|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Canon PIXMA IP5000
|
|
Автор | Гocт (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.08.05 13:26 |
|
Здравейте, бих искал да попитам - някой знае ли от къде мога да си намеря драйвери за принтер Canon PIXMA IP5000? Прерових Google и различни форуми. Открих само едни, които могат да се използват само в САЩ и Канада (за останлите страни предлагат само демо) и други, ТурбоПринт, които са платени. Не че не бих дал 20$ за тях, но не разполагам с кредитна карта. На сайта на Канон има поддръжка само за МакОС и Уиндоус...
Благодаря.
| |
Тема
|
Re: Canon PIXMA IP5000
[re: Гocт]
|
|
Автор | kiki (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.08.05 13:47 |
|
A pyk az iskam da te popitam zashto si kupi Canon PIXMA IP5000 sled kato ti triabva printer koito da varvi pod linux..Ima drugi stotici printeri, zashto tochno tozi izbra, i posle reshi che iskash da go polzvash i pod linux
| |
Тема
|
|
|
Автор | l (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.08.05 16:01 |
|
Аз лично съм доволен от драйверите на TurboPrint (за друг Canon). Защо не им пишеш и не ги попиташ дали има други възможности за плащане?
| |
Тема
|
[re: l]
|
|
Публикувано | 17.08.05 22:35 |
|
Ами това с питането за друг начин на плащане на ТурбоПринт ми е като краен вариант. Иначе и аз съм доволен от тези драйвери. Но се надявах ако някой друг се е сблъсквал с този проблем, било то и с други модели от серията, да сподели :)
А принтера го купих, защото ми харесва. В класа си в съотношение цена/възможности/качество е най-добър, а и от Канон до сега не съм имал разочарования. Не е болка за умиране ако не печатам под Линукс с него, но ми се щеше да го подкарам.
Поздрави :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Valentin () |
Публикувано | 18.08.05 11:10 |
|
Добра идея е преди да си купиш нещо да провериш дали производителя те брои за клиент.
Много производители не уважават потребителите на свободен софтуер - правят продуктите си без възможност да работят със свободен софтуер или създават пречки за това.
Виж връзките тук:
| |
Тема
|
[re: Valentin]
|
|
Публикувано | 20.08.05 10:51 |
|
Както спомена вече, не е болка за умиране, ако не печатам под Линукс. Просто ми се искаше да го подкарам и рано или късно ще го направя. А що се отнася до проверката преди закупуването - дори да бях прочел, че Канон нямат драйвери за този модел - пак щях да си го купя. Качествата на принтера си го заслужават :) Иначе съм съгласен, че не би било зле всичките или поне почти всички производители да имат поддръжка и за свободния софтуер :) Ако си бях купил някое дървовидно HP от този клас, преполагам щях по-лесно да го подкарам, но компромиса щеше да е прекаленно голям...
Просто исках да попитам дали някой не се е сблъсквал с моя проблем и да има решение на въпроса :) Може и да е човек, закупил си "по-малкия" брат - IP4000.
Благодаря за линковете - онзи за linux compatible го открих от Google и го бях прегледал вече :) 10х
| |
Тема
|
|
|
Автор | бoби (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.10.05 20:12 |
|
Аз имам драйвърите на турбопринт (платените) за канон пиксма ip1500.Aко искаш драсни си мейла и ште ти ги пратя.
| |
Тема
|
[re: бoби]
|
|
Автор |
DrFrancky (Keen on Yelling) |
Публикувано | 08.10.05 14:07 |
|
nikoga niama da se nauchite
DrFrancky
| |
Тема
|
[re: DrFrancky]
|
|
Автор | kiki (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.10.05 14:18 |
|
Are stiga i ti be..Momchetata ne sa vinovni..Platili li sa si za printera--platili......e sega da plashtat i zatova che niakoi ne si e svarshil rabotata li...............ako iskashe da si korekten triabvashe da gi upatish kam tova koeto az sam napravil..da izbiagvat da kupuvut takav hardware
| |
Тема
|
[re: kiki]
|
|
Автор | l (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.10.05 15:34 |
|
И защо трябва да не купуват такъв хардуер (ако е по-добър)? Просто трябва да помнят, че цената на принтера ще е по-висока от това, което плащат в магазина.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|