Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:36 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Linux
*Кратък преглед

Тема Проблем с настройката на РРРоЕ за SuSE 9.1  
Автор sularome (lamer)
Публикувано26.01.05 13:26

Значи мъчих се да го настроя направих настроиките показани във
http://linux-bg.org/cgi-bin/y/index.pl?page=article&id=advices&key=365123042&layout=clean
обаче пак не върви прегелдах мненията във форума и видях че и друг е имал такива проблеми
и видях че сте му казали
"първо преименувай
/etc/ppp/options
и
/etc/ppp/options.pptp на нещо друго
"
ами аз нямам такова нещо
след това като пък напиша според указанията
pppd pty "pptp adres_na_pptp_servera --nolaunchpppd" usepeerdns name tvoeto_ime_s_koeto_se_logvash user "tvoeto_ime_s_koeto_se_logvash " noipdefault proxyarp defaultroute nobsdcomp nopcomp noccp noaccomp debug logfile /root/ppp.log
и конзолата зацикля много здраво или не знам просто не прави нищо
а като вляза във роот да прочета тоя ppp.log не ми го отваря не знам защо

'In this life we cannot do great things. We can only do small things with great love'

Тема Re: Проблем с настройката на РРРоЕ за SuSE 9.1нови [re: sularome]  
Автор Heaндepтaлeцa Джo (?!?)
Публикувано26.01.05 13:45

чакай, чакай - говориш за pпpoe, а това, което цитираш е за pptp

Когато боговете говорят, ония с фактите никакви ги няма.

Тема Re: Проблем с настройката на РРРоЕ за SuSE 9.1нови [re: Heaндepтaлeцa Джo]  
Автор sularome (lamer)
Публикувано26.01.05 14:04

ами аз съм много начинаещ ама много :)
може би гледам различни неща ама си свалих и някакъв пакет rp-pppoe-3.5 и го пуснах следвайки указанията и после го компилирах там както си му е реда и пак не работи :( и ми дажа грешка :(
а това бяха пък настройки показани тука http://www.linux-bg.org/cgi-bin/y/index.pl?page=article&id=advices&key=358168583

'In this life we cannot do great things. We can only do small things with great love'

Тема Re: Проблем с настройката на РРРоЕ за SuSE 9.1нови [re: sularome]  
Автор ~mrvn~ (член)
Публикувано26.01.05 14:21

Installirai rp-pppoe-to ot suse rpm... s yast i ili s rpm -i ..
Kaji posle kakvi nastroiki si pravil i kakvi gre6ki vry6ta klienta.
V razlichnite distribucii i nachina, po koito e installiran syotvetniat pyket moje da dovede do promiana na mestopolojenieto na configuracionnite failove ..

Best Regards,,,,

Редактирано от ~mrvn~ на 26.01.05 14:25.

Тема Re: Проблем с настройката на РРРоЕ за SuSE 9.1нови [re: ~mrvn~]  
Авторsomeone (Нерегистриран)
Публикувано27.01.05 07:43

Mahni tova Rp-pppoe, SuSE si ima vsichko!

Ot Yast idi v Hardware, nameri ethernet cartata i varhu neya izpalni "Run Config Tool".

Ukazhi ADSL, nov provider-zadai go, ot tam PPPoE, zadai tvoeto User ime i parola, bez "Start at boot", no sas "Start Now".

Mozhe da gresha v posledovatelnostta i tochnoto ime na opciite, no gore-dolu tova e.

Ako ne si sgreshil nikade, si gotov.

Malko e naopaki, no varshi rabota.

Uspeh!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.