няма нужда от портове-мортове. За всеки случай имам един VirtualBox със XP, за да се гъбаркам със Elder Scrolls: DaggerFall, който ужасяващо не зацепи с DosBox.
| |
|
Ми в офиса в който бачкам - аз бачкам на Линукс. Няма какво да портвам. По скоро ако исках да бачкам на виндовс - трябваше да се чудя как да портвам за виндовс.
А - офиса не е нает от фирма - просто си е офис, в който си плащам за кефа да бачкам
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
Re: Всичко си имам,
[re: martyr]
|
|
Автор |
ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел) |
Публикувано | 23.10.08 09:03 |
|
в wine така и не намерих начин да инсталирам от inf-файл. опитах и на ръка, но нещо пропускам и не става.
а DosBox го държа заради Second Reality.
секс, вандализъм и религиозно мракобесие
| |
Тема
|
Re: офисна работа на Linux
[re: Дaниeл_]
|
|
Автор | seeker (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.10.08 21:44 |
|
за 100% на Linux
| |
|
Spectrum Net са изцяло на линукс AFAIK.
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
Да бе...
И най-новия служител е мармот, дето увива всичко в станиол...
| |
Тема
|
Re: И...
[re: sas]
|
|
Автор |
DrFrancky (Keen on Yelling) |
Публикувано | 08.11.08 19:28 |
|
aehahahahahah
Дишайте лепило - хиляди Linux юзери не могат да грешат !
DrFrancky
| |
|
в главния офис бяха, не броя разните лан-чета дето накупиха после.
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
|
|
|