|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Омазах Ubuntu
|
|
Автор |
JoroH (ВРИД) |
Публикувано | 08.07.08 13:39 |
|
Значи, не съм сигурен точно как, но си прецаках убунтуто. При стартиране стига до Running local boot scripts (/etc/rc.local) и забива. Има начин да се поправи инсталацията?
Редактирано от JoroH на 08.07.08 13:54.
| |
Тема
|
Re: Омазах Ubuntu
[re: JoroH]
|
|
Автор |
por4e2 (hail and kill) |
Публикувано | 08.07.08 14:28 |
|
> не съм сигурен точно как
аи като се сетиш, пиши пак
| |
Тема
|
[re: por4e2]
|
|
Автор |
JoroH (ВРИД) |
Публикувано | 08.07.08 14:46 |
|
Ми мисля, че исках да гледам онлайн телевизия и тръgнах да търся в нета как се пуска виндовс медиа стрийм. В конзола тръгнах да инсталирам некви restricted-extras, но по невнимание затворих конзолата преди да е приключило. След това си играх с настройка на вебкамерата ми и май сменях резолюцията (описвам всичко, което съм правил, аз съм нов линукс потребител и не знам кое може да е проблема). При следващото стартиране екрана ми излезе на някаква суперниска резолюция, да кажем 480 на 320 пиксела и после като рестартирах пак тотално заби до /etc/rc.local
Няма ли някакъв тул, който да се стартира от recovery mode, който да обнови или някак оправи инсталацията?
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от JoroH на 08.07.08 14:49.</EM></FONT></P>Редактирано от JoroH на 08.07.08 15:18.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
por4e2 (hail and kill) |
Публикувано | 10.07.08 21:59 |
|
Има рикавъри цд-та, но ако не знаеш какво е счупило, не ти върши работа, освен ако нямаш директориите на различни дялове и ще преинсталираш без да си загубил много, иначе "заби тотално", все някаква грешка трябва да изкарва, ти си знаеш
| |
Тема
|
[re: por4e2]
|
|
Автор | nanO (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.07.08 22:09 |
|
кво да пише, недоклатен дрисльо? ти ли ще му помогнеш? дето не разбираш и грам от убунту ... а и от слак.
100 коня да ти се изтупат у дебелия гъзец.
| |
Тема
|
[re: nanO]
|
|
Автор |
por4e2 (hail and kill) |
Публикувано | 10.07.08 22:14 |
|
може ли да си толкова жалък, да си губиш времето за подобен пост... и аз двойно повече, щото ти отговарям... айде заваля, скрий сe под някоя гъбка
| |
Тема
|
|
|
Автор |
JoroH (ВРИД) |
Публикувано | 10.07.08 23:00 |
|
Както и да е, не се оправих, форматирах и качих пак убунту. Доволен съм много добре върви. В опитите си да се самообучавам, предвиждам да го скапя поне още веднъж, но поне е интересно
Редактирано от JoroH на 10.07.08 23:01.
| |
|
... нищо няма да научиш. Най-ползотворно е да ти гори огън на главата, машината да ти трябва, а да се скапе нещо. Мислиш, че майтап си правя? Че се бъзикам нещо? Не си познал ...
Знам, знам, винаги задклавиатурното устройство е виновно. Горкия ми монитор - все той си го обира
| |
Тема
|
Re: Само с едно скапване ...
[re: ДъpвeнФилocoф]
|
|
Автор | lunarvalleys (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.07.08 14:36 |
|
ей, верно си е
| |
|
аве големи тежкари станахте тийнейджърите със свободно време.
ми това разбира човекът, това ти пише, какво искаш сега. нали линукс ще излиза от eleet границите и ще стане масов...трябва и обикновените хора да запитват гурутатата.
Редактирано от aтaнac шиниkoв на 15.07.08 04:31.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|