Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:38 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Linux
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Предложение - Законинови  
Автор gogolino (начинаещ)
Публикувано14.04.05 00:11

Модератора, защо не си напишеш законите вместо безразборно да триеш теми и мнения?

И едно въпросче, защо не ми поства темата ако пиша като gogolino ама не съм се логнал? Ако ще го правиш само за регистрирани поне кажи. или може би се бъгва само при мен нещо.

Тема Re: Предложение - Законинови [re: gogolino]  
Авторl (Нерегистриран)
Публикувано14.04.05 00:15

Я ходи да си играеш някъде другаде.

Тема Re: Предложение - Законинови [re: l]  
Автор фoтoн 1.618 (салат. чудoвище)
Публикувано14.04.05 00:19

чертичке, ти си пълен малоумник
нали уж не взимаше участие в офф-топиц теми, а?
само си говориш ей така

Алцхаймер — край на лошите спомени. Е, на хубавите — също.

Тема Re: Предложение - Законинови [re: l]  
Публикувано14.04.05 00:25

Направих предложение, не виждам смисъл да злобееш и да спамваш темата ми!

Ти си нерегистриран така че това отговаря на глупавия ми въпрос. Нещо при мен се е бъгнало.

Продължавам да предлагам на модератора да си каже какви са му правилата за да е ясно кое ще се трие и кое не

АвторMилeнa (Нерегистриран)
Публикувано14.04.05 00:41

След като по един или друг начин, нещо в клуба не ти харесва, може просто да не влизаш, вместо да се опитваш да наливаш акъл на този, който има повече такъв от теб, както и да недоволстваш, правейки нещастни констатации. Айде със здраве.

Тема Re: Предложение - Законинови [re: Mилeнa]  
Публикувано14.04.05 00:45

А бе какви констатаций бе. Искам закони които да спазвам. Какво ти пречи?
Писна ми да ми трият мненията и да ми заключват темите без да ми е ясно какво съм нарушил толкова ли е сложно?

Защо се заяждате с мен?

Тема Re: Предложение - Закони [re: gogolino]  
Публикувано14.04.05 00:48

защото още не си навършил необходимата възраст, за да имаш някакъв авторитет.

АвторMilena (Нерегистриран)
Публикувано14.04.05 00:50

Дай няколко доброжелатели да седнем и да напишем една Конституция на клуба заради теб, а? Нема правила, така е по-готино Модераторът е достатъчно толерантен, проявява разбиране и на моменти пуска малко по-освободена комуникация между участниците в клуба, която обаче на по-късен етап се превръща във flame war. Следователн кво правим? - ключим. И тъй е редно. Казах ти, ако по една или друга причина не ти изнася нещо, без значение какво е то, просто недей влиза. Добре ли се изясних, дали ме разбра?

Тема Re: Мило дете,нови [re: gogolino]  
Автор Troll_ (Troll)
Публикувано14.04.05 00:52

за възрастните в клуба правилата са ясни: държим се прилично и пишем на кирилица (с малко изключения). избрали сме си модератор и сме му дали права и брадва.

очевидно е необходимо да ти обясним какво означава "прилично". това е сбор от много неща: една част от тях би трябвало да си научил от майка си и баща си по време на възпитателния процес който си минал между 0 и 7 годишната си възраст, друга част би трябвало да научиш с помощта на училището и родителите ти между 7 и 14 годишната ти възраст.

тъй като е очевидно че по ред причини не знаеш какво означава "прилично" ще се опитам да ти го обясня, но само в рамките и контекста на този форум.

предполагам знаеш, че неприлично е обратното на прилично и затова ще ти дам примери кое е неприлично:

неприлично е:

да пишеш в почти всеки постинг без да кажеш нещо конкретно.
да отговаряш с реплики от рода на: "и аз имах такъв случай, ама не помня как го реших
да обръщаш форума в говорилня
да се дърляш с някого за спорта
да слагаш огромни картинки в подписа си
да спамиш
да тролиш (това е запазено за мен)
да пишеш на латиница, когато не е проблем да пишеш на кирилица. както вече се каза, дори и lynx може да се кирилизира.
...

може да се пише още дълго, но ще се огранича с това, тъй като първия ти възпитателен процес сега започва (0-7).

.

Тема Re: Мили дядо,нови [re: Troll_]  
Публикувано14.04.05 01:01

сега ще кажеш, че е много неприлично задето се намесвам, ама не ми пука..
тези клишенца за първите 7 години сигурно по твое време са били много актуални, но сега е друго време..огледай се и ще видиш млади и разкрепостени хора, които се опитват да излязат от социалните закостенелости.
сигурна съм, че когато си бил млад и ти си бил своего рода бунтар и борец против установените норми, но това ще да е било отдавна, забравил си...
ако ли греша и ти още не си навършил средна възраст, тогава горко ти...няма нищо по-лошо от преждевременната старост!
имам една дума в речника, дето и за тебе и за миленчето е много подходяща - ЧИЧАРА...макар че за нея по-скоро леличка е по-добре..нека тя си прецени, избора е неин
та мисълта ми беше, че в нереалния форум нереалните правила са там с единствената цел да бъдат нарушавани, за да ви се покаже на вас - чичарите и леличките колко сте закостенели и фанатизирани и да ви се каже, че не е редно да се взима толкова насериозно човек..
капиш?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.