Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:02 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Linux
*Кратък преглед

Тема Търся Red Hat 7.2нови  
АвторCaшo (Нерегистриран)
Публикувано28.08.03 14:08

Някой може ли да ми запише двата диска с RedHat 7.2 ?
Ще си ги платя както си му е реда
Много моля ако някой ги има нека се обади на 24-16-46 или да остави мейл, телефон или да каже как да се свържа с него.

Сашо

Тема Re: Търся Red Hat 7.2нови [re: Caшo]  
Автор Polymorph (generic)
Публикувано28.08.03 14:36

С огромно удоволствие бих ти помогнал, но съм затънал до шия в работа и до 10 няма да мога. ако е спешно, съжалявам, но ако можеш да почакаш, на 10 ще ти запиша, който Червеношапко си поискаш...

Автор caмoтниk (минавам)
Публикувано28.08.03 17:05

Ako si imash zapiswachka moga da ti go donesa. Do 5-ti shte imam angajimenti...
Zashto 7.2?

Какво е любовта?

АвторRed (Нерегистриран)
Публикувано29.08.03 15:12

Ne mojesh li da gi izteglish ot nqkyde ? Ili predpolagam nqmash zapisvachka shtom iskash nqkoi da ti gi zapishe. Az nqkyde imam 7.2. Ama naistina i na men mi e malko 4udno zashto to4no 7.2. ti trqbva, kakto i da e. Ako iskash ostavi nqkakyv mail za contacts.

Тема Re: Търся Red Hat 7.2 [re: Red]  
Автор Polymorph (generic)
Публикувано29.08.03 18:14

Понеже е една от най-добрите версии на шапката, след 6.2, де. От известно време я наблюдавам тая ламерия всичко да прилича на бозата. Да се инсталира много лесно, да изглежда много хубаво, да се преинстал 'секи път като излезе нова версия. Защо? Аз си карам все още на 7.2 на някои от машините ми и не виждам с какво са по-добри 7.3 8.0 и т.н. освен, че са още по-дебели, което е типично за дистрибутив като шапката. Зуут беше на един диск, после Гинес постави рекорд, после на три Психеята съвсем психяса. Преди нея имаше нещо като 7.3, което дистро така и не видях. Друг е въпросът, че когато искаш, можеш всяка система да си я направиш както искаш, колкото дебела искаш. Но, естествено, не там е работата. Абе няма значение...

Тема Re: Търся Red Hat 7.2нови [re: Polymorph]  
АвторRed (Нерегистриран)
Публикувано29.08.03 21:22

Наистина и според мен е една от най - добрите дистрибуции на Червената Шапчица.

Направо като се сетя последните дистрибуции какви са не ми се мисли. Доста време бях точно със 6.2 именно защото беше добра, за момента съм на 7.2., като единствено се замислям дали да не си кача някой Slackware.

Макар, че 7.1. Енигма също много ми харесва като стабилност.

АвторCaшo (Нерегистриран)
Публикувано29.08.03 22:32

Ами аз нали съм оставил телефон за контакт ?! Най обикновен домашен дуплекс ;o)
Ето и мейла ако е по лесно alex2210@mail.bg
Нямам записвачка.
Не разбрах какво след 10 - 10 часа или 10- ти септември ?

Тема sledнови [re: Caшo]  
Авторroot (Нерегистриран)
Публикувано30.08.03 06:24

10-ti septemwri. ako s inawit da chakash.

АвторRed (Нерегистриран)
Публикувано30.08.03 09:45

Ami znachi do 3-4 dena moje da ti pisha da se razberem da ti go dam Linux-a.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.