|
Тема
|
red hat
|
|
Автор |
asentchernaev (непознат
) |
Публикувано | 09.09.03 23:47 |
|
za prav pat se sblaskvam s linux sega,kogato si instalirah server versiata,taka ce niamam predstava zasto ne moga da vliaza,iska mi login i pass,a takiva ne sam mu zadaval,triabva li da preinstaliram,ili ima login po podrazbirane,nesto kato Administrator moze bi...
| |
Тема
|
Re: red hat
[re: asentchernaev]
|
|
Автор | DLCl (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.09.03 09:58 |
|
login: root
pass:
| |
|
blagodaria,no i taka me izhvarlia:((
| |
|
С каквото и да си трябва да се докопаш в началото до стартъп скийна
и да напишеш
linux single или linux S
това ще те вкара в сингъл юзер мод и може да смениш паролата
с passwd
Най-добре някой да ти покаже, като гледам какъв въпрос задаваш едва ли ще ти е лесно.
Може и хамалско да звучи, но ако няма кой да ти помогне преинсталирай всичко и внимаваи какво те пита всеки екран като стигнеш до мястото на паролата я запомни.
Не искам да те разкарвам да преисталираш но това е все пак и някакъв опит със системата ако имаш бърза машина няма да е проблем, но както вече казах
да бутнеш в сингъл юзер мод е най-доброто решение. може да бутнеш и от дискета или цдром и да си маутнеш дела дето ти е /етц и да редактираш шадоу фаила.
Digital Intelligent Lifeform Intended for Troubleshooting/Hazardous Infiltration and Utility Machine
| |
|
prav si ce sam novak tuka no ste probvam tova ako ne ste preinstalitam,masinata mi e barza,losoto e ce varnah diskovete,inace dosega stiah da sam go napravil...mersi
| |
|
|
|
|