Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:50 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Linux
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ВПНнови  
АвторBПH (Нерегистриран)
Публикувано13.03.07 12:44

Здравейте, имам един проблем.Не мога да си настроя ВПН-а на Сусе 10.И по този начин нямам интернет.Сървъра на ИСП-то е винд2003 с ППТП.Питах разпитвах всеки казва нещо и то не става даите идея как да го пусна този впн.

Тема Re: ВПН [re: BПH]  
Автор Goose ()
Публикувано13.03.07 23:24

А опита ли най правилния вариант? Да се обадиш на хелп деска на провайдера ти?

Тема Re: ВПНнови [re: Goose]  
Автор aтaнacшиниkoв (инцидентен)
Публикувано14.03.07 01:14

Аа, и аз го имам този проблем с ВПН-то под линукс. Дойде провайдерът, свърза го, настрои го под уиндоус и аз му викам, искам и под линукс да имам нет, защото съм с 2 ОС, той ми вика, "еми щом разбирате от линукс, ще може сами да си го сложите и конфигурирате". Браво. Влизам във вътрешната им страница, където имали инструкции как, там има един линк, от който да си изтегля нещото под линукс като съм. Е да, ама под линукс нетът не работи. Хитро, хитро. И сега няма нет под линукс. И не мога да се откажа от този провайдър по ред причини.

Тема Re: ВПНнови [re: aтaнacшиниkoв]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано14.03.07 12:00

Добре де - толкова ли е трудно да го изтеглиш това нещо докато си под Виндовс, и да го запшеш на един Flash drive?
След това монтираш флашката, и го копираш под Линукс и си в бизнеса....

Bеer? Mоre?

Тема Re: ВПНнови [re: bira_more]  
АвторBпн (Нерегистриран)
Публикувано14.03.07 16:41

С тази разлика, че при мен няма хелп деск и никакви файлчета които да дърпам.А знаете без нет нещата са много зле.Та ако има някои които разбира и може да помогне нека пише.

Тема Че що...нови [re: bira_more]  
Автор KoтapakътнaШpьoдинrep (bloody furious)
Публикувано14.03.07 21:37

на флашец?

There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.

Тема Re: Че що...нови [re: KoтapakътнaШpьoдинre]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано14.03.07 22:26

Ми щото може да му трябва Интернет за да смъкне драйвера за NTFS.

Bеer? Mоre?

Тема За този да...нови [re: bira_more]  
Публикувано15.03.07 00:07

ама за read-only - едва ли

There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.

Тема Re: ВПНнови [re: bira_more]  
Автор aтaнacшиниkoв (инцидентен)
Публикувано15.03.07 00:20

Ами не е трудно. Аз това и направих, само че ме дразни цялата тази безсмислица, и без това си имам друга работа вместо да мисля тъпи логистични решения като провайдерът не предлага смислени такива. Такова отношение предполага едва ли не, че Линукс юзерът е някакъв маргинален субект, който си няма друга занимавка, освен да си човърка по системата.

Редактирано от aтaнacшиниkoв на 15.03.07 00:21.

Тема Ами...нови [re: aтaнacшиниkoв]  
Публикувано15.03.07 10:01

повечето български провайдъри наистина го понаболява шпека за линукс юзърите. Твърде малък процент, а и предполагат че шом ползваш линукс, начи си некой l33t hax0r d00d и ш'са упраиш сам.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.