|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Masklin, тоя път проявяваш повече толерантност
|
|
Автор |
Troll_ (Troll) |
Публикувано | 14.04.05 01:43 |
|
от колкото когато се появи доктора...
не знам защо си мисля, че на децата трябва да им се приложи безусловно триене следващата една седмица. ако не им дойде акъла в главата - още една...
тъй като така или иначе съм втора смяна, да се кандидатирам за временен модератор и да ги трия по малките часове? 
| |
Тема
|
Re: Masklin, тоя път проявяваш повече толерантност
[re: Troll_]
|
|
Автор |
gogolino (начинаещ) |
Публикувано | 14.04.05 01:50 |
|
ХАХАХХАХА спи модераторчето иначе ще изтрие сичко
Ама нали сме деца що ни се връзвате че и вие дедковците почнахте да пускате спамове.
Не виждате ли как започна всичко - чрез заключването на една тема. Вие дъртите проявихте неразумието да се хванете на хорото и сега сте в една безмислена война.
Като ми триете темите какво от това? Не мога ли да се регистрирам на ново и да почна пак. Аз нали съм малък, нямам си работа. Или вие като големи не сте си намерили и сега от безделие се правите на властимащи по клубовете?
Какво е бъдещето на този форум? Спам войни през нощта? Или пък ти ще се пуснеш нощта смяна и ти ще триеш през нощта.
Накрая целия форум ще се задръсти със спам. Това ли искате? Продължавайте да триете! Това ми е целта
ахаххахаххаха
аххахаахха
ахахаха
| |
Тема
|
[re: gogolino]
|
|
Автор | | (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.04.05 01:59 |
|
Хубаво ти го каза Тролчето. Бан за една седмица да видим дали няма да запееш друга песен след това.
| |
Тема
|
|
|
Автор | DrFrancky (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.04.05 02:03 |
|
ko pa men me mesite ? az ko ?
az susto ne sam saglasen da se pishe off-topic
e po malko moze ... nekuf gotin news .. nesto dobro
DrFrancky
| |
Тема
|
Благодаря за предложението
|
|
Автор |
Mackлин (ном) |
Публикувано | 14.04.05 02:08 |
|
но мисля, че ще се справя.
Ех, деца ... дето вика дядо ми - малко им е бил боя
Честно, много ми е смешно как скачат на бой с модераторчето. Сигурно така се става мъж.
Наистина жалко, че никой няма види победите им ... в несправедлив свят живеем 
Понякога седя и си мисля, а понякога само си седя ...
| |
Тема
|
Re: Благодаря за предложението
[re: Mackлин]
|
|
Автор | roroлинo (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.04.05 02:19 |
|
що не заключи изтри тая тема? или понеже тук те хвалят?
| |
Тема
|
[re: roroлинo]
|
|
Автор | | (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.04.05 02:43 |
|
А бе пиклио, не ти ли стана ясно вече че нямаш място тука. Пускай си world of warcraft и там си води войничките! Писна ми да ви слушам, имам си и друга работа освен гадните ви спамерски мизерийки.
Тая тема не е спам, защото обсъждаме нещо, в което не желаем да участващ. Не разбираш ли че не те искаме просто тук.
Този клуб е общество в което явно не всеки може да взима участие. Когато порастнеш заповядай, а сега си сискай пъпките пред огледалото и си чати в клуб 13 годишни загорели гадни хлапенца!!!
| |
Тема
|
[re: |]
|
|
Автор |
| (>[2] /dev/null) |
Публикувано | 14.04.05 02:50 |
|
Като се опитваш да пишеш с моя псевдоним, поне да беше проверил какъв символ използвам когато пиша нерегистриран. Аматьор :)
| |
Тема
|
[re: |]
|
|
Автор |
Heaндepтaлeцa Джo (?!?) |
Публикувано | 14.04.05 02:54 |
|
ами пиши регистриран и ако видим някой, който не е а се прави на тебе ще разберем, че не си ти
То до сега нямаше нужда, ама явно някои елементи решиха, че тук е клон на забавачницата 
Когато боговете говорят, ония с фактите никакви ги няма.
| |
Тема
|
[re: Mackлин]
|
|
Автор | kiki (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.04.05 03:51 |
|
Бях решил да си мълча но ти ме предизвика.
Откога думата "дете" стана обида?
И аз съм с Гого , макар че предполагам съм един от най-възрастните тук(дори и от теб щом дядо ти е жив).
Защо изобщо заключваш теми?
Ако темата не е интересна тя сама ще "изчезне"
Иначе досега не съм видял нито един модератор който да не се чувства бог, и ти не правиш изключение..Много ти е кеф че можеш да триеш та чак се подиграваш със тези на които си изтрил(или заключил) мнението.
За едно нещо си прав-"в несправедлив свят живеем"--и ти го правиш още по-несправедлив.
[image]http://tinypic.com/4gow94[/image]
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|