Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:24 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Linux
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Masklin, тоя път проявяваш повече толерантностнови  
Автор Troll_ (Troll)
Публикувано14.04.05 01:43

от колкото когато се появи доктора...

не знам защо си мисля, че на децата трябва да им се приложи безусловно триене следващата една седмица. ако не им дойде акъла в главата - още една...

тъй като така или иначе съм втора смяна, да се кандидатирам за временен модератор и да ги трия по малките часове?

Тема Re: Masklin, тоя път проявяваш повече толерантностнови [re: Troll_]  
Автор gogolino (начинаещ)
Публикувано14.04.05 01:50

ХАХАХХАХА спи модераторчето иначе ще изтрие сичко
Ама нали сме деца що ни се връзвате че и вие дедковците почнахте да пускате спамове.

Не виждате ли как започна всичко - чрез заключването на една тема. Вие дъртите проявихте неразумието да се хванете на хорото и сега сте в една безмислена война.

Като ми триете темите какво от това? Не мога ли да се регистрирам на ново и да почна пак. Аз нали съм малък, нямам си работа. Или вие като големи не сте си намерили и сега от безделие се правите на властимащи по клубовете?

Какво е бъдещето на този форум? Спам войни през нощта? Или пък ти ще се пуснеш нощта смяна и ти ще триеш през нощта.

Накрая целия форум ще се задръсти със спам. Това ли искате? Продължавайте да триете! Това ми е целта
ахаххахаххаха
аххахаахха
ахахаха

Тема Re: Masklin, тоя път проявяваш повече толерантностнови [re: gogolino]  
Автор| (Нерегистриран)
Публикувано14.04.05 01:59

Хубаво ти го каза Тролчето. Бан за една седмица да видим дали няма да запееш друга песен след това.

Тема Re: Masklin, тоя път проявяваш повече толерантностнови [re: Troll_]  
АвторDrFrancky (Нерегистриран)
Публикувано14.04.05 02:03

ko pa men me mesite ? az ko ?
az susto ne sam saglasen da se pishe off-topic
e po malko moze ... nekuf gotin news .. nesto dobro

DrFrancky

Тема Благодаря за предложениетонови [re: Troll_]  
Автор Mackлин (ном)
Публикувано14.04.05 02:08

но мисля, че ще се справя.

Ех, деца ... дето вика дядо ми - малко им е бил боя

Честно, много ми е смешно как скачат на бой с модераторчето. Сигурно така се става мъж.

Наистина жалко, че никой няма види победите им ... в несправедлив свят живеем

Понякога седя и си мисля, а понякога само си седя ...

Тема Re: Благодаря за предложениетонови [re: Mackлин]  
Авторroroлинo (Нерегистриран)
Публикувано14.04.05 02:19

що не заключи изтри тая тема? или понеже тук те хвалят?

Тема Re: Благодаря за предложениетонови [re: roroлинo]  
Автор| (Нерегистриран)
Публикувано14.04.05 02:43

А бе пиклио, не ти ли стана ясно вече че нямаш място тука. Пускай си world of warcraft и там си води войничките! Писна ми да ви слушам, имам си и друга работа освен гадните ви спамерски мизерийки.

Тая тема не е спам, защото обсъждаме нещо, в което не желаем да участващ. Не разбираш ли че не те искаме просто тук.

Този клуб е общество в което явно не всеки може да взима участие. Когато порастнеш заповядай, а сега си сискай пъпките пред огледалото и си чати в клуб 13 годишни загорели гадни хлапенца!!!

Тема Re: Masklin, тоя път проявяваш повече толерантност [re: |]  
Автор | (>[2] /dev/null)
Публикувано14.04.05 02:50

Като се опитваш да пишеш с моя псевдоним, поне да беше проверил какъв символ използвам когато пиша нерегистриран. Аматьор :)

Тема Re: Masklin, тоя път проявяваш повече толерантност [re: |]  
Автор Heaндepтaлeцa Джo (?!?)
Публикувано14.04.05 02:54

ами пиши регистриран и ако видим някой, който не е а се прави на тебе ще разберем, че не си ти
То до сега нямаше нужда, ама явно някои елементи решиха, че тук е клон на забавачницата

Когато боговете говорят, ония с фактите никакви ги няма.

Тема Re: Благодаря за предложението [re: Mackлин]  
Авторkiki (Нерегистриран)
Публикувано14.04.05 03:51

Бях решил да си мълча но ти ме предизвика.
Откога думата "дете" стана обида?
И аз съм с Гого , макар че предполагам съм един от най-възрастните тук(дори и от теб щом дядо ти е жив).
Защо изобщо заключваш теми?
Ако темата не е интересна тя сама ще "изчезне"
Иначе досега не съм видял нито един модератор който да не се чувства бог, и ти не правиш изключение..Много ти е кеф че можеш да триеш та чак се подиграваш със тези на които си изтрил(или заключил) мнението.
За едно нещо си прав-"в несправедлив свят живеем"--и ти го правиш още по-несправедлив.
[image]http://tinypic.com/4gow94[/image]

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.