|
Тема
|
CrossOverOffice 2 ????
|
|
Автор |
vmlinuz (непознат) |
Публикувано | 17.07.03 05:44 |
|
Hi,
Abe nqkoi ot vas slu4ajno da mu se namira CrossOverOffice 2 ?
Mnogo mi trqbva a ne moga da si go kupq. Nqkoi ot vas ne se li e izlugal da si go kupi. Ili puk ako ima SuSE Linux Desktop 1.0 toi vurvi tam kato rpm.
Mnogo mi trqbva !!!!
10x
Just For Fun
| |
|
Masklin, pls? Подобни дразнещи постинги са за клуб Warez и по мое мнение обиждат общността тук!
Остани си със здраве!
--
Doncho A. Angelov
| |
|
ле ле колко си тъп, брато...
Просто нямам думи
| |
|
По принцип момчето точно за пиратка пита, но не съм сигурен, че решението е веднага да свалям глави.
Наистина, да говориш в клуб за отворен код за кражба на интелектуална собственост не е много учтиво, но е рядкост и предпочитам да го преглътна някакси.
А и има полза. Показва, че далеч не всеки гледа на отворения код като на философия, а по-скоро като на безплатен обяд. Може би по-добре е да му се обясни къде бърка. Или да се попита защо всъщност прави това и в дискусията да изкочи нещо полезно и интересно.
Търпението почти винаги е добродетел. Поне до такъв извод стигнах след няколко непредставителни експеримента 
| |
|
нали
все пак
| |
Тема
|
Re: CrossOverOffice 2 ????
[re: bbwolf]
|
|
Автор |
vmlinuz (непознат) |
Публикувано | 20.07.03 12:05 |
|
Izvinqvamse za tova 4e sum vi obidil s moia posting.
Bih si go kupil s nai golqmo udovolstvie no ne vseki v Bulgariq ima kreditna karta I ne moga da si go poru4am onlain. Taka 4e za tova pitah !
Oste vednush ne sum iskal da obidq nikoi !
Just For Fun Редактирано от vmlinuz на 20.07.03 14:15.
| |
Тема
|
Re: CrossOverOffice 2 ????
[re: vmlinuz]
|
|
Автор |
vmlinuz (непознат) |
Публикувано | 20.07.03 14:14 |
|
Smqtam 4e temata e priklu4ena.
Qvno ne sum bil naqsno s licenza pod koito se razprostranqva Crossover office, misleh 4e stom e razraboten na bazata na wine koito e pod GPL trqbva i toi da se razprostranqva pod sustiq licenz.
Molq otnovo da me izvinite za tazi greshka.
I tyi kato taka tazi tema stava izlishna omolqvam Masklin da q iztrie !

Just For Fun
| |
|
Засрами ме!
Уважавам мнението и позицията ти. Шапки долу! Търпението никога не ми е било черта, хммм, особено в такива случаи.
--
Doncho A. Angelov
| |
|
|
|
|